ابلاغ ماده واحده اصلاح و تکمیل جذب در آموزش و پرورش توسط رئیس جمهور کشف محموله گوسفند قاچاق در کاشمر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۵۰ هزار میلیارد ریال سود به اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان تخصیص یافت شایعه تخریب کُنارصندل تکذیب شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رنج بسیار بازنشستگان برای دارو و درمان | شرکت‌های دارویی شستا حتی به تأمین اجتماعی دارو نمی‌دهند! ۵ رشته جدید به رشته‌های کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزوده شد بسته پذیرایی از مسافران کودک در هواپیما تلفات فُک‌های خزری افزایش یافت تاریخ واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی مشخص شد ذرات پلاستیک چگونه وارد سالاد ما می‌شوند؟ بهترین راهکار برای دفع پشه مبلغ کمک هزینه ازدواج از سوی تأمین اجتماعی چقدر است؟ | شرط برخورداری از کمک هزینه ازدواج پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۵ درجه خواهد رسید هشدار تأمین اجتماعی در خصوص کلاهبرداری از پزشکان و درمانگران استفاده از هوش مصنوعی برای توانمندسازی دانش‌آموزان استثنایی هشدار پلیس فتا در خصوص شیوه‌های جدید کلاهبرداری با پیامک قطع یارانه تدبیر جدید آموزش و پرورش برای توانمندسازی دبیران و دانش‌آموزان در سامانه شاد افزایش حق پرستاری معلولان ضایعه‌نخاعی شدید و خیلی‌شدید طرح جدید کشوری به‌مناسبت روز محیط زیست تغییرات ضدکارگری در آیین‌نامه مشاغل سخت و زیان‌آور | بازنشستگی، در هاله‌ای از ابهام آخرین جزئیات آتش‌سوزی جنگل گلستان | آتش فعال وجود ندارد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) تسهیلات رفاهی برای بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | از وا‎م‌های ۵۰ میلیون تومانی تا سفر‌های زیارتی برگه‌های امتحان نهایی توسط ۲ مصحح مجزا تصحیح می‌شود تمام کسورات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان کشوری پرداخت شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) نامه بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ خطاب به رئیس مجلس: مطالبات پرداخت شود جزئیات جدید برای پذیرفته‌شدگان آزمون دانشجومعلمی چرا حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی با تأخیر پرداخت می‌شود؟ رتبه اولیه کنکور چطور محاسبه می‌شود؟
سرخط خبرها

چند روش کاربردی برای فریز کردن بامیه خورشتی

  • کد خبر: ۱۷۶۵۴۹
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۲:۳۶
چند روش کاربردی برای فریز کردن بامیه خورشتی
بامیه یکی از صیفی جات خوش طعم تابستانی است که ارزش غذایی فراوانی دارد و از آن برای تهیه خورشت یا هر غذای دیگری استفاده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، برای استفاده از خواص بسیار بامیه در تمام فصول سال، خانم‌های خانه‌دار این سبزی محبوب را به روش‌های مختلفی نگهداری و فریز می‌کنند تا در زمستان هم بتوانند از فواید آن بهره‌مند شوند. در این مطلب شما را با طریقه فریز کردن بامیه آشنا می‌کنیم.

چه بامیه‌ای بخریم؟

بامیه‌هایی با پوسته سبز رنگ بخرید. بامیه کهنه و آبکی نخرید. بامیه‌های ترد و کوچک را خریداری کنید. بامیه را بو کنید، پوسته تازه بامیه باید دارای بوی خوب و طبیعی باشد. از خرید بامیه‌های بیش از حد رسیده و لکه دار و بسیار نرم خودداری کنید.

روش بلانچ کردن

بامیه‌های تازه و کوچکی را که تهیه نموده‌اید را یکی دو دقیقه، در محلولی از آب و سرکه سفید قرار دهید. اسید سیتریک موجود در سرکه، سبب کشته شدن باکتری‌ها و از بین رفتن بقایای به جا مانده از آفت کش‌ها و یا سموم شیمیایی می‌شود. سپس بامیه‌ها را با آب تمیز بشویید.
ساقه بامیه را ببرید، اما ساقه را طوری کوتاه نکنید که آسیبی به غلاف‌های بذری بامیه وارد شود و دانه‌ها یا همان بذر‌های داخل بامیه، دیده شود.
مقداری آب در یک قابلمه مناسب، بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، بامیه‌ها را داخل آن بریزید و بگذارید ۳ الی ۴ دقیقه در آن بماند. مقدار ماندن بامیه‌ها در آب به سایز آن‌ها بستگی دارد، سپس بامیه‌ها را از قابلمه خارج کنید. این کار، سبب توقف فعالیت آنزیم‌ها و حفظ رنگ، طعم و عطر بامیه‌ها برای مدت طولانی‌تر می‌شود.


بامیه‌ها را داخل آب کاملا سرد بریزید و پس از چند دقیقه، آبکش کرده تا آب اضافی آن‌ها خارج شود. انجام این کار سبب می‌شود بامیه‌ها از نظر رنگ و لعاب ظاهری، خوب به نظر آیند.
روی یک سینی فلزی تکه‌های بامیه را بریزید و داخل فریزر قرار دهید تا بامیه‌ها یخ بزنند، سپس بامیه‌های یخ زده را خارج کرده، درون کیسه فریزر ریخته و دوباره به فریزر برگردانید. با این روش می‌توانید یک سال بامیه‌ها را درون فریزر نگهداری کنید.

روش سرخ کردن

ابتدا بامیه‌ها را بشویید. ساقه آن کوتاه کنید به صورتی که خیلی کوتاه نشوند. بامیه‌ها را با کمی روغن تفت بدهید به تا کمی نرم شود. سپس بعد از سرد شدن بامیه‌ها را داخل کیسه‌های زیپ لاک یا کیسه فریزر بسته بندی کنید و درون فریزر قرار دهید.
با چسباندن برچسب‌هایی روی کیسه‌های فریزر، زمان فریز کردن مواد غذایی خود را در نظر داشته باشید تا بتوانید در بهترین زمان ممکن آن‌ها را مصرف کنید.

روش آب و نمک

ابتدا بامیه‌ها را بشویید. کمی از ساقه آن کوتاه کنید. بامیه‌ها را یکی دو ساعت داخل آب سرد و نمک قرار بدهید. سپس بامیه‌ها را بشویید و پس از رفتن آب آن‌ها داخل کیسه فریز کنید. حالا می‌توانید بامیه‌ها را درون فریزر قرار دهید.

فریز کردن بامیه به صورت خام

بامیه‌ها را بشویید. ساقه آن کوتاه کنید. آن‌ها را داخل کیسه بریزید و فریز کنید. در این روش ماندگاری بامیه از روش بلانچ کردن کوتاه‌تر بوده و باید سریعتر مصرف شود. ممکن است با این روش رنگ و ظاهر بامیه بعد از مدتی تغییر نماید.

جوشاندن بامیه‌ها با آب نمک 

بامیه‌ها را بشویید. کمی از ساقه آن را کوتاه کنید. درون ظرفی آب و مقداری نمک بریزید و بامیه‌ها را درون آن بجوشانید. بامیه‌ها را آبکشی کنید. پس از سرد شدن بامیه‌ها را داخل کیسه فریز بریزید و داخل فریزر قرار دهید.

نکات مهم

برای نگهداری بامیه برای طولانی مدت می‌توانید بامیه‌ها را خشک کنید.
هنگامی که بامیه‌ها را داخل کیسه فریزر می‌ریزید، دقت کنید هوایی داخل پاکت نباشد که باعث جمع یا سفت شدن بامیه یا هر سبزیجاتی شود.
برچسب‌هایی روی کیسه‌های فریزر، بچسبانید و زمان فریز کردن بامیه‌ها را بنویسید تا در طول یک سال از آن‌ها استفاده کنید.‌
می‌توانید از بامیه به صورت پخته یا خام استفاده کرده و با آن غذا‌های مختلف بپزید.
بهترین روش برای فریزر نمودن و نگهداری بامیه بلانچ کردن است که در این روش بامیه‌ها تغییر رنگ پیدا نمی‌کنند.
بامیه با داشتن مواد غذایی با ارزشی مانند ویتامین‌های گروه آ، ث، ب۲، ب ۶ و عناصر منگنز، کبالت، کلسیم، فسفر، پتاسیم، می‌تواند یک پیشنهاد عالی برای سبد غذایی شما محسوب شود.

منبع: فرارو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->