وجود حدود ۹۵۰ عنوان کتاب‌های درسی غیرانگلیسی در مدارس کشور تلاش دولت درراستای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه‌فعال‌بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید جزئیاتی از  پرونده نزاع مرگ بار در روز اول سال ۱۴۰۴ تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است زلزله ۷.۲ ریشتری پاپوآ گینه‌نو در اقیانوس آرام را لرزاند آیا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ غرق‌شدن کودک سه‌ساله در رودخانه کارون (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی و کلان‌شهرها ادامه دارد گردشگری نوروزی در اوج: ۴۰ درصد ایرانی‌ها به سفر رفتند تعمیرات موفقیت‌آمیز ایستگاه پمپاژ | آب، یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) به یزد می‌رسد زاینده‌رود دوباره زنده شد | لحظه ورود آب به سی‌وسه پل اصفهان پس از خشکی طولانی + فیلم (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) توهین به مقدسات بی‌پاسخ نماند | دادستانی گرگان وارد عمل شد واژگونی خودرو در سبزوار خراسان رضوی | یک نفر جان باخت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توقف حرکت قطار مشهد - سرخس به دلیل ریزگرد‌ها (۴ مرداد ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۷۶۱۰۹
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۳
توقف حرکت قطار مشهد - سرخس به دلیل ریزگرد‌ها (۴ مرداد ۱۴۰۲)
فرماندار سرخس گفت: به دلیل هجوم مجدد ریزگردها و گرد و غبار کلیه ادارات سرخس امروز چهارشنبه ۴ مردادماه تعطیل اعلام شد و حرکت قطار مشهد- سرخس و بالعکس نیز در نوبت عصر امروز به منظور حفظ ایمنی مسافران، متوقف شده است.

به گزارش شهرآرانیوز فرماندار سرخس با اعلام این خبر گفت: بنا بر هشدار هواشناسی که از حدود ۲۴ ساعت قبل منتشر شد، همچنین با توجه به اینکه شرایط آب و هوای سرخس در حال حاضر در وضعیت بحرانی و اضطرار قرار دارد، به منظور حفظ سلامتی کارکنان و مدیران، مجموعه ادارات سرخس امروز چهارشنبه ۴ مردادماه تعطیل است.

حسن نوری‌زاده افزود: با توجه به شروع وزش باد و رطوبتی که در شهرستان وجود دارد و افزایش سرعت باد و همچنین کاهش میدان دید در بعضی از نقاط جاده به کمتر از ۱۰ متر حرکت قطار مشهد- سرخس و بالعکس نیز در نوبت عصر امروز به منظور حفظ ایمنی مسافران، متوقف شده است.



وی در ادامه اظهار کرد: به منظور مقابله با پدیده ریزگرد‌ها در شهرستان سرخس پیگیری‌های زیادی انجام شده است، یکی از موضوعات مهم این بود که وضعیت و شرایط آب و هوایی ریزگرد‌های سرخس را از مرحله شهرستانی به مرحله استانی بردیم و با توجه به شاخصه‌هایی که وجود داشت موضوع در سطح ملی پیگیری شد به طوری که روز گذشته اولین سفر رسمی دبیر ستاد کشوری مقابله با ریزگرد‌ها و گرد و غبار به سرخس انجام شد.

نوری‌زاده با اشاره به اینکه در این سفر از چندین کانون ریزگرد و محل برداشت ریزگرد و تأسیسات صنعتی شهرستان و ... بازدید شد، تصریح کرد: در این جلسه مصوب شد که منابع طبیعی و آبخیزداری در خراسان رضوی و در حوزه بیابان‌زدایی به دو شهر خواف و سرخس نگاه ویژه‌ای داشته باشد که ۷۰ درصد انجام کار به سرخس و ۳۰ درصد به خواف اختصاص داده شد.

وی خاطرنشان کرد: برای کنترل شرایط باید در چندین حوزه مختلف اقداماتی انجام شود که کاشت درختچه‌های تاغ، کاشت گیاهان دارویی کم آب‌طلب، بادشکن‌های طبیعی، قرق به عنوان یکی از موضوعات اصلی به منظور احیاء مراتع و عدم ورود عشایر در موعد مقرر به سرخس از جمله مسائلی بود که در این جلسه مطرح شد. پیگیر هستیم که مصوبات به مرحله اجرایی برسد تا بتوانیم مقداری از شرایط فعلی برون رفت داشته باشیم.

فرماندار سرخس در رابطه با موضوع مالچ‌پاشی نیز گفت: هرچند مالچ‌پاشی درخواست ما بود، اما در جلسه روز گذشته به دلایل زیست محیطی و هزینه‌های بالا به طوری که برای هر هکتار حدود ۲۰۰ میلیون تومان برآورد اعتبار شده به شدت در مقابل این موضوع مقاومت کردند و قرار شد که به طور محدود در بعضی مناطق از مالچ زیستی استفاده شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->