سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴
سرخط خبرها

زن جوان پاسخ شکنجه‌های همسرش را با گلوله داد

  • کد خبر: ۱۷۳۸۷۰
  • ۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۳
  • ۱
زن جوان پاسخ شکنجه‌های همسرش را با گلوله داد
زن جوان که اعتراف کرده بود شوهرش را با گلوله کشته، چون او را کتک می‌زده و شکنجه می‌کرده، حالا ادعای جدیدی کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، متهم که زنی ۳۵ ساله است در اعترافات اولیه‌اش گفته بود اسلحه‌ای خریده تا از شوهرش انتقام بگیرد، اما حالا اعترافاتش را پس گرفته است.

دو سال قبل زنی با پلیس تماس گرفت و مدعی شد شوهرش گم شده است. این زن به ماموران گفت شوهرش به نام مهران طبق معمول هر روز از خانه خارج شده و دیگر برنگشته است. چند روز بعد جسد مردی جوان پیدا شد. پلیس متوجه شد جسد متعلق به مهران است. مهران با شلیک دو گلوله به سرش از پشت سر جان باخته بود.

با انتقال جسد به پزشکی قانونی و بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد مهران و همسرش منیژه مدت‌ها با هم اختلاف داشتند. به این ترتیب منیژه بازداشت شد. او بعد از چند روز بازجویی به قتل اعتراف کرد و گفت همسرش را کشته است.

منیژه گفت: من سال‌های زیادی بود که با همسرم مشکل داشتم. او خیلی بداخلاق و عصبی بود، مرتب من را کتک می‌زد و فحاشی می‌کرد. اوایل که بچه‌هایم کوچک بودند به خاطر آن‌ها طلاق نمی‌گرفتم. وقتی بچه‌ها بزرگ شدند من هم تصمیم گرفتم جدا شوم. یک بار که صحبت از طلاق کردم آن‌قدر کتکم زد که دیگر جان بلند شدن نداشتم. بعد عذرخواهی کرد و گفت دیگر دست روی من بلند نمی‌کند و دعوا و درگیری نخواهیم داشت؛ اما انگار همه چیز بدتر شده بود.

او ادامه داد: شوهرم فقط به زدن بسنده نمی‌کرد و در واقع من را شکنجه می‌کرد. روز‌ها و ساعت‌ها من را کتک می‌زد. آن‌قدر عصبانی بود که همیشه زیر مشت و لگدش بودم. دیگر تصمیم خودم را گرفته بودم. باید همسرم را می‌کشتم، به یک نفر پول دادم که برایم اسلحه بیاورد. او یک سلاح به مبلغ ۱۱ میلیون تومان برایم تهیه کرد. روز حادثه همسرم می‌خواست بیرون برود. از من خواست همراهش بروم. در راه یک نفر به تلفنش زنگ زد و وقتی گوشی را جواب داد عصبانی شد و بعد هم دوباره مرا کتک زد. عصبانی شدم و به صندلی عقب رفتم، از همان‌جا دو گلوله به شوهرم شلیک کردم. او را کشتم و بعد از ماشین پیاده شدم و فرار کردم.

با تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد. در جلسه رسیدگی به این پرونده ابتدا نماینده دادستان کیفرخواست را خواند و با توجه به اینکه دو فرزند مقتول اعلام گذشت کرده بودند برای متهم درخواست صدور حکم به لحاظ جنبه عمومی جرم کرد.

وقتی نوبت به متهم رسید، اتهام را انکار کرد و گفت: من شوهرم را نکشتم و زیر فشار اعتراف کردم.

متهم گفت: روز حادثه من همراه شوهرم در ماشین بودم، ما با هم بحث کردیم و بعد من قهر کردم و از ماشین پیاده شدم و فرار کردم. به یک پمپ بنزین رسیدم، آنجا ماشین گرفتم و به خانه آمدم، ولی من او را نکشتم.

در این هنگام نماینده دادستان گفت: شما در همه جای پرونده به قتل اعتراف کرده و حتی نوع اسلحه‌ای را که استفاده کرده‌ای گفته‌ای که با واقعیت منطبق بوده است. حتی مبلغی را هم که بابت خرید اسلحه دادی عنوان کردی. چطور حالا منکر می‌شوی؟

متهم گفت: من تحت فشار روانی شدید این حرف‌ها را زدم. خیلی شرایط بدی داشتم، شوهرم کتکم می‌زد و آزارم می‌داد، ولی من او را نکشتم.

با پایان جلسه دادگاه، قضات برای تصمیم‌گیری وارد شور شدند.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۲
0
0
ببین زن بیچاره و طفل معصومو به کجا کشونده بوده که زن مظلوم مجبور شده شوهر ظالمشو بکشه ،خدا نیامرزه مردایی رو که زنشونواذیت میکنن
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->