پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد
سرخط خبرها

استفاده از ظرفیت تاکسی‌های اینترنتی برای ایام اربعین

  • کد خبر: ۱۷۹۱۴۶
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۰
استفاده از ظرفیت تاکسی‌های اینترنتی برای ایام اربعین
معاون وزیر راه‌ وشهرسازی از برنامه‌ریزی برای استفاده از ظرفیت تاکسی‌های اینترنتی برای سفرهای اربعین ۱۴۰۲ خبر داد و گفت:در صورت توافق در این زمینه اطلاع‌رسانی انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز شهریار افندی‌زاده اظهار کرد: با توجه به مصوبه ستاد مرکزی اربعین مبنی بر برگزاری مراسم باشکوه اربعین ۱۴۰۲ از اول صفر تا ۲۵ صفر (۲۷ مرداد تا ۲۰ شهریور) اهمیت مقوله حمل ونقل و سوخت و خدماتی که طبق هماهنگی­‌ها و برنامه‌­ریزی­‌ها در این ایّام به زوار اربعین حسینی (ع) ارائه خواهد شد، چهارمین نشست این کمیته به هماهنگی­‌های نهایی و تعیین تکلیف پاره‌ای اقدامات باقی مانده تا موعد شروع مرحله عملیاتی مراسم اختصاص یافت.

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی‌­ها، هماهنگی­‌ها و اقدامات مؤثر به ­عمل آمده از سوی این کمیته و در چارچوب تصمیمات ستاد مرکزی طی ماه‌های اخیر، از حیث فراهم سازی زیرساخت­‌های لازم و آماده سازی ناوگان مورد نیاز، در سطح مطلوبی ارزیابی می­‌شود که در این خصوص، همکاری و هماهنگی مؤثری بین بخش‌­ها و دستگاه­‌های عضو کمیته شکل گرفته است. در این راستا، با تلاش‌ها و پیگیری­‌های شبانه­‌روزی و جهادگونه، عملیات توسعه، ایمن سازی، بهسازی مسیر‌های مواصلاتی و تجهیز راه­‌ها و پایانه‌­های مرزی در راستای روان­سازی ترددها، ساماندهی توقف­‌ها در محوطه‌­های پارکینگ در مرز‌ها و توسعه پارکینگ­‌ها و امکاناتی نظیر سرویس‌­های بهداشتی، سایه­‌بان، تأمین آب شرب و تعمیرات اساسی سیستم­‌های سرمایشی سالن­‌های مسافری پایانه‌­ها با هزینه کرد بیش از ۳ هزار میلیارد تومان توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای وزارت راه و شهرسازی به انجام رسیده است.

وی افزود: بر اساس آمار مراسم اربعین سال گذشته، حدود ۳.۵ میلیون نفر زائر به کشور عراق وارد شده اند که به احتساب رفت و برگشت، حدود ۷ میلیون تردد از پایانه‌­های مرزی داشته ایم که سهم پایانه­‌های مرزی مهران، شلمچه و چزابه، از این ترددها، به ترتیب ۵۰ درصد، ۴۰ درصد و سایر پایانه‌ها نظیر باشماق، تمرچین و خسروی ۱۰ درصد بوده است.

این مسئول ادامه داد: در سال­ جاری پیش‌بینی می­‌شود تعداد زوار اعم از داخلی و کشور‌های همسایه عبوری از ایران، حدود ۴ میلیون نفر باشد که بر این اساس، دو اولویت مهم با رویکرد پاسخگویی ظرفیت سازی فراهم شده توسط زیرساخت­‌ها و ناوگان به بیش از ۸ میلیون سفر مد نظر است. نخست توزیع مناسب زمانی سفر‌ها از ۲۷ مرداد تا ۲۰ شهریور سال جاری برای اجتناب از روز‌ها و ساعات با ترافیک سنگین و اوج و دوم، توزیع مکانی سفر‌ها و افزایش تردد‌ها از پایانه‌­های مرزی استان­‌های کردستان، آذربایجان غربی و کرمانشاه با توجه به آب و هوای نسبتاً خنک‌تر و مطلوبیت بیشتری نسبت به استان‌های خوزستان و یلام که می­‌توانند برای زوار به ­همراه داشته باشند.

معاون حمل ونقل وزیر راه و شهرسازی درخصوص تمهیدات مرتبط با ناوگان گفت: براساس اطلاعات احصا شده، در مراسم اربعین سال­ گذشته ۹۱ درصد سفر‌ها از طریق حمل­‌ونقل جاده‌­ای بوده که ۲۲ درصد از این مقدار، به ناوگان حمل­‌ونقل عمومی، به عبارتی اتوبوس‌­ها اختصاص داشته است. این آمار نشان می‌­دهد که خودرو‌های شخصی نقش عمده و اصلی را در سفر‌های زائرین دارند. در این راستا، ضمن اینکه در سال­ جاری پارکینگ‌­ها در تمامی پایانه­‌های مرزی توسعه پیدا کرده‌­اند و انتظار می‌­رود نظارت و کنترل­‌ها نیز توسط پلیس راه به نحو مناسبی در این محوطه­‌ها و مسیر‌های دسترسی آن­‌ها اعمال شود، ضرورت دارد تا پویشی فرهنگی جهت افزایش ضریب سرنشین خودرو‌های سواری نسبت به سال گذشته، توسط نهاد‌های ذیربط راه اندازی شود و در این خصوص، سامانه­‌ها و پلتفورم‌­های مربوطه توسعه یابند.

به گفته افندی‌زاده همچنین، تلاش می­‌شود از ظرفیت تاکسی‌­های اینترنتی فعال در کشور در چارچوب مسافران اشتراکی و هم پیما برای افزایش ضریب سرنشین خودرو‌های سواری بهره­‌گیری شود که در صورت حصول هرگونه توافق، مراتب به عموم مردم اطلاع رسانی خواهد شد.

معاون حمل ونقل وزیر راه و شهرسازی ساماندهی پرواز‌ها و توزیع متناسب آن‌­ها را در فرودگاه‌­های نجف و بغداد و استفاده بیشتر از فرودگاه بغداد را از دیگر اولویت‌ها دانست و در خصوص سفر‌های ریلی، افزایش سهم این سفر‌ها را موضوع مهمی برشمرد و افزود: سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در این خصوص تمهیدات لازم را فراهم ساخته­‌اند و وزارت راه و شهرسازی، اقدامات مربوطه را به صورت مستمر رصد می‌کند.

رئیس کمیته حمل‌­ونقل و سوخت ستاد مرکزی اربعین گفت: در این نشست، مباحث تکمیلی و نهایی درباره تأمین و تخصیص سوخت به ناوگان عمومی و امداد و نجات، امور انتظامی و مدیریت ترافیک سفرها، آخرین وضعیت ثبت نام سامانه سماح، افزایش ظرفیت ناوگان اتوبوس بین شهری از طریق جذب مشارکت سایر نهاد‌ها و سازمان‌های ملّی و محلی، سازماندهی تردد زوار خارجی به ویژه زوار پاکستانی و افغانستانی از قلمرو کشور و ارائه خدمات مناسب به این دسته از زوار حسینی (ع) مطرح و تأکید شد، ضمن الزام کمیته به اجرای صحیح و به موقع و پایش مستمر مصوبات ستاد مرکزی اربعین، هرگونه پیشنهاد تکمیلی از سوی اعضا، در هر مقطعی تا پایان مرحله عملیاتی مراسم، در اسرع وقت در این کمیته بررسی، تصمیم­‌گیری و به سرعت ابلاغ خواهد شد.

منبع: همشهری‌آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->