ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان
سرخط خبرها

دستگیری اعضای باند مخوف سرقت از طلافروشی‌ها در مشهد + عکس

  • کد خبر: ۱۷۹۸۸۸
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۶
دستگیری اعضای باند مخوف سرقت از طلافروشی‌ها در مشهد + عکس
۸ عضو باندی که به یک طلافروشی در مشهد به صورت مسلحانه دستبرد زده بودند، دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی، روز گذشته به واکاوی پرونده سرقت مسلحانه از طلافروشی پرداخت و گفت: ساعت حدود ۷ بعد از ظهر پانزدهم مرداد، سرنشینان نقابدار یک دستگاه پراید مشکی مقابل طلافروشی در نصرآباد منطقه تربت جام توقف کردند و با شلیک گلوله به سوی جوان طلافروش، حدود ۳ کیلوگرم طلا را به سرقت بردند. سردار سرتیپ محمد کاظم تقوی افزود: دزدان مسلح هنگام فرار از محل سرقت به روی شهروندان نیز آتش گشودند و با ایجاد رعب و وحشت در میان عابران و رهگذران گلوله‌هایی را به طرف راننده یک دستگاه وانت نیسان و موتورسواری شلیک کردند که قصد داشتند سارقان را تعقیب کنند، اما در این میان یکی از گلوله‌ها به لاستیک خودروی وانت برخورد کرد و بدین ترتیب دزدان مسلح متواری شدند و طلافروش مجروح نیز به مرکز درمانی انتقال یافت و تحت مداوا قرار گرفت.

رئیس پلیس خراسان رضوی تصریح کرد: با توجه به اهمیت و حساسیت جرایم اخلال در نظم و امنیت مردم، گروه ورزیده‌ای از کارآگاهان اداره جنایی زیر نظر مستقیم سرهنگ کارآگاه جواد شفیع زاده (رئیس پلیس آگاهی استان خراسان رضوی) ماموریت یافتند تا ماجرای سرقت مسلحانه مذکور را به طور شبانه روزی پیگیری کنند. به همین دلیل چندین گروه اطلاعاتی و عملیاتی با هدایت سرهنگ مهدی سلطانیان (رئیس اداره جنایی آگاهی) به تجزیه و تحلیل‌های کارشناسی پرداختند و تحقیقات میدانی را با همکاری نیرو‌های انتظامی تربت جام و نصرآباد آغاز کردند. سردار تقوی با اشاره به اولین مرحله از اقدامات فنی و تخصصی کارآگاهان و بازبینی دوربین‌های مدار بسته افزود: کارآگاهان در بررسی‌های میدانی دریافتند که دزدان مسلح از یک قبضه سلاح کلاشینکف و یک قبضه تک لول کمرشکن استفاده کرده اند، اما واکاوی آنان در شماره انتظامی پلاک پراید و شکل ظاهری آن مشخص کردکه دزدان از افراد حرفه‌ای و سابقه دار هستند که قطعات چند خودروی سرقتی را برای دستبرد به طلافروشی ترکیب کرده اند.

دستگیری اعضای باند مخوف سرقت از طلافروشی‌ها در مشهد + عکس

مقام ارشد انتظامی خراسان رضوی که خود کوله باری از تجربیات انتظامی را بر دوش دارد و گروه تخصصی کارآگاهان به طور مستقیم از تجربیات ارزنده وی بهره می‌برند، در ادامه این گفت وگوی اختصاصی اضافه کرد: با بررسی گلوله‌ای که به پای چپ طلافروش شلیک شده و از ران پای راست وی بیرون آمده بود، نوع سلاح کلاشینکف مشخص شد و از سوی دیگر هم خودروی پراید مشکی رنگ زیر ذره بین تحقیقات قرار گرفت که نتایج این بررسی‌ها نشان داد دزدان خطرناک، ۳ دستگاه خودروی پراید را از مشهد و تربت جام سرقت کرده اند و سپس پلاک خودروی پراید سبز یشمی و لوازم یک پراید سبز دیگر مانند رینگ و لاستیک، جلو پنجره و ... را روی پراید مشکی رنگ نصب کرده اند تا پلیس را هنگام پیگیری ماجرا گمراه کنند. سردار سرتیپ محمد کاظم تقوی خاطرنشان کرد: بنابراین عملیات اطلاعاتی روی پراید مشکی رنگی متمرکز شد که ۳ ماه قبل از منطقه تربت جام سرقت شده بود تا این که دامنه رصد‌های اطلاعاتی به یکی از روستا‌های تربت جام رسید چرا که یکی از منابع محلی فرد معتادی را سوار بر خودروی پراید مشکی در حال سرقت گندم دیده بود. بدین ترتیب دوربین‌های ترافیکی منطقه، بازبینی و هویت فرد معتادی به نام «ابراهیم- ن» مشخص شد که در یک مرکز پرورش سگ‌های خیابانی کار می‌کرد. «سکاندار امنیت سرزمین خورشید» ادامه داد: کنکاش‌های کارآگاهان درباره صاحب کار ابراهیم (جوان ۳۰ ساله) نشان داد که وی از افراد سابقه داری است که سال‌ها نیز به اتهام معاونت در قتل در زندان بود!

اما او که «اسماعیل – ح» نام دارد به طور مستقیم در سرقت مسلحانه حضور نداشته و احتمالا در طراحی این دستبرد نقش داشته است. به همین دلیل کارآگاهان وی را زیر نظر گرفتند و به سرنخ‌هایی از یک دزد حرفه‌ای و سابقه دار رسیدند که در مشهد سکونت دارد و همچنان در زمینه سرقت خودرو فعالیت می‌کند، ولی در زندان با یکدیگر دوست بوده اند. فرمانده انتظامی خراسان رضوی با اشاره به تحقیقات نامحسوس در این پرونده حساس افزود: وقتی هویت جوانی به نام «مانی» لو رفت، بی درنگ کارآگاهان با استفاده از بانک اطلاعاتی مجرمان، وی را در اطراف میدان امام حسین (ع) مشهد هنگامی دستگیر کردند که برای دریافت پول از مالخر (طلافروش) قرار گذاشته بود. ساعتی بعد با انتقال این متهم به پلیس آگاهی خراسان رضوی، وی لب به اعتراف گشود و راز دستبرد مسلحانه با همدستی اسماعیل، ابراهیم و فردی تبعه خارجی معروف به «محمد پشتو» را لو داد. سردار سرتیپ تقوی، تاکید کرد: بی درنگ گروه عملیاتی کارآگاهان وارد عمل شدند و با محاصره مخفیگاه «اسماعیل» وی را درحالی دستگیر کردند که در منزل مسکونی خود تونل زیرزمینی احداث کرده بود. وی گفت: در بازرسی از این تونل که از یکی دیگر از اتاق‌های این منزل بیرون می‌آمد، مقادیر زیادی مواد مخدر از نوع چرس و یک خشاب اسلحه کلاشینکف کشف شد که بدین ترتیب عملیات کارآگاهان برای دستگیری دیگر عاملان این دستبرد مسلحانه ادامه یافت و «ابراهیم» نیز در حالی به چنگ کارآگاهان افتاد که بررسی‌ها نشان داد نقشه سرقت مسلحانه از ۳ ماه قبل در پرورشگاه سگ‌های معروف به «اتم» طراحی شده و جوان دیگری به نام «ابوالفضل» از بستگان اسماعیل هم نقش داشته است. رئیس پلیس با تجربه خراسان رضوی با اشاره به دستگیری دیگر متهمان و مالخران پرونده ادامه داد: تحقیقات کارآگاهان بیانگر آن بود که «ابوالفضل» (یکی از متهمان اصلی) با «محمد پشتو» تماس گرفته و او را به بهانه نگهداری از سگ‌ها به نصرآباد کشانده است. به همین دلیل پنج شنبه گذشته «محمد پشتو» نیز در یکی از روستا‌های گرگان دستگیر شد و به تیراندازی حین انجام این سرقت مسلحانه اعتراف کرد.

سردار تقوی همچنین به اعترافات صریح ۸ متهم این پرونده اشاره کرد و گفت: واکاوی پلیس در این ماجرا نشان دادکه سارقان مسلح ابتدا قصد داشتند در پوشش زنانه به این طلافروشی دستبرد بزنند به همین دلیل هم «مانی» (دزد خودرو) را با استفاده از کلاه گیس و آرایش و پوشاندن مانتو به شکل زن درآورده بودند و در روز‌های ۱۳ و ۱۴ مرداد با همین شگرد وارد طلافروشی شده اند، اما در ادامه از این نقشه منصرف شده بودند چرا که احتمال می‌دادند هنگام فرار با لباس زنانه دچار مشکل شوند!

مقام ارشد انتظامی خراسان رضوی در ادامه این گفت وگوی اختصاصی به معرفی یکی از مراکز مهم اقامتی به دستگاه قضایی نیز اشاره کرد و گفت: «ابوالفضل» (فردی که اسلحه شکاری و لباس پلنگی هنگام سرقت داشت) در یکی از مراکز اقامتی در هسته مرکزی مشهد مخفی شده و متصدی این مرکز مدارک مستندی از وی دریافت نکرده بود. همچنین طلافروشی که طلا‌های سرقتی را بدون فاکتور و زیر قیمت روز طلا خریده بود نیز به عنوان مالخر در این پرونده دستگیر شده که مجازات سنگینی در انتظار وی است.

سردار سرتیپ محمد کاظم تقوی اضافه کرد: در ادامه این عملیات، مقادیر زیادی از طلا‌های سرقتی و اسلحه‌های جنگی از آغل یکی از سگ‌های خطرناک و آغل گوسفندان کشف شد و بررسی‌های بیشتر نیز در حالی ادامه دارد که عامل تیراندازی (محمد پشتو) فقط یکی از توله سگ‌های معروف به «اتم» را با خود و به عنوان بخشی از دستمزد این دستبرد به گرگان برده بود!

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->