تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است این شکل از ناشتایی، شما را لاغر می‌کند آسیب به ۳۶ مدرسه در جنگ ۱۲روزه توسط رژیم صهیونیستی تأمین‌اجتماعی معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را چه زمانی پرداخت می‌کند؟ داروخانه‌ها ملزم به ارائه خدمات حتی در روز‌های تعطیل شدند توصیه‌هایی برای جبران بدخوابی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا یکشنبه هفته آینده رئیس سازمان بهزیستی کشور در مشهد: امسال در استان خراسان رضوی پشت‌نوبتی مستمری‌بگیر نخواهیم داشت «شیر» بهترین جایگزین آب در گرمای تابستان آخرین فرصت ثبت‌نام مسکن فرهنگیان، دوشنبه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) است اعلام زمان برگزاری آزمون عملی و تشریحی کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ اطلاعیه ثبت‌نام مسکن فرهنگیان شاغل و بازنشستگان منتشر شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) دیابت نوع ۵، بیماری تازه‌شناخته‌شده! دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر ۱۴۰۴ اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح در مورد حقوق خرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۲ تیر ۱۴۰۴) | خیزش گرد و خاک در برخی استان‌ها آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور (۱۲ تیرماه ۱۴۰۴) آن روی سکه بحران زمان پرداخت حقوق معلمان حق‌التدریس نزدیک است آمادگی خدمت‌رسانی هتل لاله تهران به آسیب‌دیدگان در جنگ ۱۲ روزه وزیر آموزش و پرورش: در هیچ شرایطی آموزش را ترک نخواهیم کرد + فیلم چگونه فوق العاده ویژه حقوق خود را حساب کنیم؟ 
سرخط خبرها

قتل پسر جوان به دست زورگیران خشن در تهران

  • کد خبر: ۱۷۴۲۶۹
  • ۲۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۸
قتل پسر جوان به دست زورگیران خشن در تهران
پسر ۲۰ ساله وقتی در برابر زورگیران خشن مقاومت کرد با ضربات چاقوی آنان به قتل رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، با فوت پسری جوان در یکی از بیمارستان‌های جنوب شهر تهران، اکیپی از ماموران بررسی صحنه قتل اداره دهم پلیس آگاهی به محل وقوع حادثه اعزام شدند. کارآگاهان در تحقیقات ابتدایی آثار ساییدگی و جراحت را روی بدن مقتول مشاهده کردند و با بررسی‌های میدانی و شیوه‌های نوین کشف جرم متوجه شدند در تاریخ ۱۶ فروردین سال جاری دو جوان شبانه در حال قدم زدن به سمت یکی از پارک‌های جنوب شهر تهران بودند که ناگهان یک دستگاه موتور سیکلت هوندا قرمز رنگ با یک راکب و یک ترک‌نشین راه آنان را مسدود کرده و به قصد سرقت گوشی به سمت مقتول حمله‌ور می‌شوند که در ادامه با توجه به مقاومت مقتول، ضارب با استفاده از چاقو، وی را مجروح و سپس بدون اینکه اموال مقتول را به سرقت ببرند، متواری می‌شوند.

با توجه به اهمیت موضوع کارآگاهان در گام بعدی با استفاده از روش‌های اطلاعاتی موفق شدند هویت متهمان را شناسایی و پس از یافتن مخفیگاه آنان، در یک عملیات غافلگیرکننده متهمان را دستگیر و به اداره دهم آگاهی پایتخت منتقل کنند. متهمان در ابتدا منکر اعمال مجرمانه خود شدند و با توجه به مستندات موجود، قتل را به گردن یکدیگر می‌انداختند که در نهایت کارآگاهان با استفاده از فنون بازجویی، قاتل را شناسایی کردند.

متهمان در بخشی از اعترافاتشان اظهار داشتند؛ در شب حادثه آنان با وجود اینکه از حالت طبیعی خود خارج بودند، متوجه شدند دو جوان در حال گذر به سمت یکی از پارک‌های جنوب شهر تهران هستند و با حمله به سمت آنان یک جوان ۲۰ ساله را با وارد کردن جراحت بر بدنش، به قتل رساندند.

با توجه به اقرار صریح متهمان بر اعمال مجرمانه خود، با دستور قانونی از سوی مراجع قضائی برای شناسایی سایر جرم‌ها در اختیار اداره دهم آگاهی پایتخت قرار گرفت.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->