واکنش منفی بورس به مذاکرات ایران و سه کشور اروپایی | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ مرداد ۱۴۰۴) خرید تضمینی گندم از ۶.۷ میلیون تن فراتر رفت (۴ مرداد ۱۴۰۴) بانک مرکزی: کارمزد اضافه در تبدیل ارز ممنوع است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۴ مرداد ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد بیشتر از ۸۸ هزار تومان جزئیات راه‌اندازی قطار مسافری در ۳ مسیر جدید به دوشنبه، هرات و آنکارا اعلام فهرست انواع گوشت و فرآورده معاف از مالیات بر ارزش افزوده قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) واردات پارچه کاهش یافت | کاهش ۹۰ میلیون دلاری پس از رشد ۱۰۰ درصدی تحقق شعار سال در صنف طلافروشان با بازتولید طلای مستعمل | سود فروش طلای دست‌دوم، در جیب عده‌ای سرمایه‌دار بیش از ۴۰ همت، خسارت قطعی برق به صنایع خراسان رضوی | پرداخت خسارت‌ها در هاله‌ای از ابهام آخرین اخبار از بیمه رانندگان کامیون و تاکسی‌های اینترنتی از زبان وزیر آغاز فروش ارز اربعین از امروز در ۴ بانک (۴ مرداد ۱۴۰۴) + قیمت قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش قیمت ۵ قلم میوه در یک هفته اخیر تخلیه ۷۰ درصد بار برنج قاچاق پاکستانی در مازندران و توزیع در بازار به اسم برنج ایرانی اولین حراج شمش طلا در مردادماه، فردا (۵ مرداد ۱۴۰۴) | وجه‌الضمان یک میلیارد تومانی به ازای هر شمش نحوه خرید و فروش مسکن تغییر کرد | ایجاد مشکلات در این شیوه ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار نفر برای دریافت وام ازدواج فرزندان بازنشستگان افزایش قیمت نفت (۳ مرداد ۱۴۰۴) مهلت شرکت در طرح بیمه سهام تمدید شد مسیر سخت صنعت ساختمان، از چاله به چاه | گزارش شهرآرانیوز از نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد + فیلم معاون وزیر صمت: برنامه قطعی برق صنایع در اختیار استان‌ها است با پیشنهاد روسیه، ایران مرکز اقتصاد بریکس می‌شود معرفی بروکر ارانته (Errante) [واریز ریالی + رگوله معتبر و پشتیبانی فارسی] زائران چگونه ارز اربعین ۱۴۰۴ را دریافت کنند؟ واردات ۱۶۵۰ تن برنج پاکستانی به خراسان رضوی | آیا مشکل کمبود برنج حل می‌شود؟ آغاز طرح فروش ۱۱ محصول ایران‌خودرو از ۴ مرداد بیست‌وششمین نمایشگاه صنعت ساختمان در مشهد آغازبه‌کار کرد + فیلم مصرف برق کشور از ۷۶ هزار مگاوات عبور کرد جزییات طرح فروش فوری ۱۱ محصول ایران‌خودرو از شنبه (۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چرا در بیشتر بنگاه‌های املاک مسکن نرخ‌نامه رعایت نمی‌شود؟

  • کد خبر: ۱۷۴۲۶۳
  • ۲۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۱
چرا در بیشتر بنگاه‌های املاک مسکن نرخ‌نامه رعایت نمی‌شود؟
رییس اتحادیه صنف املاک مشهد گفت: در دریافت سلیقه‌ای حق کمیسیون مشاورین املاک ما هم به عنوان اتحادیه برخورد می‌کنیم و نباید پوشش هزینه‌ها بهانه‌ای برای تخلف باشد و باید قانون رعایت شود.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

حسین رستمی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز درباره اینکه چرا در اکثر بنگاه‌های املاک نرخنامه نامه مصوب شده رعایت نمی‌شود، تصریح کرد: تعیین نرخنامه‌ای که به طور سالانه و بعد از مدت‌ها تعیین شده است جوابگوی هزینه‌های جاری مشاورین املاک نیست و می‌توان عنوان کرد این نرخنامه مصوب غیر واقعی است که همین امر باعث شده هزینه هایشان را پوشش ندهد و مشاورین املاک با توافق مشتری نرخ را تعیین و دریافت کنند.



وی افزود: البته در دریافت سلیقه‌ای حق کمیسیون ما هم به عنوان اتحادیه برخورد می‌کنیم و نباید پوشش هزینه‌ها بهانه‌ای برای تخلف باشد و باید قانون رعایت شود. اما نرخنامه که اکنون مصوب شده است، نرخنامه به روزی نیست که هزینه بنگاه‌های مسکن را پوشش دهد.

رییس اتحادیه صنف املاک مشهد گفت: تعیین نرخ افزایش بهای سالانه که برای کلانشهر مشهد ۲۰ درصد اعلام شده و قانون کشوری است از مواردی است که باید حتما رعایت شود و ما هم به صنف خود این تذکر را دادیم که رعایت کنند. در بیشتر کشور‌ها قرارداد اجاره بها برای سه سال است که تعیین شود و این اتفاق باید در کشور ما هم بیافتد تا مستاجر هر سال دغدغه جابجایی نداشته باشد.

وی افزود: مسلما مسکن باید به سمت تولید برود تا مشکل کمبود خانه در کلانشهر مشهد حل شود، قطعا باید از سازنده، انبوه ساز و بخش خصوصی حمایت شود تا فاصله معنا دار عرضه و تقاضا کم شود.

رستمی یادآورشد: اقدامات خوبی در مشهد دربحث مدیریت مسکن در حال انجام است و تمام تلاش شده که معضل تهیه مسکن با تدابیر در نظر گرفته شده تا حدودی کاهش پیدا کند. ایجاد نرم افزاری که برای تعیین اجاره بها بر اساس منطقه که ۲۷۰ بلوک تعیین شده، مسلما کمک خوبی برای مدیریت اجاره بها در امسال را خواهد داشت.

رستمی تاکید کرد: در شرایط به وجود آمده که عرضه و تقاضا هم خوانی ندارد و بیشتر مردم بحث پرداخت اجاره بها برای آن‌ها به صورت معضلی تبدیل شده که بخش عمده‌ای در امد آن‌ها را می‌بلعد از موجران درخواست داریم شرایط را برای مستاجر سخت نکنند تا همه از این دوران گذر کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->