تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

حمایت شورای شهر مشهد از شهرداری برای خدمت‌رسانی بهتر در اربعین حسینی

  • کد خبر: ۱۷۹۴۵۰
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۱
حمایت شورای شهر مشهد از شهرداری برای خدمت‌رسانی بهتر در اربعین حسینی
عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: مسئولیت ما در شورای اسلامی شهر بودجه‌گذاری است و روزی که اعتبارات برنامه اربعین آورده شد ما نیز مبلغ بیشتری به آن اضافه کردیم تا بتوانند خدمات بهتری انجام دهند.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

طهوریان عسکری در گفت‌وگو با شهرآرانیوز اظهارکرد: موضوع اربعین یک موضوع تمدنی گفتمانی است. در تأکیدات علمای ما و مقام معظم رهبری و در مبنای گفت‌وگوی انقلاب، موضوع اربعین از جایگاه بالایی برخوردار است و مجموعه‌هایی مانند شهرداری مشهد باتوجه به اینکه مأموریت اصلی‌شان حضور در مراسم اربعین نیست اما شأن و منزلت چنین رخدادی سال‌هاست باعث شده حضور پررنگی در این مراسم داشته باشد.

وی گفت: این خیل جمعیت ۲۰میلیونی که در منطقه جغرافیایی کربلا و نجف گردهم می‌آیند باعث شده تا چند سالی شهرداری مشهد حضور باشکوهی برای خدمت‌رسانی داشته باشد.

طهوریان عسکری خاطرنشان کرد: مسئولیت ما در شورای اسلامی شهر بودجه‌گذاری است و روزی که اعتبارات برنامه اربعین آورده شد ما نیز مبلغ بیشتری به آن اضافه کردیم تا بتوانند خدمات بهتری انجام دهند.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد افزود: حمایت از چنین برنامه‌هایی جزو وظایف ماست و هر کاری که لازم باشد در این زمینه انجام خواهیم داد.

هیچ خللی در فعالیت‌های روزمره همکاران ما در مشهد رخ نخواهد داد

همچنین مهدی یعقوبی، معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد در حاشیه مراسم اذن کاروان خدام الحسین (ع) شهرداری مشهد گفت: تعداد بسیار زیادی از پاکبانان درخواست حضور در کاروان خدام الحسین (ع) را داشتند که نهایتا با گزینش‌های صورت گرفته تعداد ۶۰۰ پاکبان برای حضور و خدمت‌رسانی در راهپیمایی باشکوه اربعین انتخاب شدند.

وی تصریح کرد: با توجه به گرمای هوا در کشور عراق، پیش‌بینی‌هایی برای بهبود تهویه لباس پاکبان‌ها صورت گرفته تا همکاران ما بتوانند در شرایط بهتری به خدمت‌رسانی مشغول شوند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد افزود: افزایش میزان تعاملات با طرف عراقی و افزایش میزان آگاهی پاکبانان نسبت به شرایط کشور عراق قطعا بر کیفیت فعالیت‌های برنامه ریزی شده می‌افزاید.

یعقوبی خاطر نشان کرد: با توجه به تجربیات سال‌های گذشته، برنامه‌ریزی برای پوشش تمامی نیاز‌های شهر مشهد به گونه‌ای است که هیچ خللی در انجام امورات خدمات شهری به خصوص رفت و روب شهری رخ نخواهد داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->