مجروحان جنگ ۱۲ روزه در صورت تأیید معلولیت خدمات بهزیستی دریافت می‌کنند ترکیدگی لوله گاز در جاده مشهد_چناران | تردد پس از نیم ساعت از سر گرفته شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) کشف ۱۲ کیلوگرم حشیش از قاچاقچی حرفه‌ای در تهران بازداشت ۳ شرور درپی حمله به مأموران در طرح جمع‌آوری اتباع تزریق ۸.۳ میلیون مترمکعب پساب به بخش صنعت خراسان رضوی تهران تشنه است | ناترازی آبی نتیجه تمرکزگرایی و توسعه غلط برقراری پرواز‌های فرودگاه سبزوار پس از آغاز مجدد پرواز‌های داخلی (۴ مرداد ۱۴۰۴) پوشش بیش از ۱۲۴ هزار کلاس‌اولی در طرح سنجش سلامت نوآموزان خراسان رضوی اطلاعات مجرمان برای ایام اربعین به‌روزرسانی شد مرگ بیش از ۴۲ هزار موتورسوار در تصادفات دهه ۹۰ پیش‌ثبت‌نام پایه دهم مدارس شاهد آغاز شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) تعیین تکلیف دانشگاه آزاد برای امتحانات باقی مانده ترم بهمن ۱۴۰۳ اتمام بخش‌هایی از مرمت بازار وکیل شیراز (۴ مرداد ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وقوع گردوخاک و افزایش وزش باد در خراسان رضوی (۴ مرداد ۱۴۰۴) آماده‌باش ۱۵ هزار نیروی هلال احمر برای پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۴ مشمولان فاقد معافیت تحصیلی امکان شرکت در مراسم اربعین را ندارند آتش قسمت عراقی تالاب هورالعظیم با هواپیمای آب‌پاش ایرانی مهار شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۴ مرداد ۱۴۰۴) | گرما، همچنان وضعیت جوی غالب استان ثبت احوال: بیش از ۲۱۴ هزار ولادت در ۳ ماهه اول ۱۴۰۴ ثبت شد نشانه های تنبلی معده چیست؟ اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع خارجی در مدارس فقط با ارائه کارت اقامت و اشتغال دانشجویان جدیدالورود از نیمه دوم مهر ۱۴۰۴ به دانشگاه می‌روند + زمان اعلام نتایج کنکور تمدید ۵ ساله همکاری آموزش و پرورش و حوزه علمیه مرگ عجیب و مرموز راننده مشهدی بعد از آتش زدن مامور پلیس راه کسب پنج نشان نقره در المپیاد جهانی فیزیک توسط تیم ایرانی قتل پدر به خاطر طلاهای مادر برای جلوگیری از غرق شدگی کاری انجام دهید هشدار درباره گرمازدگی | مراقب سالمندان و کودکان در پیاده‌روی اربعین باشید
سرخط خبرها

ذبح دام در مواکب عزاداری ایام محرم در سطح شهر مشهد ممنوع است

  • کد خبر: ۱۷۴۵۹۵
  • ۲۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۱
ذبح دام در مواکب عزاداری ایام محرم در سطح شهر مشهد ممنوع است
مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هرگونه ذبح دام زنده در مواکب و ایستگاه های صلواتی سطح شهر ممنوع است و با خاطیان برخورد خواهد شد.

دکتر فرشید وفا در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص فعالیت های نظارت بر بهداشت مواکب در ماه های محرم و صفر گفت: نظارت ویژه بازرسان و ناظران بهداشت محیط در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای نظارت بر توزیع یخ و آب آشامیدنی سالم به خصوص در فصل تابستان که آمار بیماری‌های منتقله افزایش می‌یابد و همچنین اماکن بین راهی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و شست و شو و گندزدایی افزایش می‌یابد. برای این منظور ۴۹۸ بازرس و ناظر بهداشت محیط در خراسان رضوی به طور ویژه در ماه‌های محرم و صفر فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: گفت: در ماه‌های محرم و صفر به‌ویژه مناسبت‌های خاص این ۲ ماه محل‌های اسکان، وسایل حمل و نقل و محل‌های تهیه و توزیع غذا به‌طور ویژه بازدید می‌شود و کارکنان فعال در این حوزه با داشتن کارت بهداشت و روپوش مناسب باید همه نکات بهداشتی را به‌خوبی رعایت کنند.

وفا گفت: نظارت بر استفاده از ظروف یک بار مصرف تولید شده با مواد گیاهی و پسماند و فاضلاب تولیدی، محل‌های اسکان و پذیرایی زائران داخلی و خارجی در بدو ورود در ایام اربعین از ۱۷ تا ۲۰ شهریور،  نظارت بر وسایل حمل و نقل و جابه‌جایی‌ها، نظارت‌های مراقبت سندرومیک زائران خارجی، تأمین آب آشامیدنی سالم در نقطه صفر مرزی و مواد غذایی همراه آنان و  تجدید نظارت بر مساجد، تکایا، حسینیه‌ها، خیمه‌ها و موکب‌ها از اولویت‌های بازرسان و ناظران بهداشت محیط خراسان رضوی در این ایام است.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین یادآور شد: براساس مصوبه ستاد خدمات سفر فرمانداری مشهد مبنی بر ممنوعیت ذبح دام زنده در مواکب شهری، تیم های بازرسی با محوریت اداره دامپزشکی مشهد با همراهی دانشگاه علوم پزشکی و شهرداری، نظارتی جدی را بر این امر خواهند داشت و با متخلفان برخورد خواهد شد. مواکبی هم که پخش نذورات غذای گرم دارند، باید این غذاها را در آشپزخانه های مجهز و با مجوز طبخ نموده و توزیع کنند. 

وی افزود: این قوانین در راستای عدم انتشار تب کریمه کنگو و جلوگیری از آلودگی های زیست محیطی است و امیدواریم موکب داران عزیز در این ایام همکاری لازم را داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->