السودانی: وجود سلاح خارج از کنترل دولت هیچ توجیهی ندارد سید حسن خمینی: استاد فرشچیان تلفیق ایرانیت و اسلامیت را در زیباترین شکل هنر جلوه‌گر ساخت رئیس جمهور فرانسه باید قبر خود را آماده کند؟ | آغاز تحقیقات درباره تهدید به مرگ ماکرون توسط خاخام صهیونیست واکنش وزارت خارجه ایران به طرح اسرائیل برای اشغال کامل نوار غزه واکنش اردوغان به طرح اسرائیل برای کنترل نظامی غزه تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص ۲۳ شهید و ۱۲۴ زخمی بر اثر پرتاب بسته‌های کمکی بر مردم غزه مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه( ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ) | تنش‌های سیاسی دلار را در کانال ۹۱ هزار تومانی نشاند نقض مجدد آتش‌بس جنگ لبنان | شهرک رامیا در جنوب لبنان توسط اسرائیل گلوله باران شد موضع‌ روسیه درباره دیدار اخیر میان سران باکو- ایروان روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه را محکوم کرد تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف
سرخط خبرها

مردم به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اعتماد و اطمینان دارند | لزوم استفاده از تمامی ظرفیت های موجود با هدف برگزاری انتخابات مردمی و قانونمند

  • کد خبر: ۱۷۹۵۴۱
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۵
مردم به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اعتماد و اطمینان دارند | لزوم استفاده از تمامی ظرفیت های موجود با هدف برگزاری انتخابات مردمی و قانونمند
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی گفت: باید از تمام ظرفیت های موجود به ویژه ظرفیت های مردمی با هدف برگزاری یک انتخابات پرشور، مردمی، قانونمند و اخلاق مدار استفاده کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین خلیلی در جلسه ستاد پیشگیری و برخورد با جرائم و تخلفات انتخاباتی که در مجتمع قضایی ولایت مشهد برگزار شد با تأکید بر لزوم استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود با هدف برگزاری انتخابات مردمی و قانونمند گفت: مردم به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کاملاً اعتماد و اطمینان دارند.

رئیس شورای قضایی خراسان رضوی با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری گفت: باید از تمام ظرفیت‌های موجود به ویژه ظرفیت‌های مردمی با هدف برگزاری یک انتخابات پرشور، مردمی، قانونمند و اخلاق مدار استفاده کرد.

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی با اشاره به اقدامات مجموعه دستگاه قضایی در زمینه نظارت بر صحت عملکرد‌ها در فرایند انتخابات آتی گفت: ستاد پیشگیری و برخورد با جرائم و تخلفات انتخاباتی با هدف شفافیت و صحت در فرایند انتخابات بر کلیه عملکرد‌ها در زمینه حُسن اجرای قوانین نظارت خواهد داشت.

رئیس ستاد پیشگیری و برخورد با جرائم و تخلفات انتخاباتی خراسان رضوی با تأکید بر لزوم تلاش مضاعف در زمینه جهاد تبیین گفت: دشمن با استفاده از تمامی ابزار‌ها به ویژه فضای مجازی به دنبال ناکارآمد نشان دادن نظام اسلامی است و در این راستا مسئولان و مدیران باید خدمات ارائه شده به شهروندان گرانقدر را به نحو مطلوب اطلاع رسانی کنند و بر این اساس رسانه‌ها می‌توانند نقش بسزایی ایفا کنند.

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی با اشاره به وضعیت پیش ثبت نام انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: میزان استقبال خوب در مرحله پیش ثبت نام انشاء الله نوید بخش برگزاری یک انتخابات مطلوب و مردمی را می‌دهد و امید آفرینی توسط مسئولان و همچنین اطراف انتخابات به ویژه نامزد‌های انتخاباتی و ستاد‌های آن‌ها می‌تواند در ایجاد شور انتخاباتی مؤثر باشد.

رئیس شورای قضایی خراسان رضوی افزود: سعه صدر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین المللی و داخلی قابل تأمل است و این سعه صدر باعث حضور افکار، اندیشه‌های افراد، جریانات مختلف در عرصه‌های گوناگون از جمله در عرصه انتخابات خواهد بود.

رئیس ستاد پیشگیری و برخورد با جرائم و تخلفات انتخاباتی خراسان رضوی افزود: امروز ما در همه عرصه‌ها نیازمند رویکرد عقلانی به مسائل با نگاهی به آینده هستیم و این نکته بسیار مهم در عرصه انتخابات باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

رئیس شورای قضایی خراسان رضوی خاطر نشان کرد: مردم شریف و بزرگوار همواره در عرصه‌های مختلف دین خود را نسبت به ایران اسلامی ادا کرده اند و این مسأله وظیفه مسئولان را به ویژه در شرایط کنونی بسیار سنگین‌تر می‌کند و بر این اساس باید مدیران زمینه‌های مشارکت حداکثری مردم در امور را فراهم کنند.

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی افزود: حضور مردم در عرصه‌های مختلف اجتماعی تضمین کننده موفقیت در رشد و توسعه کشور است و دشمن نیز به دنبال ضربه زدن به اعتماد و اطمینان مردم است، اما در سایه وحدت، همدلی مردم و مسئولان این بار نیز شاهد شکست توطئه‌های دشمن خواهیم بود.  

گفتنی است در این جلسه مسئولان به بیان دیدگاه‌ها و مطالب خود پیرامون انتخابات آتی پرداختند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->