سازمان محیط زیست خبر داد: ممنوعیت صدور موافقت اصولی جدید برای ایجاد باغ‌ وحش در کشور جاده مشهد به کلات بسته شد (۲۱بهمن ماه ۱۴۰۳) آمار موالید کشور در سال ۱۴۰۳ کمتر از یک میلیون نفر است امدادرسانی به ۲ مادر باردار در کولاک و برف تایباد (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) تصادف جاده‌ای در تایباد پنج مصدوم برجای گذاشت (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) امدادرسانی هلال احمر به مسافران دو اتوبوس در جاده‌های خراسان رضوی (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) ۶ هزار تماس با اورژانس ۱۱۵ مشهد| ۳۰ ماموریت مرتبط با زمین خوردگی تصادف در محور قوچان خراسان رضوی با سه مصدوم (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) مادر ۲۳ ساله مشهدی ۶ قلو به دنیا آورد (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) کمربندی رباط سفید در محور منتهی به مشهد مسدود شد (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) طرز تهیه شیرینی نخودی در خانه + فیلم تأکید استاندار خراسان رضوی بر نقش پررنگ دانشگاه فردوسی در مدیریت و حل مسائل استان امدادرسانی به خودرو‌های گرفتار در برف و کولاک خراسان رضوی ادامه دارد (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) تأخیر در تأمین دارو و تجهیزات، به سلامت افراد آسیب می‌رساند محدودیت‌های ترافیکی برای دسترسی به فرودگاه مهرآباد در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ آماده‌باش اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مسیر راهپیمایی ۲۲بهمن ۱۴۰۳ زنجیره تأمین دارو در کشور نباید دچار چالش شود تأخیر در واریز حقوق مستمری‌بگیران و بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | پرداخت حقوق‌ها از امروز (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) آغاز می‌شود مدارس نوبت عصر امروز (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) در مناطق یک تا پنج تهران غیرحضوری شد امدادرسانی به بیش از ۳۰۰۰ خودرو حادثه‌دیده درپی بارش برف در کشور ۹۰ درصد موارد ابتلا به HPV قابل پیشگیری است علائم آنفلوانزا در کودکان متفاوت از بزرگ‌سالان ظاهر می‌شود اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم بارش برف تا اواسط روز دوشنبه، کاهش دمای مشهد به منفی ۵ درجه مستمری مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) تصادف زنجیره‌ای در جاده تربت‌حیدریه – مشهد | ۱۱۹ مسافر دچار حادثه شدند + عکس و فیلم جزئیات جدید از حادثه اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) پاسخ آموزش و پرورش به گلایه از غیرحضوری‌نشدن مدارس امروز (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) احتمال انسداد موقت برخی جاده‌های خراسان رضوی درپی بارش برف و وقوع کولاک (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) | از سفر‌های غیرضروری بپرهیزید جاده‌های خراسان رضوی برفی است | رانندگان تجهیزات زمستانی به همراه داشته باشند ( ۲۱ بهمن‌ ۱۴۰۳) لزوم ممنوع‌شدن مصرف روغن‌های نیمه‌جامد هیدروژنه
سرخط خبرها

سازمان برنامه و بودجه کشور: متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به طور کامل اجرا شد

  • کد خبر: ۱۷۶۸۸۶
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۹
  • ۳
سازمان برنامه و بودجه کشور: متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به طور کامل اجرا شد
سازمان برنامه و بودجه کشور اعلام کرد: پرداخت ۲۵درصد مابه‌التفاوت متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران سال جاری و افزایش سالانه مستمری‌ها در احکام بازنشستگان اعمال شده و متناسب‌سازی بازنشستگان تامین اجتماعی به طور کامل صورت گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از مطالبات همیشگی مستمری بگیران و بازنشستگان متناسب سازی حقوق شان است، دلیل مهم این مساله وجود تورم‌های پیاپی و کاهش قدرت خرید مستمری‌ها است.

از طرفی صندوق‌های بازنشستگی با مشکل کاهش ضریب پشتیبانی نسبت بیمه پردازان به مستمری بگیران و نیز مطالبات سازمان تامین اجتماعی از دولت رو به رو هستند، بنابر این صندوق‌ها در تامین منابع برای اجرای متناسب سازی با مشکلات زیادی همراه هستند.

مرکز روابط عمومی و امور بین الملل سازمان برنامه و بودجه کشور در پاسخ به تذکر یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعلام کرد: پرداخت ۲۵درصد مابه‌التفاوت متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران در سال جاری و همزمان با افزایش سالانه مستمری‌ها در احکام بازنشستگان اعمال شده و در عمل متناسب‌سازی بازنشستگان تامین اجتماعی به طور کامل صورت گرفته و از ابتدای سال جاری به تمام مشمولان در حال پرداخت است.

این سازمان در پاسخ به تذکر علی بابایی کارنامی، نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی، مبنی بر پرداخت ۲۵ درصد مابه‌التفاوت مستمری بازنشستگان، اعلام کرد: بر اساس بند (ب) ماده (۱۲) قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کل کشور، مقرر شده است، سازمان تأمین‌اجتماعی مطابق قوانین مربوطه در طول اجرای قانون برنامه، حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران را متناسب‌سازی نماید.

در ادامه اطلاعیه سازمان برنامه و بودجه کشور آمده است: سازمان تأمین اجتماعی در اجرای ماده قانونی فوق، طی سال‌های ۱۳۹۹ و۱۴۰۰، ۷۵ درصد متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران خود را اجرا کرده است. مبنای متناسب‌سازی، رساندن مستمری فعلی فرد به نسبت اولین مستمری به حداقل دستمزد همان سال بوده است. ۲۵درصد مابقی نیز در سال جاری و همزمان با افزایش سالانه مستمری‌ها در احکام بازنشستگان اعمال شده و در عمل متناسب‌سازی بازنشستگان تأمین اجتماعی به‌طور کامل صورت گرفته است و از ابتدای سال جاری به تمام مشمولان در حال پرداخت است.

سازمان برنامه و بودجه کشور سپس افزوده است: با وجود اقدامات انجام‌شده توسط سازمان در اعمال کامل متناسب‌سازی و پرداخت مستمری با لحاظ متناسب‌سازی‌های یادشده، با توجه به نرخ تورم موجود و افزایش هزینه‌های زندگی، بازنشستگان درخواست مجدد مبنی بر افزایش مستمری ماهیانه را دارند که افزایش مجدد مستمری‌ها بدون در نظرگرفتن محاسبات بیمه‌ای و منابع مالی و مجوز قانونی، سازمان تأمین اجتماعی را با بحران‌های اساسی مواجه خواهد کرد.

این سازمان در پایان تصریح کرده است: با عنایت به توضیح یادشده، ۲۵ درصد مورد ادعای نماینده مجلس شورای اسلامی از ابتدای سال جاری اجرایی شده و در حال پرداخت است.

منبع: اقتصاد آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
داود باقری منفرد
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۹
0
0
با سلام 25 درصد باقیمانده متناسب سازی پرداخت نشده است.
مریم
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۹
0
0
25% بافیمانده متناسب سازی سال 1400بصورت کامل و صحیح محاسبه و پرداخت نگردیده است .
1- ضریب افزایش 38% سال 1401 به 25% باقیمانده اضافه نشده 2- فقط ضریب افزایش 21% سال 1402 به 25% باقیمانده سال 1400 اضافه شده و ازاول سال 1402پرداخت گردیده است. ومعوقات این 24 ماه قبل پرداخت نشده.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۱۴
0
0
وقتی که مسئله مربوط به پرداختی به ما هست خودتان را به ظاهرنفهمی ودلایل غیرمنطقی بازگو می کنید واز گوش کر وازچشم کورمی شویدوامااگردریافتی باشدلحظه ای درنگ نکرده وخودتان را ازکارشناسان مطرح وبادلایل غیراصولی وقبل ازدریافتی حقوق کسرمی کنید!!!!.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->