توقیف فیلم‌های «پژمان جمشیدی» تکذیب شد زمان اکران «ماجراجویی‌های کلیف بوث» دیوید فینچر اعلام شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ تمدید مهلت ارسال آثار به سومین دوره جایزه خالقی بازیگر «برره»: گله‌ای از مهران مدیری ندارم فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۸ و ۹ آبان ماه ۱۴۰۴) + زمان پخش ساختار شعر نیما در خدمت معناست | گفت وگو با نویسنده کتاب «اسلوب نیما و مسئله نحو» «خط مقاومت» به آنتن شبکه سه بازگشت + زمان پخش بازیگران «جزر و مد» خواستار پاسخ‌گویی پلتفرم استارنت شدند اولین همکاری رضا عطاران و نوید محمدزاده در اثری جدی هزینه تولید فصل اول «جوکر» فاش شد! منیر قیدی، کارگردان سینما: نگاه انسانی به سینما داشته باشیم «در آغوش ایران» فرصتی برای اکران تولیدات سینمایی | نشست صمیمانه فیلم‌سازان جوان مشهدی با منیر قیدی، کارگردان سینما + فیلم بهرام افشاری با نقشی متفاوت به جشنواره فجر می‌رود آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود
سرخط خبرها

«چارلی کافمن» از سارایوو جایزه می‌گیرد

  • کد خبر: ۱۷۷۱۶۸
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۹
«چارلی کافمن» از سارایوو جایزه می‌گیرد
«چارلی کافمن» فیلمنامه‌نویس و کارگردان، جایزه افتخاری «قلب سارایوو» را به پاس نقشش در هنر فیلم‌سازی دریافت خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بیست و نهمین دوره جشنواره فیلم سارایوو همچنین فیلم «اقتباس» محصول ۲۰۰۲ به نویسندگی «چارلی کافمن» و کارگردانی «اسپایک جونز» را در فضای باز به نمایش خواهد گذاشت.

«جوآن مریانوویچ»، مدیر جشنواره گفت: «ما هیجان زده هستیم که پس از ۱۵ سال، به یکی از مهم‌ترین فیلم‌نامه‌نویسان و کارگردانان مشهور جهان خوشامد می‌گوئیم و از او به خاطر کار و و نقشش در هنر فیلمسازی در این جشنواره تقدیر می‌کنیم. چارلی کافمن فیلم‌ساز خارق‌العاده‌ای است که فیلم‌هایش، اگرچه مملو از طنز گزنده است، اما ما را وادار می‌کند تا به اعماق وجودی تجربه بشری بیندیشیم»

کافمن پیش از این در سال ۲۰۰۸ مهمان جشنواره بود که اولین کارگردانی خود را با عنوان «بخش گویی، نیویورک» ارائه کرد اما حرفه نویسندگی کافمن با سریال کمدی کلاسیک دهه ۹۰ به نام «یک زندگی بگیر» آغاز شد و او در دهه ۹۰ بیشتر در کمدی و طراحی تلویزیونی کار کرد و سپس وارد سینما شد.

فیلمنامه پیشگامانه کافمن برای «جان مالکوویچ بودن» در سال ۱۹۹۹ نامزدی اسکار و جایزه گلدن گلوب را برای او به ارمغان آورد. او در سال ۲۰۰۱ در نخستین همکاری خود با «میشل گوندری» فیلمساز سورئالیست فیلمنامه «طبیعت انسانی» را نوشت.

کافمن سپس فیلمنامه‌های «اعترافات یک ذهن خطرناک» را بر اساس زندگی‌نامه «چاک باریس» و کمدی «اقتباس» درباره تلاش خودش برای اقتباس از رمان «دزد ارکیده» از «سوزان اورلئان» را نوشت که یک نامزدی دیگر اسکار را برای او به ارمغان آورد.

دومین همکاری او با «میشل گوندری» فیلم معروف «درخشش ابدی ذهن پاک» را در سال ۲۰۰۴ رقم زد که جایزه اسکار فیلمنامه اصلی را برای «کافمن» به همراه آورد.

«کافمن» در سال ۲۰۰۹، برای کارگردانی درام روانشناختی پست مدرن «بخش‌گویی، نیویورک» برنده جایزه مستقل اسپریت شد.

جدیدترین اثر او تریلر سوررئالیستی محصول ۲۰۲۰ با عنوان «من به پایان دادن به چیزها فکر می کنم» است که بر اساس رمانی از «یان رید» نوشته و کارگردانی شده است. «کافمن» اولین رمان خود با نام «آنتکیند» را نیز در سال ۲۰۲۰ منتشر کرد.

بیست و نهمین جشنواره فیلم سارایوو از ۱۱ تا ۱۸ آگوست (۲۰ تا ۲۷ مرداد) برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->