به گزارش شهرآرانیوز، نان تازه طعم دلچسبتری دارد، اما بیشتر افراد به دلیل مشغلههای مختلف مقدار بیشتری نان را خریداری و در فریزر نگه میدارند. این تصمیم شاید سهولت در مصرف داشته باشد، اما انتخاب صحیح تغذیه نخواهد بود. در ادامه این مطلب به مواردی اشاره خواهیم کرد که بر اساس آنها توصیه میشود نان را به غیر از موارد ضروری در فریزر نگهداری نکنید.
نان حاوی ریزمغذیهایی مانند فیبرها، ویتامینها و املاح است که در زمان انجماد بخشی از آنها تغییر میکند. ویتامینها در برابر گرما و اکسیداسیون حساس هستند و انجماد این روند را تسریع میکند. بهعلاوه، انجماد سبب تغییر در فیبرهای غذایی شده و ارزش تغذیهای آن را کاهش میدهد.
نان تازه طعم و مزه دلچسبی دارد. با این حال زمانی که نان در فریزر منجمد میشود، طعم آن تغییر میکند. در این شرایط، مولکولهای نان جابهجا و شکسته میشوند که در نتیجه بر کیفیت نان تاثیر میگذارد. همچنین، نان در مجاورت دیگر خوراکیهای موجود در فریزر، طعم و مزه مختلفی به خود میگیرد.
برای افزایش ماندگاری میتوان نان را در کاغذ بهداشتی مواد غذایی پیچید و در محیط خشک و خنک قرار داد. در صورت ضرورت برای نگهداری نان در فریزر نیز بهتر است نان را پس از این که کمی خنک شد در کیسه فریزر بدونمنفذ قرار دهید و بلافاصله درون فریزر بگذارید. برای انجمادزدایی نان نیز نباید آن را در معرض حرارت مستقیم گذاشت، زیرا نان میسوزد و ارزش تغذیهای خود را از دست میدهد.
منبع: همشهری آنلاین