گودرزی: مجلس در برابر اجرای مکانیسم ماشه اقدام متقابل می‌کند شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل ادعا کرد: حمله به سفارت تل آویو در هلند خطیب‌زاده در گفت‌و‌گو با رسانه لبنانی: پنجره دیپلماسی همچنان باز است آمریکا، سئول را برای رأی‌گیری درباره ایران تحت فشار گذاشت انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس
سرخط خبرها

فرمانده سپاه امام رضا(ع): نگذاریم دشمنان روایت نادرست منعکس کنند

  • کد خبر: ۱۷۶۷۷۷
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۰
فرمانده سپاه امام رضا(ع): نگذاریم دشمنان روایت نادرست منعکس کنند
فرمانده سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوی گفت: روایتگری درست از رخداد‌ها از مطالبات رهبر معظم انقلاب است و همه باید دست به دست هم دهیم و نگذاریم روایت نادرست را دشمنان منعکس کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ پاسدار سید هاشم غیاثی روز یکشنبه در رویداد "بانوی پیشران ایران" افزود: حقیقت یک رخداد و اتفاق را باید خودمان برای افکار عمومی بیان کنیم.

وی بیان کرد: دشمنان، امروز از رویارویی با ایران اسلامی از طریق جنگ نظامی و حمله مستقیم ناامید شده اند و تلاش دارند در فضای مجازی و جنگ ترکیبی با استفاده از عنصر زن به راهبرد خود که براندازی نظام اسلامی است، دست پیدا کنند.

فرمانده سپاه امام رضا (ع) با بیان اینکه وظیفه هر یک از ما در فضای مجازی تبیین و بصیرت افزایی برای رفع شبهات است، افزود: پاسخ به شبهات باید اقنایی و عالمانه باشد و با رویکرد اقناع جوانان و نوجوانان صورت گیرد. همچنین دستور کار دشمن را در جنگ نرم، خوب بشناسیم و با تعقل و تفکر نقاط ضعف دشمن را احصا کنیم.

وی در بخش دیگر سخنان خود با تسلیت ایام سوگواری سیدالشهدا (ع) اظهار داشت: سپاه پاسداران در عاشورا متولد شد و نخستین پاسداران، کسانی بودند که در نهضت حسینی و در رکاب ابا عبدالله (ع) درس مقاومت و ایستادگی آموختند و جان خود را در این راه فدا کردند.

سردار غیاثی تاکید کرد: شرایط امروز انقلاب به گونه‌ای است که دشمن در حال اجرای اقداماتی در فضای مجازی است تا بر روی نسل‌های آینده و حال اثر بگذارد، ما باید تلاش خود را مضاعف کنیم و با عبرت آموزی از مکتب امام حسین (ع) با تبعیت از آن حضرت بر عقیده خود استوار بمانیم و در مقابل حجم انبوه تردید‌ها از سوی دشمن، موقعیت شناس باشیم و تقوای الهی را برای خودسازی کسب کنیم.

وی با اشاره به اینکه در جنگ ترکیبی، جوانان و نوجوانان هدف اصلی دشمن هستند، گفت: راه مبارزه با استراژی دشمن، ارتقاء سواد رسانه‌ای آحاد جامعه است.

دبیر رویداد روایت "بانوی پیشرفت ایران" خراسان رضوی نیز در خصوص این رویداد به خبرنگار ایرنا گفت: نخستین رویداد روایت "بانوی پیشرفت ایران" خراسان رضوی با محوریت گفتمان سازی هویت و الگوی سوم زن مسلمان مبتنی بر اندیشه رهبر معظم انقلاب امروز آغاز شد و تا دهم مردادماه ادامه دارد.

منصوره ابراهیمیان افزود: این رویداد با حضور ۲۵۰ نفر از کارشناسان مطالعات زن و خانواده استان خراسان رضوی در مرکز آموزش تخصصی بسیج سپاه امام رضا (ع) برگزار شد.

وی بیان داشت: مخاطبان این رویداد، شبکه متخصصان زن و خانواده استان خراسان رضوی هستند که به منظور گفتمان سازی و جریان سازی و ارتقا و توانمندسازی، موضوعات محتوایی و آموزشی را فرا می‌گیرند.

به گفته وی، چیستی و مولفه‌های هویت، نقش رسانه در هویت سازی، تبار تاریخی روایت، جنگ روایتها، مصادیق و الگوی روایی برخی از موضوعات مورد توجه در این رویداد است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->