استاندار تهران: وضعیت ذخایر آب و سدهای تهران مناسب نیست آیت‌الله سیستانی: باید جلوی فاجعه انسانی بزرگ در غزه گرفته شود بیانیه قطر و مصر درباره آخرین جزئیات مذاکرات آتش‌بس در غزه انتقاد دبیر کل سازمان ملل از شکست مذاکرات آتش بس غزه | گوترش: نمی‌توانم این سطح از فقدان انسانیت را درک کنم تاکید وزرای امور خارجه ایران و مصر بر ضرورت اقدام فوری جهت توقف جنایات رژیم اسرائیل در غزه پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت اربعین شهادت هم‌میهنان، سرداران نظامی و دانشمندان‌ هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: عامل اصلی جان باختن و شهادت مردم غزه از گرسنگی، آمریکا است معاون وزیر خارجه: توافق شد که رایزنی‌ها ادامه یابد پایان گفت‌و‌گو‌های ایران و اروپا در استانبول پیکر احمد توکلی به خاک سپرده شد + عکس ورود کاروان بزرگ نظامی آمریکایی به پایگاه حریر در نزدیکی اربیل هم‌صدا با قدس| راهپیمایی باشکوه مردم مشهد در حمایت از ملت مظلوم غزه برگزار شد (۳ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم تلفات درگیری مرزی تایلند و کامبوج افزایش یافت (۳ مرداد ۱۴۰۴) موضع جدید گروسی درباره ایران بازدید سرزده پزشکیان از پروژه ملی آزادراه شمالی کرج مادورو از تصمیم ماکرون درباره فلسطین استقبال کرد آمریکا با فروش سامانه موشکی به مصر موافقت کرد گفت‌و‌گو‌های ایران و اروپا در استانبول آغاز شد (۳ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو| ورود هیئت‌های اروپایی به سرکنسولگری ایران در استانبول راهپیمایی حمایت از مردم غزه در مشهد برگزار می‌شود (۳ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ تلاش برای نابودی شرکت‌های ایلان ماسک را انکار کرد سویداء از کنترل دولت جولانی خارج شد ۱۰۵ پهپاد اوکراینی از سوی روسیه سرنگون شد (۳ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: توسعه بدون توجه به منابع طبیعی فاجعه‌آفرین است وزیر بازرگانی انگلیس: متعهد هستیم فلسطین را به رسمیت بشناسیم وب‌سایت اطلاعاتی سازمان سیا هک شد جواد لاریجانی: هیچ مذاکره بُرد ـ بُردی با آمریکا نداشته‌ایم
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: کاروان خدام‌الحسین (ع)، نمادی از هویت مشهد و فرهنگ رضوی است

  • کد خبر: ۱۷۹۵۳۱
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۰
آیت‌الله علم‌الهدی: کاروان خدام‌الحسین (ع)، نمادی از هویت مشهد و فرهنگ رضوی است
نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: این را بدانید که حضور شما در مدفن مطهر امیرالمومنین (ع)، نمادی از هویت مشهد و امام رضا (ع) است و همه زائران و مجاوران، شما را در مقام خدام امام هشتم (ع) می‌بینند؛ بنابراین در همه حال معطوف و متمرکز بر خدمتگزاری به ساحت مقدس اهل‌بیت (ع) باشید و با قلب خود نیت کنید که اراده شما منطبق بر باورهایتان باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در آیین بدرقه کاروان خادمان شهری مشهد در تشرف به نجف اشرف و خدمت‌گزاری به زائران اباعبدالله‌الحسین (ع) در اربعین حسینی که ظهر امروز در حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: گاهی اوقات انسان در موقعیت‌هایی قرار می‌گیرد که شاید خودش از عظمت آن‌ها غافل باشد، اما عزیزان من، شما باید از اهمیت فعالیت خود آگاه باشید و توجه کنید که حضور در خط خدمت‌گزاری به زوار اربعین در زمره بلندمرتبه‌ترین موقعیت‌های زندگی در طول عرصه زندگانی او است.

وی با اشاره حدیث مشهور امام رضا (ع) خطاب به ریان‌ابن شبیب افزود: برای اینکه جایگاه خود را بهتر بشناسید به حدیثی از وجود اقدس علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) توجه کنید که فرمود «یَا ابْنَ شَبِیبٍ اِنْ سَرَّکَ اَنْ تَکُونَ لَکَ مِنَ الثَّوَابِ مِثْلَ مَا لِمَنِ اسْتُشْهِدَ مَعَ الْحُسَیْنِ (ع) فَقُلْ مَتَی مَا ذَکَرْتَهُ یا لَیْتَنِی کُنْتُ مَعَهُمْ فَاَفُوزَ فَوْزاً عَظِیماً» یعنی اگر دلت خواست در ثواب کسانی که با حسین (ع) به شهادت رسیدند، شریک باشی، پس هر زمان که به یاد آن‌ها افتادی بگو که‌ای کاش با شما بودم و با شما رستگار می‌شدم.

نهضت حسینی ادامه دارد

نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: البته حکمت این حدیث به آن است که آرزوی بازگشت به گذشته و همراه‌شدن با شهدای کربلا در اصل یک رؤیای محال است و زمانی میتوان این مسئله را به‌عنوان یک هدف‌گزاری صادقه در ذهن پرورش داد که انسان فراتر از آرزو کردن، آرمان حسین ابن علی (ع) و هدف قیام او را در زندگی دنبال کند و به عبارت دیگر، حسینی زندگی کند.

وی ادامه داد: حقیقت حدیث امام هشتم (ع) این است که کربلا هنوز تمام نشده و نهضت انسان‌ساز حضرت سیدالشهدا (ع) تا پایان تاریخ بشری استمرار خواهد داشت و حق و باطل را از هم متمایز خواهد کرد. اینجاست که علما گفته‌اند «کُلُّ یَومٍ عاشورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا» و تصدیق شده که در هر مقطع از تاریخ، دو جریان در مقابل هم خواهند ایستاد که یکی همتراز با اشقیای کربلا و دیگری در صف یاران اباعبدالله (ع) است.

راهپیمایان اربعین، لشکر امروزی امام حسین (ع)

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: پس از اینکه درک کردیم انقلاب عاشورا امروز هم برقرار است، آن زمان است که آرزوی «یا لَیْتَنِی کُنْتُ مَعَهُمْ فَاَفُوزَ فَوْزاً عَظِیماً» معنا پیدا می‌کند و درنظر گرفتن این هدف، به جبهه گیری انسان در صف حق و تشخیص باطل می‌انجامد.

وی با بیان اینکه پیاده‌روی باشکوه اربعین، مصداق آشکار قدرت‌نمایی اصحاب الحسین (ع) در قرن حاضر است، گفت: این زیارت روبه توسعه که سال به سال بر ابعاد آن افزوده می‌شود، نشان روشنی از افزوده شدن بر صف یاران حسین‌ابن‌علی (ع) است و در این مقام، شما خدمتگزاران به این جبهه هستید.

آیت‌الله علم‌الهدی به کاروان هزار نفره خدام‌الحسین (ع) شهرداری مشهد توصیه کرد که در هر لحظه از اوقات خدمتی خود در نجف اشرف، خود را در محضر حضرت سیدالشهدا (ع) ببینند و یقین داشته باشند که امام حسین (ع) بر احوالشان واقف و آگاه است. وی افزود: اربعین به ما نشان می‌دهد که کاروان ۱۲۰نفره حضرت سیدالشهدا (ع) در طول تاریخ و با وجود همه تهاجمات و عداوت‌ورزی دشمنان خدا، امروز به صفوف پرشمار راهپیمایان اربعین تبدیل شده و البته این فزونی در نفرات و امکانات، همچنان ادامه دارد. یک سند از این فزونی هم اعزام کاروان هزار نفره از خادمان شهر امام رضا (ع) است که به عشق خدمت، روانه شهر امیرالمومنین (ع) می‌شوند.

کاروان خدام‌الحسین (ع)، پرچمدار خدام امام هشتم (ع)

وی ادامه داد: در میان میلیون‌ها شیعه، خداوند عالم این توفیق را به شما عنایت کرد که تأمین‌کننده نظافت و صفای اردوگاه حضرت سیدالشهدا (ع) باشید و در مقام خادم خاص قمر بنی هاشم (س) به عتبات عالیات مشرف شوید.

امام جمعه مشهد ابراز کرد: این را بدانید که حضور شما در مدفن مطهر امیرالمومنین (ع)، نمادی از هویت مشهد و امام رضا (ع) است و همه زائران و مجاوران، شما را در مقام خدام امام هشتم (ع) می‌بینند؛ بنابراین در همه حال معطوف و متمرکز بر خدمتگزاری به ساحت مقدس اهل‌بیت (ع) باشید و با قلب خود نیت کنید که اراده شما منطبق بر باورهایتان باشد. اینطور است که هیچ موقعیت ناگواری نمی‌تواند شما را رنجیده خاطر کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->