شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها

مرگ مشکوک پسربچه ۱۳ ساله در مشهد | جسد برای تحقیقات بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد

  • کد خبر: ۱۷۶۰۶۶
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۴
مرگ مشکوک پسربچه ۱۳ ساله در مشهد | جسد برای تحقیقات بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد
جسد پسربچه ۱۳ساله برای تعیین علت فوت به پزشکی قانونی مشهد منتقل شد.
مهدی قرآنی
خبرنگار مهدی قرآنی

به گزارش شهرآرانیوز فوت مشکوک پسربچه سیزده‌ساله در بیمارستان اکبر مشهد، پای مقام قضایی را به این مجموعه درمانی تخصصی کودکان کشاند. گزارش اولیه کادر درمان بیمارستان، حاکی از آن بود که چند روز قبل این پسربچه از بیمارستان طالقانی با علائم حیاتی پایین به این مجموعه درمانی منتقل و در بخش مراقبت‌های ویژه بستری می‌شود.

ازآنجاکه آثار کبودی بر روی برخی اندام‌های این پسر وجود داشته است، خانواده‌اش علت آن را درگیری او با چند بچه دیگر اعلام می‌کنند. بااین‌حال گروه بررسی صحنه با طرح فرضیه قتل، تحقیقات خود را آغاز و به بیمارستان طالقانی می‌روند. از سوی دیگر جسد این نوجوان سیزده‌ساله برای تعیین علت فوت به پزشکی قانونی انتقال داده می‌شود.

کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی مرکز استان خراسان رضوی که مسئول رسیدگی به این پرونده مرگ مشکوک شده‌اند، تحقیقات خود را با مراجعه به بیمارستان طالقانی ادامه می‌دهند. بنا بر گزارش درمانی کادر پزشکی این بیمارستان، این پسربچه اواخر ماه قبل توسط عوامل اورژانس ۱۱۵ با سطح هوشیاری ضعیف و آثار کبودی بر روی اندام‌ها به بیمارستان طالقانی منتقل شده است. رفته‌رفته حال این پسربچه وخیم می‌شود و طبق نظر پزشک، او را به بخش مراقبت‌های ویژه انتقال می‌دهند.

باتوجه‌به حساسیت پرونده پزشکی و سن کم بیمار با دستور پزشک معالج، او را به بیمارستان تخصصی اکبر ویژه کودکان انتقال می‌دهند.

حالش به یک‌باره بد شد و از هوش رفت

پدرومادرش می‌گویند که ظهر بیستم یا بیست‌ویکم تیرماه بوده که پسر سیزده‌ساله‌شان وارد خانه شده است. او که گویا داخل کوچه با کسی درگیری داشته است بعد از گذشت دقایقی عصبانی از خانه بیرون می‌زند.
پدر متوفی در اظهاراتش به قاضی صادق صفری، بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای عمومی و انقلابی ناحیه ۲ مشهد، می‌گوید: «وقتی به خانه برگشت آثار درگیری بر روی بدنش مشهود بود و لباس‌هایش هم پاره شده بود.

زمانی که از او پرسیدم با چه کسی درگیر شده است، پاسخی نداد و بلافاصله به اتاق رفت و خوابید. به‌سراغش که رفتم رنگش عوض شده بود و صورتش به کبودی می‌زد. به‌سختی نفس می‌کشید برای همین به‌سرعت با اورژانس تماس گرفتیم و موضوع را اطلاع دادیم. زمانی نگذشته بود که آمبولانس بدن نیمه‌جان پسرم را به بیمارستان انتقال داد.»

مادر پسربچه فوت‌شده نیز که از این اتفاق شوکه شده بود به بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای مرکز استان می‌گوید: «اصلا نفهمیدم چه شد. از بیرون که آمد سروصورتش کبود بود. گفت دعوا کرده است. خودش را به اتاق عقبی رساند و خوابید. صدایش نمی‌آمد به‌سراغش که رفتم دیدم چهره‌اش کبود شده است و انگار نفسش بالا نمی‌آید. اورژانس پسرم را به بیمارستان انتقال داد. در بیمارستان حالش بد شد و به کما رفت. او را به بیمارستان اکبر انتقال دادیم که بعد از گذشت چند روز فوت کرد.»

آثار جرحی، عامل قتل نبوده است

طولی نمی‌کشد که نتیجه معاینات کارشناسان پزشکی قانونی اعلام می‌شود. آثار کبودی‌ها عامل فوت پسربچه نبوده است و خون متوفی برای سم‌شناسی آزمایش می‌شود. نتیجه اولیه آزمایشگاهی حاکی از وجود متادون در خون متوفی اعلام شده است که نمونه‌برداری خونی صورت‌گرفته و بررسی‌ها دراین‌رابطه همچنان ادامه دارد.

به دستور قاضی صفری کارآگاهان پلیس آگاهی به منطقه منزل‌آباد رفته و تحقیقات میدانی خود را درباره علت و انگیزه درگیری متوفی با افراد ناشناس ادامه خواهند داد. طبق اعلام قاضی پرونده در این مرگ مشکوک، هنوز نمی‌توان اظهارنظر قطعی درباره مرگ پسربچه سیزده‌ساله داشت و تحقیقات تا اعلام نتیجه آزمایش‌های سم‌شناسی ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->