۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح یه شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی
سرخط خبرها

رهایی ۱۳ جوان اغفال‌شده از شکنجه‌گاه مخوف یک شرکت هرمی در مشهد

  • کد خبر: ۱۷۵۰۸۲
  • ۲۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۸
رهایی ۱۳ جوان اغفال‌شده از شکنجه‌گاه مخوف یک شرکت هرمی در مشهد
سرشبکه‌های یک شرکت هرمی با آزار و اذیت و تهدید به قتل اعضا، خانواده آن‌ها را تلکه می‌کردند.
مهدی قرآنی
خبرنگار مهدی قرآنی

به گزارش شهرآرانیوز، امروزه حتی ساکنان دورافتاده‌ترین مناطق کشور هم خوب می‌د‌انند که فعالیت شرکت‌های هرمی مجرمانه است و وعده‌وعید لیدرهایشان هم تخیلی بیش نیست. اما همچنان افرادی هستند که پول‌های بی‌زبانشان را به جیب شیادانی می‌ریزند که به آن‌ها در باغ سبز نشان می‌دهند.

مال‌باختگانی که رؤیای یک‌شبه پول‌دارشدن را در ذهن خود می‌پرورانند و عضویت در شرکت‌های هرمی را راه رسیدن به کعبه آمالشان می‌دانند. اما ازآنجاکه این نوع فعالیت مجرمانه پشتوانه قانونی نداشته و محلی از اعراب ندارد، در مدتی کوتاه چهره واقعی‌شان را نشان می‌دهند. زمانی که قربانی همه داروندارش را می‌بازد، تازه آنجا متوجه می‌شود که چه کلاه گشادی سرش رفته است.

عوامل انتظامی تاکنون تعداد درخورتوجهی از فعالان و سرشبکه‌های شرکت‌های هرمی را شناسایی و دستگیر کرده‌اند، اما هنوز هم مجرمانی هستند که در شهر‌های مختلف کشور باعناوین مختلف، فعالیت هرمی داشته و مردم را سرکیسه می‌کنند. درست شبیه اعضای سه نفره یک شرکت هرمی در مشهد که مأموران کلانتری پنج‌تن، آن‌ها را در مخفیگاه مخوفشان شناسایی و به دام انداختند. مخفیگاهی که اعضای اصلی این شرکت هرمی برای جذب منابع مالی خود از هر اقدام شیطانی استفاده می‌کردند و خانواده اعضایشان را قربانی بازی کثیفشان کرده بودند.

شکنجه پسر جوان

این پرونده خاص و حساس در پی شکایت والدین جوانی هجده‌ساله در روند رسیدگی پلیس قرار گرفت. شکایتی که در آن مردی سال‌خورده مدعی شد که فرزند جوانش در اختیار افرادی ناشناس قرار دارد و از سوی آن‌ها شکنجه شده است. در این میان یکی از افراد با این مرد سال‌خورده تماس گرفته و برای رهایی پسرش مبلغ یک‌میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال را درخواست داشته است. پیرمرد که یک کارگر ساختمانی است با کمک برادر خود برای رهایی فرزندش از چنگ این افراد ناشناس، مبلغ موردنظر را تهیه می‌کند و به‌حساب یکی از آن‌ها واریز می‌کند. اما کار به همین‌جا ختم نمی‌شود و افراد ناشناس مبالغ دیگری را از والدین این پسرک درخواست می‌کنند.

شاکی پرونده در ادامه اظهاراتش به پلیس می‌گوید: «او (پسرش) از سه ماه پیش فریب افرادی را خورده است که در زمینه شرکت هرمی فعالیت دارند. در این مدت مبالغ زیادی را هم به آن‌ها داده است، اما آن‌ها دست از سرش برنمی‌دارند. این اواخر رفت به همان خانه‌ای که دفتر کار اعضای شرکت هرمی است و خواست که کنار بکشد، اما آن‌ها او را نگه داشته و مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان از ما خواستند. با اینکه مبلغ را برایشان واریز کردم، اما باز هم پول می‌خواهند. آن‌ها تصاویر شکنجه‌شدن فرزندم را برایم ارسال کردند و از این راه ما را تحت شکنجه روحی قرار دادند.»

فعالیت شوم در خانه اجاره‌ای

مأموران دایره تجسس کلانتری پنج‌تن مشهد که مسئولیت رسیدگی به این پرونده را برعهده داشتند، پس از تکمیل تحقیقات اولیه با استفاده از سرنخ‌های به‌دست‌آمده و یک‌سری کار گسترده اطلاعاتی، مخفیگاه اعضای این شرکت هرمی را در محدوده خیابان شهید قربانی رد زنی کرده و محل را زیرنظر قرار دادند.

پیگیری‌های میدانی این پرونده ادامه داشت تا اینکه مأموران قانون پس از اطمینان از صحت موضوع، طی هماهنگی قضایی وارد عمل شدند. مجریان قانون پس از ورود به مخفیگاه متهمان که یک خانه استیجاری است، شانزده نفر را که همگی جوان هستند، دستگیر کردند.

در ادامه تحقیقات این پرونده، سه عضو اصلی این شرکت هرمی که تبعه خارجی هستند، نگه داشته شدند و سیزده‌نفر دیگر که از اعضای اغفال‌شده این شرکت هرمی هستند، آزاد شدند. مأموران دایره تجسس کلانتری پنج‌تن در بازرسی از محل نیز یک دستگاه لپ‌تاپ و تعداد درخورتوجهی بروشور و تبلیغات مرتبط با فعالیت این شرکت هرمی را کشف و ضبط کردند.

اخاذی از خانواده ۱۳ جوان بازی‌خورده

در ادامه تحقیقات پرونده و در بازجویی از سه عضو اصلی این شرکت هرمی، اطلاعات تازه‌ای به دست آمد که نشان می‌داد متهمان از خانواده سیزده‌عضو بازی‌خورده خود مبالغی بین یک تا ۲ میلیارد ریال برای رهایی آن‌ها از این مخمصه در قالب دلار اخاذی کرده‌اند.

بنا بر تحقیقات صورت‌گرفته، سرشاخه‌های این شرکت هرمی با شکنجه صوری یا بعضا واقعی اعضای خود و ارسال تصاویر آزار و اذیت آن‌ها برای خانواده یا بستگانشان، آن‌ها را تهدید به قتل کرده و مبالغ را دریافت کرده‌اند.

این پرونده پس از تکمیل تحقیقات اولیه برای سیر مراحل قضایی در اختیار دادسرای مرکز استان خراسان رضوی قرار گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->