استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد وزیر خارجه هلند با عراقچی درباره توافق هسته‌ای جدید رایزنی کرد عراقچی در مراسم وداع با پیکر سیدحسن نصرالله در بیروت حضور می‌یابد آیت‌الله علم‌الهدی: نخبگان برای فعالیت‌های خود نباید منتظر هماهنگی دیگران باشند
سرخط خبرها

خبرنگاری حرفه حاشیه‌ای نیست | آزادگی خبرنگاران را زیر سوال نبرید

  • کد خبر: ۱۷۸۲۰۰
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۵
خبرنگاری حرفه حاشیه‌ای نیست | آزادگی خبرنگاران را زیر سوال نبرید
رئیس کمیته اشتغال مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در کشور ما متاسفانه خبرنگاری جزو مشاغل حاشیه‌ای خوانده می‌شود که از امنیت لازم برخوردار نیستند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی اصغر عنابستانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید صارمی و تبریک روز خبرنگار به تمام فعالان عرصه رسانه، گفت: شغل خبرنگاری یک رسالت ویژه است، بی تردید کسانی که پا به این عرصه گذاشته‌اند نه تنها رسالت صداقت را به دوش می‌کشند بلکه پا فراتر از باور "هرچه برای خود می‌پسندی برای دیگران هم بپسند" گذاشته‌اند، رسالت خبرنگاران رسالت سنگینی است.

سه اصل اشراف، انصاف و صداقت سه اصلی رسانه است

نماینده مردم سبزوار، جغتای، جوین، خوشاب و داورزن در مجلس با تاکید بر سه اصل اشراف، انصاف و صداقت در رسانه افزود: جهت دهی اخبار با سه اصل اشراف، انصاف و صداقت می‌تواند به حل مشکلات کشور منجر شود، بی توجهی به این سه عنصر پیامد‌های عمیقی به دنبال خواهد داشت.

خبرنگاری حرفه حاشیه‌ای نیست

رئیس کمیته اشتغال مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نباید به شغل خبرنگاری به عنوان یک حرفه حاشیه‌ای توجه کنیم، اظهار داشت: در کشور ما متاسفانه خبرنگاری جزو مشاغل حاشیه‌ای خوانده می‌شود که از امنیت لازم برخوردار نیستند، امروز خبرنگاران در کنار مشکلات حقوقی، بیمه و مسکن با مسائلی نظیر عدم امنیت روبرو هستند.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه رسانه‌های مختلف در کشور فعالیت می‌کنند هر کدام در حد توان خود قدرتمند هستند، یادآور شد: پایبندی خبرنگاران به سه اصل اصلی اشراف، انصاف و صداقت می‌تواند بازتاب‌های متفاوتی داشته باشد، باید مسئولان ظرفیت خود را برابر با اخبار بالا برده و اگر اعتراضی نسبت به خبر وجود دارد آن را به پای مخاصمه نگذاشته و با عملکرد درست خود پاسخگوی انتقاد‌های جامعه خبری باشند، مسئولان باید سطح مسئولیت پذیری خود را در جامعه بالا ببرند و سعه صدر خود را افزایش دهند، مواردی همچون شکایت از خبرنگار و رسانه چندان پذیرفتنی نیست.

حریت و آزادگی خبرنگاران را زیر سوال نبرید

عنابستانی با بیان اینکه مسئولان در هر جایگاهی حریت و آزادگی خبرنگاران را زیر سوال نبرند، اظهار داشت: بیان اتفاقات جامعه از لنز دوربین و قلم بی پروای خبرنگاران در سایه آزادگی می‌تواند به حل مشکلات ختم شود، این گروه از جامعه گاهی مسیر حل مسائل کشور را به مسئولان نشان می‌دهند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه مسکن و بیمه در کنار حقوق مناسب خبرنگاران که در جبهه جنگ نرم فعالیت می‌کنند امری اجتناب ناپذیر است، اظهار داشت: عدم توجه به امنیت شغلی خبرنگاران به هر دلیلی عملکرد رسانه را در جنگ نرمی که در آن قرار دارد تحت تاثیر قرار می‌دهد متاسفانه حوزه رسانه کشور را جدی نگرفته‌ایم، سازماندهی به افکار عمومی می‌تواند مسیری برای تحول هر کشوری باشد.

انتقاد از کوتاهی وزارت ارشاد در قبال خبرنگاران

وی با انتقاد از کوتاهی وزارت ارشاد در قبال خبرنگاران گفت: امروز مسئولان و متولیان امر به حداقل‌های زندگی همه گروه‌های جامعه از بیمه، مسکن و حقوق مکفی توجه دارند غیر از خبرنگاران، وزارت ارشاد طی سال‌های اخیر فقط در حد وعده و وعید به ابتدایی‌ترین خواسته خبرنگاران و اهالی رسانه توجه داشته است، چرا به صورت ویژه به خانه دار شدن خبرنگاران توجه نمی‌شود، چرا در هر شهری قطعه زمینی برای ساخت مسکن خبرنگاران در نظر گرفته نمی‌شود.

خانه‌دار شدن خبرنگاران به همت وزارت ارشاد بستگی دارد

عنابستانی با تاکید بر اینکه در لایحه جهش تولید مسکن می‌توان خانه‌دار شدن خبرنگاران را جای داد، اظهار کرد: موضوع مسکن خبرنگاران نیاز به طرح لایحه ندارد فقط به مقداری توجه نیازمند است حتی می‌توان این موضوع را در قانون جهش تولید مسکن مد نظر قرار داد و در هر استانی بخشی از زمین‌های ساخت قانون جهش تولید مسکن در اختیار آن‌ها قرار بگیرد، در حال حاضر وزارت ارشاد می‌تواند با امضای تفاهم نامه‌ای با وزارت راه و شهرسازی بخشی از اراضی را به خبرنگاران اختصاص دهد تا بتوانیم صاحب خانه شدن خبرنگاران را کلید بزنید.

نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه مشکلات خبرنگاران را طی هفته جاری با وزارت ارشاد در میان می‌گذاریم، تصریح کرد: حمایت از خبرنگاران در همه حالت توجه و همت وزارت فرهنگ و ارشاد را می‌طلبد و یک اقدام اجرایی می‌خواهد.

وی در ادامه به جایگاه رسانه در کشور اشاره و تصریح کرد: بار‌ها مقام معظم رهبری بر ضعف عملکرد متولیان در حوزه رسانه تاکید داشتند، باید عملکرد رسانه را در تفکر نظام، بالا ببریم چرا تاکنون ضعف حاکم بر رسانه برطرف نشده است؟ تا زمانی که سخنی در قالب هنر در نیایید قابلیت نفوذ پیدا نخواهد کرد، رسانه‌ها توانایی ترویج هنرمندانه‌ترین و نفوذپذیرین سخنان را دارند بر همین اساس در قرن حاضر قدرت اصلی را به دست گرفته‌اند.

متولی اصلی رسانه وزارت ارشاد است

عنابستانی با تاکید به قدرت رسانه‌ها در جنگ نرمی که در جهان حاکم است اظهار داشت: رفع تمام مشکلات خبرنگاران به یکباره ممکن نیست، اما باید توجه ویژه داشته باشیم به قشر ویژه و تاثیر گذاری همچون خبرنگار که بی تردید قدرت رسانه را بالا می‌برد، باید پرسید وزارت ارشاد برای رسانه به عنوان رکن چهارم دموکراسی چه اقداماتی انجام داده است؟ چون متولی اصلی است. اگر رسانه را جدی بگیریم بسیاری از مشکلات اجتماعی که شاهد آن هستیم کاهش خواهد یافت.

رسانه ملی بدون گزینش تریبون بیانگر مشکلات تمام آحاد جامعه باشد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با تاکید بر اینکه رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی تاثیر بسیاری در جلب اعتماد سازی مردم دارند، گفت: رسانه ملی نقش بی بدیلی در اعتماد سازی جامعه دارد و این مسئله بدون عبور از فضای عمومی و رسالت حقوقی رسانه ممکن نیست، زمانی که رسانه ملی بدون گزینش تریبون بیان مشکلات تمام آحاد جامعه شد می‌تواند اعتماد سازی کند، هر چند تریبون یک حکومت است، اما در نظر بگیریم که در ساختار حکومت ما ادعا این است که "حکومت و مردم" دو مقوله جدایی ناپذیر هستند نباید چنین رسانه‌ای که قدرت را در دست گرفته به مسیری حرکت کند که سخنی از مردم در میان نباشد.

عنابستانی با تاکید بر اینکه باید بین رسانه‌ها رقابت ایجاد شود تا به سمت تولید محتوا و بررسی مشکلات مردم پیش روند، خاطر نشان کرد: برگزاری جشنواره مطبوعات برای رسیدن به بهترین‌ها می‌تواند برترین مسیر برای سنجش عملکرد رسانه باشد. جشنواره‌ها در تمام حوزه‌ها انگیزه را رشد می‌دهند و بی‌تردید در خصوص رسانه‌ها چنین نقشی را ایفا خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->