گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان راهی اسلام‌آباد شد (۱۱ مرداد ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۷۷۳۱۲
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۳
امیرعبداللهیان راهی اسلام‌آباد شد (۱۱ مرداد ۱۴۰۲)
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به دعوت همتای خود و به منظور رایزنی با مقامات عالیرتبه پاکستان راهی اسلام‌آباد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به منظور دیدار و گفتگو با مقامات عالیرتبه پاکستان و در پاسخ به دعوت «بلاول بوتو زرداری» وزیر خارجه پاکستان بعدازظهر امروز (چهارشنبه) ۱۱ مرداد ماه راهی اسلام‌آباد پایتخت پاکستان شد.

گسترش هرچه بیشتر مناسبات دوجانبه در ابعاد و زمینه‌های مختلف از جمله همکاری‌های مرزی و توسعه مراودات اقتصادی و تجاری، موضوعات منطقه‌ای و تحولات بین‌المللی به ویژه ضرورت اقدام جدی و یکپارچه کشور‌های اسلامی در قبال توهین به مقدسات ادیان آسمانی در برخی از کشور‌های اروپایی از جمله محور‌های مهم مذاکرات امیرعبداللهیان با مقامات پاکستان است.

وزرای خارجه ایران و پاکستان ۳۱ تیر ماه و در پی هتک حرمت قرآن کریم تلفنی گفتگو کرده و این اقدامات اهانت آمیز را محکوم کردند. دو وزیر خارجه در این گفتگو تأکید کردند که آزادی بیان نباید سایر آزادی‌ها را تحت‌تاثیر قرار دهد و این دست از اقدامات با منزلت انسانی و حقوق بشر در تضاد است. 

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران همچنین قرار است علاوه بر اسلام‌آباد به کراچی نیز سفر کند.

این نخستین سفر دوجانبه امیرعبداللهیان به اسلام‌آباد است. البته رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران آذر ۱۴۰۰ و برای شرکت در نشست فوق العاده سازمان همکاری اسلامی درباره اوضاع افغانستان به پاکستان سفر کرده بود. بلاول بوتو زرداری وزیر خارجه پاکستان نیز خرداد ۱۴۰۱ به تهران سفر و با همتای ایرانی خود و دیگر مقامات ایرانی دیدار و گفتگو کرد.

پیش از این روزنامه نیشن چاپ پاکستان از سفر امیرعبداللهیان به پاکستان خبر داده بود. ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه روز دوشنبه در نشست هفتگی با خبرنگاران درباره این سفر گفته بود که سفر مذکور در حال برنامه‌ریزی است. وی در این باره گفت: براساس دعوت همتای پاکستانی در حال برنامه ریزی انجام این سفر هستیم و امیدواریم برنامه‌ریزی‌ها در بازه کوتاه انجام شود. موضوعات مختلفی را با طرف پاکستانی برای گفتگو داریم. علاوه بر موضوعات سیاسی و امنیت مشترک و مبارزه با تروریسم به عنوان تهدید مشترک، موضوعات اقتصادی و تجاری مهمی برای گفتگو داریم. قرار است در صورت تکمیل برنامه ریزی سفر، هیأت عالیرتبه اقتصادی هم وزیر خارجه را در این سفر همراهی کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->