صعود بسکتبالیست‌های طبیعت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان جدایی کوجو از استقلال مخالفت استقلال با تاریخ برگزاری سوپرجام ماشاریپوف در استقلال ماندنی شد سرمربی کره شمالی دست فدراسیون را رو کرد | از مشهد تا پایتخت با قطار دروغ! بازگشت استقلال به پروژه جذب ستاره ملوان | غندی‌پور آبی‌پوش می‌شود؟ وارازدات هارویان، در یک‌قدمی استقلال + عکس رانیری، جانشین اسپالتی در تیم ملی ایتالیا شد واکنش تند خداداد عزیزی به ماجرای سفر کره شمالی به مشهد | فدراسیون طوفان زرد را هم سیاه کرد + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و کره شمالی | تلاش برای حفظ صدر چرا تیم ملی کره شمالی، از مشهد به تهران رفت؟ + فیلم زمان آغاز بازی‌های تیم ملی در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم هافبک پرسپولیس شاگرد گل‌محمدی شد | صادقی دوباره قرمزپوش شد + عکس اورونوف باز هم مصدوم شد! قلعه‌نویی: صعود به جام جهانی از جوان‌گرایی تیم ملی مهم‌تر است سرمربی کره شمالی: به ما گفتند بازی در مشهد برگزار می‌شود! + فیلم مهمان‌نواز، فلپس ایرانی مغز معیوب سرخ‌ها | پرسپولیس بالانس نیست خرید بعدی پرسپولیس در پست دفاع راست حمایت قاطعانه کریس از یامال: او یک پدیده است، دست از سرش بردارید!
سرخط خبرها

درویش گلر داخلی را ترجیح می‌دهد

  • کد خبر: ۱۷۷۸۳۷
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۵
درویش گلر داخلی را ترجیح می‌دهد
مدیرعامل پرسپولیس در مورد جذب گلر خارجی تردید دارد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، یحیی گل محمدی به گفته خودش بیش از ۱۰ روز است که نام یک دروازه بان را به باشگاه پرسپولیس معرفی کرده، اما هنوز در مورد جذب او اقدامی نشده است. در این ارتباط با خبر شدیم که رضا درویش فعلا مخالف شماره یک این انتقال است. او اعلام کرده چرا باید ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار دلار هزینه کنند تا دروازه بان خارجی برای نیمکت تیمشان بخرند و بهتر است این پول جا‌های دیگری هزینه شود.

مدیرعامل پرسپولیس همچنین گفته اگر این فصل بازیکن خارجی روی نیمکت داشته باشند آن وقت فصل اینده یکی از سهمیه‌های خارجی شان طبق قانون نقل و انتقالات کم خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->