روش محاسبه افزایش حقوق و اعمال متناسب‌سازی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ + جدول پیش‌بینی هواشناسی کشور | بارش پراکنده و هوای ابری فقط در برخی مناطق (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌ها مراقب فرزندان خود باشند | رواج مصرف قرص ریتالین در دوران امتحانات درسی هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرصت طلایی ایران برای جوان شدن جمعیت تا سال ۱۴۲۵ علائم هشداردهنده اولیه پیری در ۴۰سالگی چیست؟ «جوانه ماش» بمب ویتامین و پروتئین وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت پشت‌پرده سیاه پست‌های رنگی کودکانه در اینستاگرام | چرا فعالیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی پررنگ شده است؟ کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟
سرخط خبرها

انتخاب نام رسمی برای کرونا از سوی سازمان بهداشت جهانی

  • کد خبر: ۱۷۵۱۴
  • ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۴
انتخاب نام رسمی برای کرونا از سوی سازمان بهداشت جهانی
سازمان بهداشت جهانی «COVID-۱۹» را به عنوان نام رسمی ویروس مرگبار کرونا اعلام کرد.
به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از پایگاه اینترنتی ساینس الرت، تئودور آدهانوم دبیرکل این آژانس بین‌المللی در جمع خبرنگاران در ژنو گفت: اکنون نامی رسمی برای این بیماری داریم و آن هم  COVID-۱۹ است.

به نقل از این مقام ارشد سازمان ملل متحد، "co" به کرونا، "vi" به ویروس،  "d" به معادل انگلیسی "بیماری" (Disease) و "۱۹" در انتهای اسم انتخابی نیز به سال شیوع این بیماری که برای اولین بار در ۳۱ دسامبر سال ۲۰۱۹ شناسایی شد، اشاره دارد.  

آدهانوم خاطرنشان کرد که این نام جدید برای پرهیز از اشاره به یک موقعیت جغرافیایی، گونه جانوری یا گروه خاص از افراد انتخاب شده است.

بنابر دستورالعمل‌های سازمان بهداشت جهانی، بیماری‌های جدیدی که کشف می‌شوند باید به شیوه‌ای نامگذاری شوند تا از لحاظ اجتماعی قابل قبول بوده و موجب رنجش مردم و کشور‌ها نشوند. به علاوه، براساس این دستورالعمل در نامگذاری امراض انسانی نباید از نام حیوانات و یا دانشمندانی که بیماری را کشف کرده‌اند، استفاده شود.

سازمان بهداشت جهانی تا قبل از این نامگذاری رسمی، از عنوان موقت "بیماری حاد تنفسی ۲۰۱۹-nCoV" برای اشاره به ویروس کرونا استفاده می‌کرد.

ویروس کرونا که شیوع آن از اواخر دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه امسال) در شهر «ووهان» چین مرکز هوبی شروع شد، علاوه بر شهر و استان‌های چین به ۲۴ کشور دیگر در جهان نیز سرایت کرده است.
آمریکا، چین، سوئد، فرانسه، مالزی و فیلیپین از جمله کشور‌هایی هستند که مواردی از ابتلا به کرونا در آن‌ها شناسایی شده‌اند.

این ویروس تاکنون یک هزار و ۱۱۵ قربانی گرفته و ۴۵،۱۷۱ را آلوده کرده است.

سازمان بهداشت جهانی از ویروس COVID-۱۹ به عنوان «تهدیدی بسیار خطرناک» برای جهان یاد می‌کند که البته شانسی واقعی برای متوقف کردن آن وجود دارد.

منبع: ایرنا

 

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->