انتشار ویدئویی از حضور جبلی در پشت‌صحنه «پایتخت ۷» + فیلم برو کار می‌کن، نگو بازنشسته‌ام! پدر در پدر پهلوان‌زاده‌ایم گذر‌های هنری به وسعت شهر | گزارشی از بخش جدید جشنواره هنر‌های شهری بهار ۱۴۰۴ درنگی در کم‌وکیف برگردان‌های منثور منظومه فردوسی، به‌مناسبت انتشار «شاهنامه منثور»، اثر گیتی فلاح‌رستگار رقابت ۲۴ گروه در جشنواره ملی سرود رضوی مستند «جانان» اثر فیلم‌ساز مشهدی، روی آنتن شبکه دو + زمان پخش انتشار مجموعه داستان «شرّ درونش» قسمت ۱۲ مسابقه مافیا دن، در شبکه خانگی رکوردشکنی تقاضا برای بلیت مشهد، هم‌زمان با پخش قسمت پایانی «پایتخت» حضور دیزنی با «زوتوپیا۲»، «الیو» و «داستان اسباب‌بازی ۵» در جشنواره انسی رکوردشکنی نمایش آنلاین | «پایتخت ۷» در تلوبیون ۱.۸۵ میلیارد دقیقه تماشا شد خانه منسوب به «سعدی» در حال ویرانی مجری مراسم جوایز امی ۲۰۲۵ را بشناسید زمان پخش فصل دوم سریال بی‌باک: تولدی دوباره صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴
سرخط خبرها

رونمایی از روزنامه آزادی با نیم قرن محلی نگاری

  • کد خبر: ۱۷۸۲۶۰
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۳
رونمایی از روزنامه آزادی با نیم قرن محلی نگاری
همزمان با روز خبرنگار و صد سالگی انتشار روزنامه آزادی با همکاری رادیو زیارت از روزنامه «آزادی» با نیم قرن محلی نگاری رونمایی شد.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با روز خبرنگار و صد سالگی انتشار روزنامه آزادی  با همکاری رادیو زیارت از روزنامه «آزادی» با نیم قرن محلی نگاری رونمایی شد،این برنامه در مجتمع فرهنگی صبا و با همکاری رادیو زیارت برگزار شد که با پخش زنده در این رادیو همراه بود.

کارشناس مطبوعات آستان قدس رضوی در مراسم رونمایی از این روزنامه، روزنامه نگاری رسمی در خراسان را دارای قدمت ۱۲۰ ساله دانست که با انتشار روزنامه ادب در سال ۱۳۱۸ قمری توسط ادیب الممالک فراهانی آغاز شد.

جمیله جهانی با بیان اینکه دوران حکومت پهلوی جوی همراه با فشار و اختناق برای روزنامه‌ها وجود داشت،گفت: در دوران پهلوی روزنامه‌ها مدام در حال سرکوب شدن و توقیف و تعطیلی بودند و اگر کسی می‌خواست روزنامه‌ای را منتشر کند باید همسو با سیاست‌های دربار مطلب می‌نوشت.

وی به تک روزنامه‌هایی اشاره کرد که هر چند وابستگی به دولت و دربار نداشتند، اما به دلیل ماهیت‌های درونی اجتماعی یا نوع مطالب ادبی و علمی با فشار‌های بیرونی منتشر و سالیان طولانی بین خوانندگان توزیع شدند.

این کارشناس مطبوعات، روزنامه «آفتاب شرق» و «آزادی» در خراسان را از این دسته مطبوعات خواند و گفت: مندرجات روزنامه آزادی که خرداد ۱۳۰۴ منتشر شد شامل اخبار داخلی و خارجی و اخبار ایالت خراسان، اعلان‌های ثبت و مقالات مختلف بود.

وی تصریح کرد: این روزنامه از معدود روزنامه‌هایی است که پس از تغییر حکومت در سال ۱۳۰۴ به انتشار خود ادامه داد و ۴۹ سال کامل و به صورت مدام منتشر شد تا اینکه پس از انتشار شماره ۴۱۷۷ در خرداد ۱۳۵۳ و با فوت علی اکبر گلشن، امتیاز روزنامه لغو و انتشار آن متوقف شد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->