قتل پیرمرد میلیاردر تهرانی با اجیر کردن پیک موتوری ! تصادف اتوبوس با ۹ خودرو در کرمان | راننده مشکل روحی روانی داشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) گرد و خاک در جاده‌های خراسان رضوی دید رانندگان را کاهش داد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) کاهش دمای هوا در نیمه شمالی کشور تا پایان هفته جاری تصادف شدید دو خودرو در جاده کلات - مشهد ۸ مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدارس پنج شهرستان در سیستان و بلوچستان فردا (سه شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری شد پشت پرده انفجار بندر شهید رجایی؛ قصور در نگهداری مواد خطرناک تصادف در جاده قدیم قم _ کاشان ۶ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب درجه‌بندی و حفاظت از غار‌های ارزشمند خراسان رضوی در کارگروه ملی غارشناسی شمار جانباختگان حادثه بندرعباس به ۶۵ تن رسید + فیلم کشف ۷۷ کیلوگرم حشیش از خودرو سواری در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) امکان پرداخت خسارات طوفان به شهروندان تهرانی از طریق محاکم قضایی+ویدئو استرداد روزانه هزار و ۸۰۰ تبعه غیرمجاز افغانستانی از دوغارون به کشورشان پرداخت بیش از ۲.۵ همت مستمری به مددجویان خراسان رضوی | حدود ۶۷ هزار نفر، مشمول دریافت کمک‌های خاص هستند یادی از «ناصر دیوان کازرونی» نماد مقاومت ایران در جنگ جهانی اول | او ارتشی یک نفره بود علیه استعمار قطره قطره خون‌هایی که دریای عشق شدند فعالیت حدود ۳ هزار عطاری در مشهد | کمتر از ۱۵۰۰ عطاری مجوز فعالیت قانونی دارند راز عجیب پیداشدن اسکلت مرد روی تخت خانه متروکه در مشهد + عکس هشدار خود مراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی «گریه واجب» می‌شویم! هرآنچه باید درباره روش های مصرف، نگهداری و پخت برنج بدانید | راه و رسم پلوخوری اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد دفع انگل با این میوه خوشمزه! شاخص BMI | معیار دقیق سلامت یا گمراه‌کننده برای ورزشکاران؟ جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قتل ناخواسته مردی توسط پسر نوجوانش

  • کد خبر: ۱۷۵۳۴۳
  • ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۸
قتل ناخواسته مردی توسط پسر نوجوانش
پدری وقتی تفنگ وینچستر خرید تصور نمی‌کرد با شلیک ناخواسته پسر ۱۶ ساله‌اش به قتل برسد.

به گزارش شهرآرانیوز، رسیدگی به این پرونده از زمانی شروع شد که پیکر بی جان مرد ۵۷ساله روی تخت بیمارستان شهریار به پلیس گزارش شد.

خیلی زود تیمی از کارآگاهان جنایی و بازپرس کشیک قتل در بیمارستان حضور یافتند.

جسد این مرد که دراثر شلیک گلوله و جراحت در ناحیه پشت سر در دم جان باخته بود درنخستین گام با دستور بازپرس به پزشکی قانونی منتقل شد.

کارآگاهان در تحقیقات اولیه از همسرو پسربزرگ قربانی شلیک مرگ دریافتند که پدر خانواده هنگام خروج از باغ خانوادگی که همراه پسر بزرگش بوده است هدف شلیک دو مرد ناشناس که ترک موتورسیکلت نشسته بودند قرار گرفته است.

پسر بزرگ خانواده در ادامه تحقیقات مدعی شد که به دو مرد که از مدتی قبل با پدرم خصومت داشتند و پیش ازاین هم باهم درگیر شده بودند به آن‌ها مظنون هستیم.

تحقیقات پلیس نشان می‌داد که دو متهم یاد شده که دارای سوابق متعدد شرارت بوده، مدتی است که به خاطر این شرارت‌ها تحت تعقیب پلیس قرار دارند و متواری هستند. در حالی که در ظاهر ماجرا طبق نقشه درون خانوادگی پسر ۲۲ساله سعی داشت مسیر پرونده را تغییر دهد، اما کارآگاهان زبده غرب استان تهران با بازجویی افرادی که درروز حادثه درباغ حضور داشتند توانستند پی به ماجرا ببرند.

تناقض گویی پسر باجناق و دو پسر قربانی جنایت که در خودروی مقتول حضور داشتند باعث شد کارآگاهان پی به نقشه آن‌ها ببرند.

در ادامه تحقیقات فنی مأموران پلیس دریافتند که در روز جنایت هنگام خروج پدر و دو پسرش و همچنین پسرباجناقش از باغ خانوادگی پسر کوچک خانواده هنگام بازی با تفنگ وینچستر غیر مجازی که پدر به تازگی خریده بود بدون کشیدن ماشه، گلوله شلیک شده و به پشت سر پدرش برخورد کرده است. درگام بعدی خانواده با کشیدن نقشه ازپیش طراحی شده سعی داشتند مسیر پرونده را طور دیگری وانمود کنند.

پسر ۱۶ساله خانواده که به شدت از اتفاق رخ داده شوک زده شده بود پس از فاش شدن ماجرا گفت: من هرگز این اتفاق تلخ را فراموش نخواهم کرد من باعث شدم پدرم را بکشم وبعد خانواده‌ام را دچار مشکل کنم.

پسر جوان ۲۲ساله خانواده در اظهاراتش گفت، وقتی دیدم برادر کوچکم در مخمصه بزرگی گرفتار شده است باهم نقشه کشیدیم که بگوییم دو مرد شرور که قبلاً آن‌ها با پدرم خصومت داشتند و حتی باهم درگیر شده بودند احتمالاً آن‌ها این جنایت را مرتکب شده‌اند. این نقشه را کشیدیم که برادر کوچکم بازداشت نشود.

با اظهارات پسر ارشد خانواده و با توجه به اینکه سعی در پنهان کردن حقیقت ماجرا را داشت به همراه برادر کوچکش که عامل جنایت بود بازداشت شدند.

سرهنگ فضل‌الله سواری پور رئیس پلیس آگاهی غرب استان تهران درگفت وگوی اختصاصی با خبرنگار «ایران» در باره این جنایت غیر عمد گفت: اگر چه خانواده مقتول با هماهنگی قبلی سعی در گمراه کردن پلیس داشتند، اما تناقض‌گویی‌ها و همچنین بررسی تخصصی نحوه شلیک گلوله باعث شد کارآگاهان پی به اصل ماجرا ببرند.

در این پرونده نکته حائز اهمیت موضوع استفاده از سلاح است؛ اینکه پدر این سلاح را به صورت غیر مجاز خریداری و حمل و نگهداری کرده و عدم استفاده درست از اسلحه باعث شد این جنایت ناخواسته رخ بدهد. بار‌ها و بار‌ها توصیه کرده‌ایم که مردم اگر خواستار استفاده از سلاح هستند باید حتماً به صورت قانونی مجوز استفاده آن را دریافت کنند. البته آن هم قوانینی دارد و اینطور نیست به هر کسی این مجوز داده شود همچنین نحوه استفاده و نگهداری از سلاح نیز بسیار اهمیت دارد.

در کشورمان قوانین سختی در مورد حمل و استفاده از اسلحه وجود دارد. در این میان افرادی هم هستند که به واسطه شغل و کاری که دارند به آن‌ها اجازه حمل سلاح داده می‌شود. البته در هر شرایطی این افراد نمی‌توانند از اسلحه استفاده کنند و قانون به آن‌ها تذکر داده است که تنها در زمانی که خطر شدیدی آن‌ها را تهدید می‌کند می‌توانند از آن استفاده کنند.

حتی افراد نظامی هم نمی‌توانند بدون دلیل و اختیاری از اسلحه استفاده کنند و در صورت استفاده نابجا از اسلحه طبق قانون به کارگیری سلاح مجازات خواهند شد. حتی برای افراد نظامی هم استفاده از اسلحه شرایط خاصی دارد که آگاهی از این قوانین بسیار ضرورت دارد.

منبع: ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->