اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

خبرنگاران از ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ برای اینترنت اقدام کنند

  • کد خبر: ۱۷۷۹۸۰
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۵۲
خبرنگاران از ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ برای اینترنت اقدام کنند
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: خبرنگاران از ۱۷ مرداد به مدت یک ماه فرصت دارند از طریق پنجره ملی خدمات هوشمند برای دریافت اینترنت خبرنگاری اقدام کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات_ در آستانه روز خبرنگار به سازمان صدا و سیما رفت تا ضمن تبریک این روز به خبرنگاران از بخش‌های مختلف تحریریه سازمان بازدید کند.

زارع پور در جریان این بازدید با حضور در یک برنامه زنده تلویزیونی پاسخگوی سوالاتی به ویژه در حوزه توسعه پنجره واحد خدمات دولت هوشمند و توسعه پیام رسان‌های بومی بود.

وی با اشاره به فعال شدن اینترنت خبرنگاران مانند سال‌های گذشته گفت: خبرنگاران از ۱۷ مرداد به مدت یک ماه فرصت دارند از طریق پنجره ملی خدمات هوشمند برای دریافت اینترنت خبرنگاری اقدام کنند.

وزیر ارتباطات در این گفتگو با بیان اینکه اکنون ۹۸ درصد دستگاه‌های اجرایی به پنجره واحد خدمات دولت هوشمند متصل شده اند، گفت: این اتفاق بزرگی است که با همراهی و مطالبه گری رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما اتفاق افتاد.

وی در ادامه در تشریح نقش رسانه در این رابطه افزود: برای تحقق دولت هوشمند که بر اساس تعریف اگر کاری با دولت داشته باشید، بتوانید بدون مراجعه حضوری و بدون ارایه مدرک، خدمت را در هر ساعت شبانه روز دریافت کنید. یک برنامه ۴ ساله پیش بینی کرده بودیم که دو سال آن گذشته و دو سال دیگر باقی مانده است و برای تحقق آن در قانون بودجه هر ساله تکالیف دستگاه‌ها را مشخص کرده ایم تا هم تکالیف دستگاه‌ها مشخص شود و هم نهاد‌های نظارتی پیگیری می‌کنند.

زارع پور ادامه داد: در قدم اول قرار شد دستگاه‌ها هر خدمتی که دارند در این پنجره واحد ارایه کنند. الان هم معدود دستگاه‌های از جمله چند دانشگاه، چند شهرداری مراکز کلان شهرها، سازمان سنجش و... باقی مانده اند.  

وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه الان قاطبه دستگاه‌ها به این پنجره پیوسته اند، تصریح کرد: انصافا اگر پیگیری‌های رسانه ملی نبود این اتفاق نمی‌افتاد. این خیلی خوب است که چنین ظرفیت مطالبه گری در صداوسیما وجود دارد که پروژه‌های ملی که منافع مردم در آن قرار دارد و می‌تواند خیلی زود حال مردم را خوب کند در دستور قرار می‌گیرد. این مطالبه گری یک سرمایه است برای کشور محسوب می‌شود و باید قدر آن را بدانیم.

زارع پور با اشاره به گام‌های بعدی پنجره ملی خاطرنشان کرد: امسال قرار است غیر از این که صد درصد خدمات از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند ارایه شود، یک پنجم این خدمات به شکل کاملا هوشمند باید باشد یعنی مردم بدون مراجعه حضوری و ارایه مدرک، خدمت را درخواست کنند و این خدمت به آن‌ها ارایه شود. همچنین در حوزه خدمات هوشمند تمام استعلامات بین دستگاهی باید تا آذر ماه برخط شوند.  

وی افزود: کاغذ از مسیر خدمات دولتی باید حذف شود و همه خدمات باید آنی و برخط شود. در این مسیر حتما مطالبه گری رسانه، به ویژه رسانه ملی حتما می‌تواند گره گشا باشد و با همراهی دستگاه‌های نظارتی حتما امسال را می‌توانیم به یک سال خوب و تاریخی در ارایه خدمات فناورانه به مردم تبدیل کنیم.  

زارع پور در ادامه با اشاره به توسعه خدمات سکو‌ها و پیام رسان‌های بومی گفت: ما از ابتدای دولت سیزدهم به دنبال این بودیم که از سکو‌های بومی حمایت کنیم تا بتوانند با نسخه‌های مشابه خارجی رقابت کنند. اما سال گذشته اتفاقاتی افتاد که نهاد‌های امنیتی مجبور به اعمال محدودیت بر پلتفرم‌های خارجی شدند که همین امر باعث شد که کار ما بیشتر شود و ما در فرصت کوتاهی مجبور شدیم زیرساخت‌های بسیار زیادی را در کشور فراهم کنیم.

وی افزود: در حال حاضر این سکو‌ها پذیرای میلیون‌ها نفر در روز هستند. در همین ایام حج گذشته (از اوایل خرداد تا اوایل تیر ماه) و در حدود ۵۰ روز، قریب به ۱۴ و نیم میلیون تماس از عربستان از طریق دو پیام رسان ایرانی با رضایت حدود ۸۰ درصدی داشتیم. در این اتفاق هم نقش صدا و سیما بسیار پررنگ بود از این جهت که صدا و سیما تعاملات خود با مخاطبان به سکو‌های بومی منتقل کرد.

وزیر ارتباطات در خاتمه خواستار مطالبه گری رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما از تمامی دستگاه‌های دولتی، مدارس، دانشگاه‌ها و ... برای استفاده از پیام رسان‌های بومی به جای نمونه‌های خارجی برای تعامل با مخاطلبان شان شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->