اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

خیانت یک پیرزن برای انتقام گیری از همسرش

  • کد خبر: ۱۷۶۹۵۰
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۹
خیانت یک پیرزن برای انتقام گیری از همسرش
زن ۶۰ ساله برای انتقام گرفتن از شوهرش با مردی جوان رابطه برقرار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، متهم که زنی ۶۰ ساله است برای اینکه شوهرش را ناراحت کند با مرد بنگاهدار ۴۰ ساله‌ای رابطه برقرار کرده بود. این زن که با حضور ناگهانی شوهر و دخترانش لو رفته بود مدعی شد مرد بنگاهدار برای کمک به او به خانه‌اش رفته است.

شوهر زن که شاکی پرونده است در شکایت خود گفت: مدتی بود که متوجه شده بودم همسرم با کسی رابطه دارد و هربار که به او می‌گفت جواب سربالا می‌داد. وقتی مطمئن شدم، به دخترانم و شوهرانشان گفتم به خانه بروند و مادرشان را ببینند بعد هم خودم رفتم و اینطوری بود که مچ همسرم را گرفتیم.

مردی که متهم به رابطه با زن میانسال شده بود، گفت: من اتهام را قبول ندارم. واقعا قصدی بجز کمک کردن به این زن نداشتم او به من می‌گفت تنهاست و هروقت کار داشت از من می‌خواست که بروم و کمکش کنم من خودم زن و بچه دارم اگر هم می‌خواستم خیانت کنم حتما با زن جوان‌تری این کار را می‌کردم.

این درحالی بود که زن میانسال هم اتهام را رد کرد و گفت: ارتباط ما تلفنی بود. شوهرم ۴۰ سال به من بی‌توجهی کرد و همیشه دیگران را به من ترجیح داد. می‌خواستم به او بفهمانم وقتی که به یک نفر بی‌توجهی کنی چه حالی به او دست می‌دهد به همین خاطر هم با مرد بنگاهدار ارتباط برقرار کردم.

در نهایت هیات قضات وارد شور شدند و متهمان را به شلاق محکوم کردند. دو متهم از اتهام زنای محصنه تبرئه شدند.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->