پلیس تهران: شایعه کشف و خنثی‌سازی بمب در ایستگاه مترو تجریش نادرست است شورای نظامی آزادسازی سوریه اعلام موجودیت کرد| نیروهای تحریرالشام از طرطوس رانده شدند+ویدئو سخنگوی گردان‌های قسام: برای هر احتمالی آماده‌ایم؛ دشمن خطا کند اسرا کشته می‌شوند برخورد قضایی با عوامل برگزاری مراسم جایزه طراحی داخلی در پی اعمال خلاف عفت عمومی نشست ویژه اروپا در واکنش به قطع کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین کنایه و انتقاد نماینده مردم مشهد به دولت درخصوص عدم افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان! عارف: زائران سرزمین وحی با تببین شرایط کشور می‌توانند با ایران‌هراسی مقابله کنند قالیباف: مسائل کشور از جایی گره خورد که اداره امور از دست مردم خارج شد بازدید پزشکیان از نمایشگاه دارو و تجهیزات پزشکی پارک علم و فناوری پردیس نشست قالیباف با جمعی از خیران کشور مأموریت‌های ۲۴ساعته پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی مسکو به ایده چتر هسته‌ای فرانسه برای اروپا واکنش نشان داد آغاز سخنرانی رئیس جمهور در جمع نخبگان پردیس استان تهران | پزشکیان: افزایش اختیارات استانداران در حال بررسی است آغاز سفر رئیس جمهور به شرق استان تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | پزشکیان وارد پردیس شد ظهوریان: دولت صف وام ازدواج را کوتاه کند | تصویب منابع تسهیلات ازدواج در مجلس عارف: راهبردی برتر را که متضمن منافع ملی باشد، دنبال می‌کنیم جنگنده کره جنوبی به‌اشتباه یک منطقه روستایی را بمباران کرد پشت پرده مذاکرات مخفیانه مقامات آمریکایی با اپوزیسیون اوکراین پزشکیان به پویش ملی «نه به تصادف» پیوست توسعه همکاری های ایران و ازبکستان | اشتراکات فرهنگی و تاریخی دو کشور ارزشمند است فرمانده ارتش صهیونیستی: امسال، سال جنگ خواهد بود برلین: هرچه سلاح در توانمان بود، به کی‌یف ارسال کردیم عملیات موشکی روسیه علیه اوکراین درشهر زادگاه زلنسکی با ۲ کشته و ۲۹ زخمی دولت ترامپ مذاکره مستقیم با حماس را تأیید کرد رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی: وزیر دادگستری قصد نابودی اسرائیل را دارد پزشکیان: قانون عفاف و حجاب را نمی‌توانم اجرا کنم (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) سه کشور اروپایی خواستار تحویل بی‌قید و شرط و سریع کمک‌ها به غزه شدند زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سه دهک‌ اول اعلام شد+جزئیات
سرخط خبرها

سردار سلامی: ما تولیدکننده قدرت هستیم نه مصرف‌کننده آن

  • کد خبر: ۱۷۷۶۱۱
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۶
سردار سلامی: ما تولیدکننده قدرت هستیم نه مصرف‌کننده آن
فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه ما امروز تولید کننده قدرت هستیم و نه مصرف کننده قدرت، تصریح کرد: امروز ما از باقی مانده سفره دیگران غذا نمی‌خوریم بلکه خود صاحب سفره ایم و و قدرت ما از درون ذهن‌های جوانان و اندیشمندان این سرزمین، شکل می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز سردار سرلشکر پاسدارحسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز (شنبه) در یازدهمین آیین الحاق سامانه‌ها و تجهیزات جدید به نیروی دریایی سپاه که با حضور جمعی از فرماندهان و مسئولین کشوری و لشکری برگزار شد، با بیان اینکه امروز و در امتداد ۴۵ سال گذشته برای ما یک روز خاطره انگیز و فراموش نشدنی و در واقع "یوم الله " است، اظهار کرد: ما آموخته ایم که از میان دشمنی‌ها، سختی‌ها، فشار‌ها و جنگ‌ها قدرت اسلام را تکوین و تکامل بدهیم و با حرکت از درون خطرات و گذرگاه تهدید‌ها و از میان نیاز‌ها، احساس قدرت و ضرورت قوی شدن را بیابیم.

وی افزود: ملت‌هایی استقلال و کرامتشان حفظ می‌شود که قدرتمند باشند. ملت ایران با آگاهی از نظام ناعادلانه موجود برای ساخت قدرت که در نگاه قدرت‌ها، ضعیف‌ها اهمیتی جز تسلط بر سرنوشت آن‌ها ندارد، راه قوی شدن را یافته است و مجهز شدن برای جهاد پیروزمندانه و شرافتمندانه را ضامن سعادت خود می‌داند.

فرمانده کل سپاه تأکید کرد: امروز به واسطه شناخت و درگیری با دشمن رشد کرده ایم. با سابقه دهه‌ها ایستادگی در میدان تهدید‌ها و مخاطرات، راه مقتدر شدن را پیدا کرده ایم، در واقع دشمن عامل رشد ما بوده است.

سرلشکر سلامی با اشاره به حضور مستقیم دشمن در منطقه و اینکه دشمنی‌های دشمنان ما را مهیا و به صحنه آورد و استعداد‌های ما در پرتو نیاز حیاتی برای مقابله با آن‌ها رشد کرد، بیان داشت: آرایش سیاسی و نظامی دشمن و نزدیک‌تر شدن آن‌ها به ما در منطقه، شکوفایی استعداد‌های ما را رقم زد و ترسیم نقشه جامع پیشرفت و قدرتمندتر شدن در ارتفاع و تراز تسلط بر دشمن را آموخت.

فرمانده کل سپاه خاطرنشان کرد: برخلاف آنکه حضور دشمن برای ما خطر ساز شود، فرصت ساز شد و با فعال شدن فرصت‌ها و گسستن زنجیره تهدید‌ها و مخاطرات، افزایش نرخ رشد تولید قدرت دفاعی و نظامی ما حاصل شد.

وی افزود: به واسطه همت بلند و اعتماد به توانستن از محدوده شعار خارج و وارد عرصه عمل و تجربه شدیم، جغرافیای تاثیر گذاری ما گسترده‌تر شد و با به رسمیت شناخته شدن قدرت ما، قلمرو نفوذ شعاع تاثیر و میدان عمل در دوردست پیدا کردیم و به یک ضلع از هندسه قدرت در منطقه و جهان تبدیل شدیم.

فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه ما امروز تولید کننده قدرت هستیم و نه مصرف کننده قدرت، تصریح کرد: امروز ما از باقی مانده سفره دیگران غذا نمی‌خوریم بلکه خود صاحب سفره ایم و و قدرت ما از درون ذهن‌های جوانان و اندیشمندان این سرزمین، شکل می‌گیرد.

سرلشکر سلامی با تاکیدبر اینکه تاریخ به این تولید قدرت افتخار می‌کند، اظهار داشت: امروز سامانه‌ها و تجهیزات مستقر در میدان، در چشم ما پدیده‌هایی معمولی هستند، خوشحال می‌شویم، اما همچون سالیان گذشته دیگر تعجب نمی‌کنیم و شگفت زده نمی‌شویم.

وی بیان داشت: ذهنیت دشمن این بود که آنان پیشگامان علم هستند، شکستن این ذهنیت خود یک هنر بزرگ بود. دشمن می‌خواهد ما متوقف شویم، اما امروز قدرت ما از توان کنترل و مقابله دشمن، عبور کرده است.

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه ساختمان اصلی قدرت ما ناپیدا است و در تحریم دشمنان به قدرت رسیده ایم، تاکید کرد: ملت ایران راه خود را مستقل از اراده قدرت‌ها به پیش می‌برد؛ و برای آنکه دشمن در محاسبات خود دقیق باشد گاهی بخشی از قدرت در حال رشد خود را نشان می‌دهیم.

سرلشکر سلامی با اشاره به اینکه برای غلبه بر ضعف‌ها و فرسایش قوت‌های دشمن برنامه‌ریزی کرده ایم و چشم در چشم دشمن شاکله قدرت او را از عملیات روانی جدا ساخته ایم و با نفوذ به امنیت دشمن راه غلبه بر او را هم بیابیم، تصریح کرد: نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در کرانه‌ها و اعماق دریا‌ها حضور دارند، اما شعاع تاثیر آن‌ها هر نقطه از اقیانوس‌ها است، آن‌ها فقط از مرز‌های آبی دفاع نمی‌کنند بلکه از منافع ملت ایران در سراسر جهان دفاع می‌کنند و پشتوانه امنیت دریانوردی ما این قدرت تکوین یافته روی زمین است، که امروز می‌بینیم.

فرمانده کل سپاه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحولات و حوادث اخیر و تلاش‌های دشمن برای شکستن وحدت و یکپارچگی ملت ایران یادآور شد: دشمنان می‌خواست ما را منزوی کند، اما جهان به ما اقبال بیشتری نشان داد و در واقع خودشان به انزوا رفتند، با جنگ شناختی درصدد بودند ملت ما را از دین دور و جدا سازند، اما در عاشورای حسینی و در این ایام، دلدادگی و حضور باشکوه و شورانگیز آنان به ویژه جوانان در مجالس و هیئت‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفایش را دیدند.

سرلشکر سلامی در پایان، طی فرمانی با رمز مقدس یا اباعبدالله الحسین (ع) رسماََ مجوز الحاق و به کارگیری سامانه‌ها و تجهیزات جدید را به نیروی دریایی سپاه ابلاغ کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->