ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفتگوها امروز راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور
سرخط خبرها

دبیر کل مجمع مشورتی نظام مسائل کشور: شبکه استانی نظام مسائل کشور در خراسان رضوی در حال تکمیل است

  • کد خبر: ۱۷۵۱۴۰
  • ۲۹ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۷
دبیر کل مجمع مشورتی نظام مسائل کشور: شبکه استانی نظام مسائل کشور در خراسان رضوی در حال تکمیل است
دبیر کل مجمع مشورتی نظام مسائل کشور گفت: شبکه استانی مجمع مشورتی نظام مسائل کشور در مشهد و استان شکل گرفته و در حال تکمیل است که امیدواریم با نگاه پژوهشی و علمی بتوانیم قدمی برای استان برداریم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حمزه صفربیگی امروز، ۲۹ تیر ماه، در پانزدهمین اجلاس رسمی دوره ششم شورای اسلامی خراسان رضوی که در تالار شهر مشهد برگزار شد، اظهار کرد: رسالت و هدف ما در مجمع مشورتی عینیت بخشیدن به منویات و فرمایشات مقام معظم رهبری در کمیسیون‌های تخصصی مجلس است. در مجلس در زمینه نظارت میدانی نیاز بود اتفاقی رقم بخورد و بتوانیم از ظرفیت نخبگان و فعالان شهرستان، استان و مرکز برای غنای بیشتر به کمیسیون‌های مجلس استفاده کنیم.

وی افزود: سال ۹۹ این کمیسیون‌ها را به دل استان آوردیم تا از ظرفیت نخبگان، فعالان و موثران که در دل میدان هستند با فرایندی که تعریف کردیم، استفاده کنیم. این فعالان می‌توانند مسایل شهرستان‌ها و استان‌ها را احصا و اولویت‌بندی کنند تا مسائلی که باید با نگاه ملی حل شود، در مجمع اتفاق بیفتد.

صفربیگی گفت: تاکنون اتفاقات خوبی در مجمع رخ داده است. همسویی بسیار خوبی با دولت، استانداران، معاونان، فرمانداران و مدیران کل داریم. ما در استان‌ها دبیری داریم که با مسئولان ارتباط برقرار کرده و کمیسیون‌های تخصصی را در استان شکل می‌دهد.

دبیر کل مجمع مشورتی نظام مسائل کشور با بیان اینکه شورا‌های استان نماینده ارتباطی با مردم هستند، عنوان کرد: شبکه استانی با سلایق، نگا‌ه‌ها و ایده‌های مختلف فارغ از هرگونه نگاه سیاسی شکل گرفته است. تاکنون ۸۰۰۰ نفر نخبه فعال از روستا تا استان در مجمع فعالیت دارند و توانستیم اتفاقات خوبی را با کمک مسئولان استانی و شهرستانی و در مرکز رقم بزنیم. ما با دولت ارتباطات بسیار خوبی داریم.

وی بیان کرد: این شبکه در مشهد و استان شکل گرفته و در حال تکمیل است که امیدواریم با نگاه پژوهشی و علمی بتوانیم قدمی برای استان برداریم. تاثیرات و اتفاقات این استان متعلق به خود استان نیست بلکه همه کشور را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد. اتفاقات این استان ملی و بین‌المللی است؛ بنابراین برای ما اهمیت زیادی دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->