آیا ناسا ماه‌نشین استارشیپ را از پروژه برگرداندن فضانوردان به ماه کنار می‌گذارد؟ اسپیس‌ایکس چطور با ماهواره‌های استارلینک، اینترنت ماهواره‌ای موبایل را متحول می‌کند؟ دانشمندان «چشم رباتیکی» ساخته‌اند که به‌صورت خودکار فوکوس می‌کند و به منبع انرژی نیازی ندارد دوچرخه برقی ماژولار آلسو مدل TM-B معرفی شد + عکس «ژنوس»، هوش مصنوعی تازه چینی‌ها، می‌تواند بیماری‌ها را پیش‌بینی می‌کند فناوری جدید جنرال موتورز در سال ۲۰۲۸ از راه می‌رسد: رانندگی بدون دخالت دست دریافت هزینه کابل‌کشی فیبر نوری در طرح سواپ غیرقانونی است + سامانۀ شکایات ایلان ماسک: تا ۲ سال دیگر، تلفن‌های هوشمند مستقیما به اینترنت استارلینک متصل می‌شوند + فیلم معرفی بازی اکشن «۲۰ دقیقه تا سپیده‌دم» (۲۰ Minutes Till Dawn) + دانلود (اندروید و IOS) خبرهایی جدید از قیمت OnePlus 15 | مطابق انتظار طرفداران؟ OpenAI برای رقابت با گوگل، مرورگر هوش مصنوعی «اطلس» را معرفی کرد افزایش تعرفه مکالمه و پیامک تلفن همراه (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات آمازون می‌خواهد به جای استخدام ۶۰۰ هزار کارگر آمریکایی ربات‌ها را به کار بگیرد فروش آیفون ۱۷ رکورد ارزش سهام اپل را شکست طرح جدید مجلس برای مقاوم‌سازی نظام ارزی: خرید رمزارز فقط با کارت ارزی ویدئو | ربات انسان‌نمای Unitree H2 درحال انجام حرکات رزمی معرفی سورا ۲، نسل جدید هوش مصنوعی + قابلیت‌ها و ویژگی‌ها ایمپلنت شبکیه و عینک هوشمند، امید تازه برای بازیابی بینایی نابینایان مایکروسافت کار روی نسل جدید ایکس‌باکس را تأیید کرد راهنمای کامل رصد بارش شهابی جباری (مهر ۱۴۰۴) + زمان دقیق و جزئیات چطور با روش‌های جدید گوگل حساب جیمیل را بازیابی کنیم؟
سرخط خبرها

نامه اعتراضی ۸۵۰۰ نویسنده به شرکت‌های هوش مصنوعی

  • کد خبر: ۱۷۵۰۶۶
  • ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۹
نامه اعتراضی ۸۵۰۰ نویسنده به شرکت‌های هوش مصنوعی
برخی از سیستم‌های کنونی هوش مصنوعی می‌توانند از نویسندگان، حتی نویسندگان بزرگ، تقلید کنند و آثاری همانند آثار آن‌ها به‌وجود بیاورند. این امر اعتراض هزاران نویسنده را برانگیخته است.

به‌گزارش شهرآرانیوز، سیستم‌های هوش مصنوعی فعلی مانند GPT-4 می‌توانند به سبک نویسندگانی، از جمله مارگارت اتوود، یادداشت و داستان بنویسند و حالا هزاران نویسنده نارضایتی خود را نسبت به این موضوع نشان داده‌اند.

در نامه‌ای که بیش از ۸۵۰۰ نویسنده داستان، مطالب غیرداستانی و شعر آن را امضا کرده‌اند، شرکت‌های سازنده مدل‌های زبانی بزرگ مانند ChatGPT و Bard به‌دلیل استفاده بدون اجازه از نوشته‌های آن‌ها مورد سرزنش قرار گرفته‌اند. به گزارش TechCrunch، در متن این نامه آمده است:

این فناوری‌های زبانی، داستان‌ها، سبک و ایده‌های ما را تقلید و آن‌ها را بازگو می‌کنند. سیستم‌های هوش مصنوعی توسط میلیون‌ها کتاب، مقاله و شعر دارای حق چاپ تغذیه شده‌اند و می‌توانند بدون هیچ هزینه‌ای درخواست‌های نامحدودی از کاربران دریافت کنند.

نکته مشخصی که درباره توسعه‌دهندگان سیستم‌های هوش مصنوعی وجود دارد این است که آن‌ها بدون کسب مجوز و اجازه از آثار ناشران استفاده کرده‌اند. نویسندگان در نامه خود توضیح می‌دهند:

با استفاده از نوشته‌های ما در سیستم‌های شما، هوش مصنوعی مولد با پرکردن بازار با کتاب‌ها، داستان‌ها و روزنامه‌نگاری متوسط و ماشینی به حرفه ما آسیب می‌زند.

نویسندگان در این نامه هشدار داده‌اند که با توجه به پیچیدگی‌ها و حواشی مربوط به انتشار آثار بزرگ وضعیت به‌وجودآمده، به‌ویژه به نویسندگان جدیدتر، ضربه خواهد زد. آن‌ها از شرکت‌های سازنده مدل‌های هوش مصنوعی خواسته‌اند تا موارد زیر را انجام دهند:

  • دریافت مجوز برای استفاده از مطالب دارای حق نسخه‌برداری در برنامه‌های هو‌ش مصنوعی مولد
  • پرداخت غرامت منصفانه به نویسندگان بابت استفاده مداوم از آثار انسان‌ها در برنامه‌های هوش مصنو‌عی مولد
  • پرداخت غرامت به نویسندگان بابت استفاده از آثار آن‌ها در خروجی‌های هوش مصنو‌عی

این در حالی است که اتحادیه نویسندگان آمریکا (WGA)، چند ماه قبل، به‌دلیل نگرانی خود درباره هوش مصنوعی، دست به اعتصاب زد و انجمن بازیگران سینما (فدراسیون هنرمندان تلویزیون و رادیو آمریکا [SAG-AFTRA]) نیز در هفته جاری تصمیم به این کار گرفت.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->