مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران
سرخط خبرها

امکان خرید کالابرگ الکترونیکی بدون همراه داشتن کارت بانکی

  • کد خبر: ۱۷۸۰۵۹
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۵
امکان خرید کالابرگ الکترونیکی بدون همراه داشتن کارت بانکی
در صورتی که کارت بانکی همراه نبود، امکان خرید وجود دارد. آنطور که علیرضا عسگریان - معاون رفاه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفته اگر فردی کارت بانکی را همراه خود نبرده باشد، با استفاده از اپلیکیشن و برنامه کاربردی «شما» امکان خرید با ارسال کد برای وی فراهم شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در طرح کالابرگ الکترونیکی امکان خرید اعتباری ۱۱ قلم کالای اساسی شامل گوشت منجمد گوساله، برنج ایرانی، حبوبات، شیر کم‌چرب، پنیر، ماست کم‌چرب، مرغ، تخم‌مرغ، روغن مایع، ماکارونی و قند و شکر با استفاده از مبلغ یارانه خانوار یک ماه زودتر از واریز نقدی برای خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم فراهم شده است.

میزان اختلاف تورمی ۱۱ قلم کالای اساسی پیش‌بینی شده از سال ۱۴۰۱ بدون لحاظ کردن اعتبار مازاد برای مردم شارژ می‌شود و در صورت تورم احتمالی روی اقلام سبد، دولت مابه‌التفاوت افزایش قیمت کالا‌ها را نسبت به سال ۱۴۰۱ پوشش می‌دهد به نحوی که پرداختی خانوار‌ها تا پایان سال ثابت خواهد بود.

پیشتر مبلغ یارانه به ازای هر نفر ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان بود که به حساب سرپرست خانوار واریز می‌شد، اما این مبلغ در دولت سیزدهم ۱۰ تا ۱۱ برابر شده است و به ۴۰۰ هزار تومان برای دهک‌های یک تا سه و ۳۰۰ هزار تومان برای دهک‌های چهار تا نه به ازای هر نفر افزایش یافته است. جامعه افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) ۸.۵ میلیون نفر هستند که با درنظر گرفتن سایر خانوار‌های دهک اول تا سوم جمعیتی بیش از ۲۹ میلیون نفر را شامل می‌شوند و با احتساب سایر دهک‌ها به ۷۸ میلیون نفر می‌رسد.

در مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم کم درآمدی در صورتی که ۵۰ درصد اعتبار یارانه ۴۰۰ هزار تومانی خود را صرف خرید کالابرگ کنند، ۱۲۰ هزار تومان شارژ اضافی دریافت می‌کنند و مبلغ یارانه آن‌ها به ۵۲۰ هزار تومان افزایش می‌یابد.

امکان خرید کالابرگ الکترونیکی بدون همراه داشتن کارت بانکی

در مرحله قبل روال به این نحو بود که اگر افراد ۳۲۰ هزار تومان از یارانه ۴۰۰ هزار تومانی خود را از اقلام سبد کالابرگ خرید می‌کردند ۸۰ هزار تومان اعتبار مازاد معادل ۲۰ به یارانه آن‌ها افزوده می‌شد و به ۴۸۰ هزار تومان می‌رسید، اما در این مرحله آزادی عمل بیشتری به سه دهک داده شده و اگر افراد ۲۰۰ هزار تومان از یارانه ۴۰۰ هزار تومانی خود را صرف خرید کالابرگ کنند، ۱۲۰ هزار تومان اعتبار مازاد معادل ۳۰ درصد برایشان شارژ می‌شود و به این ترتیب هر فرد ۵۲۰ هزار تومان برای خرید اعتباری خواهد داشت.

در خصوص خرید اقلام کالابرگ نیز در صورتی که کارت بانکی همراه نبود، امکان خرید وجود دارد. آنطور که علیرضا عسگریان - معاون رفاه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفته اگر فردی کارت بانکی را همراه خود نبرده باشد، با استفاده از اپلیکیشن و برنامه کاربردی «شما» امکان خرید با ارسال کد برای وی فراهم شده است.

طبق گزارش‌ها هم اکنون یک میلیون خانوار از ۳ دهک پایین درآمدی از طرح کالابرگ الکترونیکی استقبال کردند و ۹۰ هزار فروشگاه به سامانه متصل شده و در توزیع اقلام کالابرگ مشارکت دارند.

نکته قابل توجه اینکه اعتبار مازاد ۱۲۰ هزار تومان در همان ماه واریز یارانه شارژ می‌شود و اینطور نیست که اگر خانوار‌ها از آن استفاده نکنند، ذخیره شود بلکه این اعتبار که به هر فرد تعلق می‌گیرد، مختص همان ماه واریز یارانه است و در صورت عدم استفاده از بین می‌رود بنابراین پیشنهاد می‌شود خانوار‌ها برای بهره‌مندی از شارژ مازاد در ماه‌های آینده حتما شارژ ۱۲۰ هزار تومانی را خرید کنند.

طبق اعلام معاونت رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال حاضر سه دهک کم درآمد مشمول طرح کالابرگ الکترونیکی همراه با اعتبار اضافه شده‌اند و در خصوص مشمول شدن دهک‌های جدید به احتمال زیاد تا یک ماه آینده دو دهک ۴ و ۵ نیز مشمول این طرح شوند.

 همه خانوار‌های مشمول طرح می‌توانند با نصب اپلیکیشن شما از وجود فروشگاه‌ها و مغازه‌های متصل به طرح و نزدیک به محل سکو ایسننت با خبر و با شماره‌گیری #۱۴۶۳*۵۰۰* از باقی‌مانده اعتبار خود مطلع شوند.

منبع: اقتصادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->