جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند
سرخط خبرها

شکلات، مفید یا مضر؟

  • کد خبر: ۱۷۷۰۹۰
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۸
شکلات، مفید یا مضر؟
آنتی‌اکسیدان‌های موجود در دانه‌های کاکائو می‌تواند به ترمیم سلول‌های آسیب دیده در بدن کمک کنند و در نتیجه سلامت کلی را ارتقاء دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، فواید مصرف شکلات برای سلامتی، به‌ویژه نقش بالقوه آن در کاهش خطر مرگ زودهنگام، موضوعی داغ در میان محققان بوده است. نتایج مطالعه جامع جدید نشان می‌دهد که مصرف شکلات می‌تواند خطر مرگ‌ومیر را تا ۱۰ درصد کاهش دهد.

به نقل از ارث، این یافته‌ها منعکس‌کننده نتایج مطالعات گذشته است که نشان می‌دهد، آنتی‌اکسیدان‌های موجود در دانه‌های کاکائو می‌تواند به ترمیم سلول‌های آسیب دیده در بدن کمک کنند و در نتیجه سلامت کلی را ارتقاء دهند. علاوه بر این، کاکائو با کاهش فشار خون و جلوگیری از تجمع چربی در شریان‌ها که برای سلامت قلب و عروق حیاتی هستند، مرتبط است.

این تحقیق بر اساس مطالعه سوابق سلامت ۸۴ هزار و ۷۰۹ زن در ایالات‌متحده طی دوره ۱۹ ساله انجام شد. نتیجه این بود که مصرف‌کنندگان شکلات در مقایسه با همتایان خود که هرگز افراط نمی‌کردند، کمتر به دلیل بیماری قلبی و برخی سرطان‌ها جان خود را از دست دادند.

نتایج بررسی نشان داد که شکلات، در حالی که حاوی اجزای مفیدی مانند آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات فلاونوئیدی است، همچنین حاوی قند و چربی است که با افزایش وزن مرتبط هستند.

علیرغم اینکه برخی از شرکت‌کنندگان مصرف‌کننده شکلات عادات ناسالم مانند سیگار کشیدن، مصرف انرژی بیشتر و کیفیت رژیم غذایی پایین را از خود نشان دادند، با این وجود ارتباطی بین مصرف بیشتر شکلات و احتمال کمتر ابتلا به دیابت و کلسترول خون بالا در شروع مطالعه یافت شد. البته زنان بیشتر احتمال دارد که شاخص توده بدنی (BMI) بالاتری با مصرف شکلات داشته باشند.

یکی از جنبه‌های جالب یافته‌های مطالعه این بود که زنان مصرف‌کننده شکلات، در مقایسه با کسانی که شکلات مصرف نمی‌کردند، کمتر در معرض خطر مرگ‌ومیر ناشی از علل مختلف قرار داشتند. علاوه بر این، این خطر با مصرف مکرر بیشتر، کاهش یافت و کمترین خطر در افرادی مشاهده شد که یک وعده در روز شکلات مصرف می‌کردند.

مزایای سلامتی شکلات، به ویژه شکلات تلخ، طی سال‌ها به‌طور فزاینده‌ای شناخته شده که شامل سلامت قلب، کاهش فشارخون و قندخون، بهبود عملکرد مغز، آنتی‌اکسیدان‌های موثر و سلامت مغز است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->