«مینا ساداتی» با «مرثیه‌ای برای کتاب‌سوزی‌ها» روی صحنه می‌رود فصل دوم سریال «ونزدی» با یک معمای پیچیده درباره یک بیماری مرموز مروری بر زندگی هنری استاد فرشچیان + محل دفن آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) کنسرت ارکستر موسیقی ملی برگزار شد فصل سوم «طریق» روی آنتن شبکه یک ماجرای حمله پلیس به کتاب‌فروشی‌ها در هند رقابت مستند «همنوایی عاشقانه» در جشنواره‌ای آمریکایی آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) بازدید سرزده رئیس‌جمهور از شبکه خبر به مناسبت روز خبرنگار آنچه در نکوداشت پدر و پسر آهنگساز بابک و بامداد بیات گذشت استاد فرشچیان درگذشت (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) خبرنگاران کشورهای مختلف چقدر حقوق می‌گیرند؟ + جدول رسانه‌های رسمی صدای آرمان‌های بلند این وطن نامزد‌های بهترین بازیگر نقش مکمل زن جشن «نگاه» را بشناسید | از صدف اسپهبدی تا آزاده صمدی معرفی نامزد‌های بهترین بازیگر نقش اول زن جشن «نگاه» + اسامی پایان فیلمبرداری «ادیسه» کریستوفر نولان اجرای «مرغ سحر» شجریان توسط «آیتاچ دوغان» نوازنده سرشناس ترکیه + فیلم خبر خوش برای خانه‌دار شدن خبرنگاران مستندی درباره مریم زندی روی پرده سینماتک
سرخط خبرها

ساخت «یک قهرمان» اصغر فرهادی در شیراز

  • کد خبر: ۱۷۵۷۲
  • ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۰
ساخت «یک قهرمان» اصغر فرهادی در شیراز
اصغر فرهادی کارگردان ایرانی برنده دو جایزه اسکار، فیلم بعدی‌اش را با عنوان «یک قهرمان» در شیراز خواهد ساخت.
به گزارش شهرآرانیوز؛اصغر فرهادی کارگردان ایرانی که دو جایزه اسکار در کارنامه دارد قصد تولید فیلمی با عنوان «یک قهرمان» را دارد.

ددلاین به طور اختصاصی اعلام کرده این پروژه فارسی زبان از دو ماه دیگر وارد مرحله پیش تولید می‌شود و قرار است تابستان در شیراز فیلمبرداری شود.

موسسه بین‌المللی «ممنتو فیلمز» هفته آینده فیلمنامه این فیلم را در بخش بازار برلیناله ارایه می‌کند.

هنوز از جزییات پلات این فیلم اطلاعاتی ارایه نشده، اما این کارگردان پس از ساخت فیلمی با بازی پنه‌لوپه کروز و خاویر باردم با عنوان «همه می‌دانند» بار دیگر به سرزمین مادری‌اش و زبان فارسی باز می‌گردد.

این سایت افزوده: آنطور که شنیده‌ایم این فیلم درامی پرتعلیق خواهد بود و این کارگردان قرار است با بازیگران مشهور ایرانی که قبلاً با آن‌ها همکاری نکرده؛ در این فیلم همکاری کند.

تهیه کنندگان این فیلم فرهادی و الکساندر ماله‌گی از کمپانی ممنتو فیلمز خواهند بود. این کمپانی تهیه سه فیلم آخر فرهادی را برعهده داشته است و علاوه بر آن اکران فیلم در فرانسه را نیز برعهده دارد.

قرار است این هفته نسخه انگلیسی زبان فیلمنامه در اختیار سرمایه‌گذاران در بازار برلیناله قرار بگیرد. فرهادی نامزدی اسکار در بخش فیلمنامه غیراقتباسی را نیز برای «جدایی» دریافت کرده است.

الکساندر مورئو مدیر فروش و بازاریابی ممنتو فیلمز که ۵ فیلم فرهادی را فروخته، در این باره گفته است: مفتخریم که این پروژه فوق‌العاده را از کارگردان مولف بزرگی مثل فرهادی، عرضه می‌کنیم. وی افزوده: او کارگردانی محکم و استاد تعلیق است که همیشه توانسته مخاطبانش را به سینما‌ها بکشاند. فیلمنامه این فیلم هم واقعاً شگفت‌انگیز است و به مسائل معاصر جوامع مدرن ما تاکید دارد.

فرهادی یکی از ۶ فیلمسازی است که بیش از یک بار اسکار بین‌المللی را دریافت کرده است.
 
منبع: 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->