پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | روند افزایش دما در خراسان رضوی آغاز شد کاهش وزن در میانسالی می‌تواند به طول عمر بیفزاید مرگ سالانه بیش از ۶۰ هزار نفر در ایران به علت مصرف دخانیات آیا مصرف بی‌رویه غذا‌های تند به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند؟ زمان واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی مشخص شد معاون حقوقی وزارت بهداشت درباره نفوذ صنایع دخانی هشدار داد: سن ابتلا و آلودگی به مواد دخانی به‌شدت کاهش یافته است جزئیات بسته حمایتی مازاد بیمه پایه سلامت بازنشستگان کشوری اعلام شد | کاهش ۵۰ درصدی فرانشیز خدمات بستری پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش نسبی دما با آغاز هفته آینده احتمال تغییر در بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری | مطالبات همسان‌سازی تا پایان سال پرداخت می‌شود اگر هر روز خیار مصرف کنیم، چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟ قبل از خواب، شیر گرم بنوشیم یا سرد؟ فروش واکسن «گارداسیل» در وب‌سایت‌ها غیرمجاز است امکان پذیرش مستقیم دستیار در ۴ رشته پزشکی فراهم شد ۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴
سرخط خبرها

ذبح دام در مواکب عزاداری ایام محرم در سطح شهر مشهد ممنوع است

  • کد خبر: ۱۷۴۵۹۵
  • ۲۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۱
ذبح دام در مواکب عزاداری ایام محرم در سطح شهر مشهد ممنوع است
مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هرگونه ذبح دام زنده در مواکب و ایستگاه های صلواتی سطح شهر ممنوع است و با خاطیان برخورد خواهد شد.

دکتر فرشید وفا در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص فعالیت های نظارت بر بهداشت مواکب در ماه های محرم و صفر گفت: نظارت ویژه بازرسان و ناظران بهداشت محیط در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای نظارت بر توزیع یخ و آب آشامیدنی سالم به خصوص در فصل تابستان که آمار بیماری‌های منتقله افزایش می‌یابد و همچنین اماکن بین راهی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و شست و شو و گندزدایی افزایش می‌یابد. برای این منظور ۴۹۸ بازرس و ناظر بهداشت محیط در خراسان رضوی به طور ویژه در ماه‌های محرم و صفر فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: گفت: در ماه‌های محرم و صفر به‌ویژه مناسبت‌های خاص این ۲ ماه محل‌های اسکان، وسایل حمل و نقل و محل‌های تهیه و توزیع غذا به‌طور ویژه بازدید می‌شود و کارکنان فعال در این حوزه با داشتن کارت بهداشت و روپوش مناسب باید همه نکات بهداشتی را به‌خوبی رعایت کنند.

وفا گفت: نظارت بر استفاده از ظروف یک بار مصرف تولید شده با مواد گیاهی و پسماند و فاضلاب تولیدی، محل‌های اسکان و پذیرایی زائران داخلی و خارجی در بدو ورود در ایام اربعین از ۱۷ تا ۲۰ شهریور،  نظارت بر وسایل حمل و نقل و جابه‌جایی‌ها، نظارت‌های مراقبت سندرومیک زائران خارجی، تأمین آب آشامیدنی سالم در نقطه صفر مرزی و مواد غذایی همراه آنان و  تجدید نظارت بر مساجد، تکایا، حسینیه‌ها، خیمه‌ها و موکب‌ها از اولویت‌های بازرسان و ناظران بهداشت محیط خراسان رضوی در این ایام است.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین یادآور شد: براساس مصوبه ستاد خدمات سفر فرمانداری مشهد مبنی بر ممنوعیت ذبح دام زنده در مواکب شهری، تیم های بازرسی با محوریت اداره دامپزشکی مشهد با همراهی دانشگاه علوم پزشکی و شهرداری، نظارتی جدی را بر این امر خواهند داشت و با متخلفان برخورد خواهد شد. مواکبی هم که پخش نذورات غذای گرم دارند، باید این غذاها را در آشپزخانه های مجهز و با مجوز طبخ نموده و توزیع کنند. 

وی افزود: این قوانین در راستای عدم انتشار تب کریمه کنگو و جلوگیری از آلودگی های زیست محیطی است و امیدواریم موکب داران عزیز در این ایام همکاری لازم را داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->