یک میلیارد دلار شرط‌بندی در فوتبال ایران؛ متهم پنهان تورم در بازار بازیکنان لیگ چرا مشهد میزبان استقلال نشد؟ | ورزشگاه امام‌رضا(ع) در خواب زمستانی با اعلام AFCمشهد میزبان استقلال نمی شود مهاجم جدید استقلال وارد ایران شد پرسپولیس به فروش می‌رسد | اطلاعیه فروش باقی‌مانده سهام دولتی باشگاه مصدومیت‌ها بلای جان فلیک ساپینتو پخته‌تر از همیشه فلاح - سهرابیان؛ زوج جدید خط دفاعی استقلال ضرر ۱۱۰۰ میلیاردی خطیبی به شرکت مس! غیبت ادامه دار حسینی در سپاهان بازتاب باخت ایران در رسانه‌های یونان کاپیتان سابق سپاهان در راه اراک غیبت عمری تا نیم فصل آنچلوتی در مخمصه غیبت عالمیان در تورنمنت تنیس روی میز چین بازگشت زیدان به دوران مربی گری؟ ایران-ازبکستان؛ شام آخر قلعه نویی در تیم ملی؟ زمزمه جدایی قلعه‌نویی از تیم ملی| سرمربی تیم ملی تغییر می‌کند؟ نتیجه بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)+ ویدئو گل| مبارک باشد آقای قلعه‌نویی!
سرخط خبرها

مرادمند در راه اصفهان | حمله سپاهان به اردوگاه استقلال

  • کد خبر: ۱۷۳۷۰۳
  • ۲۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۶
مرادمند در راه اصفهان | حمله سپاهان به اردوگاه استقلال
باشگاه سپاهان برای جذب محمد حسین مرادمند دست به کار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آسمان این روز‌های استقلال هر روز تیره‌تر می‌شود و حالا خبر‌ها حکایت از آن دارد که مدیران باشگاه سپاهان برای تقویت خط دفاعی خودشان به دنبال محمدحسین مرادمند رفته اند.

مرادمند که در مسابقات پایانی فصل گذشته عصای دست ساپینتو شده بود، قراردادش با استقلال تمام شده و هنوز برای تمدید قرارداد با آبی‌ها به توافق نرسیده، هرچند که چندوقت پیش درمصاحبه‌ای گفته بود تمایل دارد فوتبالش را در این تیم ادامه دهد.


بعد از جدایی عارف غلامی و رافائل سیلوا از استقلال، نکونام به شدت دنبال تمدید قرارداد مرادمند بود که این اتفاق هنوز عملی نشده و با ورود سپاهان به صف مشتریان این بازیکن، به نظر می‌رسد کار آبی‌ها سخت تراز قبل شده است.

حسین مرادمند اصالتا اصفهانی است و با سپاهان به فوتبال ایران معرفی شد و به نظر می‌رسد بدش نمی‌آید یک بار دیگر در شهر خودش به فوتبال ادامه دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->