فرماندار مشهد: سهمیه آرد نانوایی‌های مشهد در صورت نیاز افزایش می‌یابد قیمت دام زنده اعلام شد (۷ تیر ۱۴۰۴) وزارتخانه‌ها و بانک مرکزی برای حمایت از بازار سرمایه اعلام آمادگی کردند ثبت سفارش واردات حبوبات و چای از امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود پرواز‌های فرودگاه مهرآباد و امام (ره) چه زمانی برقرار می‌شود؟ | فعالیت ایرلاین‌های خارجی در کشورمان به روال قبل برمی‌گردد علت توقف معاملات ۲ شرکت بزرگ خودروساز در بورس امروز چیست؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) صادرات نفت ایران به چین شدت گرفت ریزش قیمت طلای جهانی در پی توافق تجاری آمریکا و چین (۷ تیر ۱۴۰۴) بررسی بازار ارز‌های دیجیتال (۷ تیر ماه ۱۴۰۴) شروع ریزشی بورس پس از دو هفته تعطیلی (۷ تیر ۱۴۰۴) + نمای بازار قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش قیمت میوه تخصیص وام قرض‌الحسنه به واحد‌های تخریب‌شده در حمله رژیم صهیونیستی واریز اعتبار کالابرگ سرپرستان خانوارِ دهک‌های اول تا سوم از امروز (۷ تیر ۱۴۰۴) فریب ادعای هک حساب بانکی را نخورید حقوق خردادماه بازنشستگان نیرو‌های مسلح واریز شد بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟
سرخط خبرها

بلیت پرواز مشهد - تهران را یک میلیون و ۳۱۴هزار تومان نمی‌فروشند

  • کد خبر: ۱۷۹۲۴۱
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۸
  • ۱
بلیت پرواز مشهد - تهران را یک میلیون و ۳۱۴هزار تومان نمی‌فروشند
رئیس گشت سیار سازمان تعزیرات خراسان رضوی گفت: نرخ مصوب بلیت مشهد به تهران یک میلیون و ۳۱۴هزار و ۸۰۰تومان است که برخی از دفاتر فروش بلیت هواپیما بالاتر از نرخ مصوب بلیت فروشی می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی اینانلو در حاشیه گشت مشترک بازرسان سازمان تعزیرات و اداره کل صمت خراسان رضوی از دفاتر فروش بلیت هواپیما اظهار کرد: در خصوص وضعیت و نظارت بر بلیت‌های پرواز داخلی امروز گشت مشترک با اداره کل صمت داشته‌ایم که متاسفانه یکی دو شرکت در فروش بلیت مشهد به تهران تخلف داشتند.  

رئیس گشت سیار سازمان تعزیرات خراسان رضوی ادامه داد: نرخ مصوب بلیت پرواز مشهد به تهران یک میلیون و ۳۱۴هزار و ۸۰۰تومان است که در گشت امروز دو دفتر فروش بلیت هواپیما با قیمت‌های یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومان و یک میلیون و ۸۰۰ فروش داشته‌اند و این دفاتر برای فروش بالاتر از نرخ مصوب خود توجیهی منطقی نداشتند.  

وی به بالا بودن میزان جریمه‌ها اشاره کرد و یادآور شد: پرونده تخلف این دفاتر تشکیل شد و اگر متخلفان مدارک مستندی ارائه دهند به صورت دقیق‌تر توسط اداره کل صمت موارد بررسی و پرونده تخلف در تعزیزات با قاطعیت رسیدگی خواهد شد. جریمه‌ها معمولا با توجه به مصوبات از جمله پلمب و جریمه سنگین است و توصیه اول ما به ارائه‌دهندگان خدمات و کالا این است که تخلفی نکند.  

اینانلو خاطرنشان کرد: درخصوص کالا‌ها و خدماتی که نرخ مصوب دارد هر فرد یا گروهی چه به عمد و غیر عمد نرخ کالا یا خدمات را افزایش بدهند و گران‌تر بفروشند مقصرند. در مجموع بعد از بررسی مشخص می‌شود در فرآیند گران‌فروشی بیشترین تقصیر با چه بخشی از زنجیره عرضه کالا و خدمات است.  

وی شرکت‌های ایرلاین را به‌صورت کلی ناظر بر قیمت فروش بلیت هواپیما دانست و گفت: ضمن اینکه شرکت‌های واسطه و چارترکننده و فروشنده دفاتر خدمات مسافرتی در گران‌فروشی مقصر هستند، شرکت‌های ایرلاین باید برفروش بلیت خود نظارت کنند و نمی‌توان گفت، چون بلیط گران تهیه شده، گران هم فروخته می‌شود.  

رئیس گشت سیار سازمان تعزیرات خراسان به مستمر بودن گشت‌های مشترک تعزیزات و اداره کل صمت اشاره و تصریح کرد: گشت‌های مداوم از فروردین ماه شروع شده و قبل آن هم بوده و از اوایل خرداد ماه با اعلام شدن قیمت جدید، پرونده‌هایی برای متخلفان در استان و خارج از استان تشکیل شده تا با گران‌فروشی برخورد کنیم و همه ملزم هستند قانون را رعایت کنند و باید گفت وظیفه بازرسی‌ها برخورد با متخلفان است و در بحث بازدارندگی دستگاه‌های دیگری متولی هستند.  

وی ادامه داد: علاوه بر بازدید از دفاتر خدمات مسافرتی از ایرلاین‌های داخل فرودگاه بازرسی داشته‌ایم که پرونده‌های کلانی برای شرکت‌های متخلف تشکیل شده و فقط هدف ما شرکت‌های خدمات مسافرتی نیستند.  

اینانلو وظیفه هواپیمایی کشور را یادآور شد و اظهار کرد: خود هواپیمایی کشور با ایرلاین‌ها و سایت‌های فروش بلیت متخلف برخورد داشته است و برخی از سایت‌ها مسدود و ایرلاین‌ها هم جریمه شده‌اند، اما ما هم در مشهد و استان برحسب وظیفه و طبق قانون با شرکت‌های ایرلاین و خدمات مسافرتی متخلف برخورد می‌کنیم.  

وی ادامه داد: شاید شرکت در تهران باشد، اما محل تخلف مشهد است ما هم رسیدگی می‌کنیم و اگر نیاز باشد جریمه و برخورد می‌کنیم تا متخلفان مجازات شوند. معمولا پرونده شرکت‌های ایرلاین با توجه به میزان فروش بلیت بالاتر و میزان تخلفات بیشتر و جریمه‌اش سنگین‌تر است و بیشتر از  ۱۰تا ۲۰میلیارد تومان هم در مشهد برای ایرلاین‌ها جریمه داشته‌ایم.

منبع: قدس آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ن
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۴
0
0
از اصفهان چند وقتی است بلیط براب مشهد نمیفروشند چرا؟
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->