آغاز فاز چهارم مجتمع تربیتی حضرت مهدی (عج) مشهد | توسعه مدارس دخترانه و حوزه‌های علمیه شمقدری: بوروکراسی پیچیده نباید مانعی برای خدمات‌رسانی به مردم باشد پیش‌بینی وضعیت جوی برای بیش از ۴۴۰ شهر در ایام نوروز ۱۴۰۴ تقویم سال ۱۴۰۴ + فهرست کامل تعطیلی‌ها و مناسبت‌ها مواد غذایی که برای کاهش نفخ مفید هستند نحوه صحیح امحای دارو‌های تاریخ‌گذشته چگونه است؟ شمار جان‌باختگان پیشواز چهارشنبه‌سوری به ۵ نفر رسید | ۲۸۶ نفر مصدوم شدند (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) برنامه‌ریزی جامع ستاد خدمات سفر برای نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی معضل مطالبات داروخانه‌ها از بیمه ها و درنظرنگرفتن بیمه برای ارائه دارو | بیمه دارو نیازمند نوش‌دارو مراکز غیردولتی دیالیز، همچنان در تنگنای مالی پذیرفته‌شدگان جدید آزمون سردفتری اسناد رسمی سوگند یاد کردند | ۶۰ درصد پرونده‌های قضایی در حوزه املاک و اراضی است نیکوکارانی که  برای ساختن بهاری متفاوت تلاش می کنند | مهربانی به همین آسانی! سفر نوروزی با  گرای کلاهبرداران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳) | افزایش دمای مشهد تا ۲۳ درجه وزیر آموزش و پرورش: ۵۷۰۰ نفر از داوطلبان آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی مجدداً قبول شدند ترمیم آسیب‌های زانو با غضروف بینی آیا «نمک دریا» کمبود یُد را از بین می‌برد؟ ۲۰ شهر آلوده جهان در سال ۲۰۲۴ کدام است؟ مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی در ایام نوروز ۱۴۰۴ در آماده‌باش کامل هستند سفر‌های مرموز دختر دانشجو به تهران و مشهد پیش‌بینی جوی پایدار در اکثر نقاط کشور از جمعه (۲۴ اسفند ۱۴۰۳) تا اواسط هفته آینده چه غذا‌هایی برای صبحانه کودک مفید است؟ ۲ دشمن خطرناک کلیه‌ها را بشناسید ۲ ویتامین جادویی برای بهبود حافظه تمدید بیمه ۹۵ هزار تبعه خارجی تا اسفند ۱۴۰۴ کمبود دارو‌های حیاتی و خاص همچنان پابرجاست مصدومیت شدید دو نوجوان مشهدی در انفجار چهارشنبه سوری (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) جمعیت ایران از مرز ۸۶ میلیون نفر گذشت اجرای حکم قصاص قاتل متخصص قلب در ملأعام کشف ۲ تن مواد مخدر در خراسان‌شمالی یارانه ۳ دهک اول واریز شد (۲۲ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

هلاکت دو نفر از افراد شرور در ایذه (۱ شهریور ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۰۶۷۸
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۰
  • ۱
هلاکت دو نفر از افراد شرور در ایذه (۱ شهریور ۱۴۰۲)
در پی اقدامات سازمان یافته اشرار مسلح و سابقه دار شهرستان ایذه، دو تن از این افراد به هلاکت رسیدند و سه نفر دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، به دنبال اقدامات سازمان یافته اشرار مسلح و سابقه دار شهرستان ایذه در راستای قاچاق مواد مخدر و ایجاد رعب و وحشت، اخاذی و تجاوز به عنف، اعمال منافی عفت، تیراندازی به سمت اموال و مغازه‌های مردم و آلوده کردن جوانان به مواد مخدر صنعتی و قتل به خصوص اینکه در تاریخ ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ با خودروی ال ۹۰ با حمله به کافه‌ای در خیابان سلمان فارسی، اکبر لیموچی از فعالان رسانه‌ای این شهرستان را به قتل رسانده بودند، درخواست‌های مردمی و مسئولین برای شناسایی و مجازات عاملین این جنایت شکل گرفت.

در این راستا تیم‌های تخصصی برای شناسایی عاملان این جنایت تحقیقات خود را آغاز و در نهایت بامداد یکم شهریور ۱۴۰۲ با شناسایی محل اختفاء و تردد این عناصر، دستور لازم برای دستگیری آن‌ها صادر شد که با مقاومت مسلحانه این افراد شرور مواجه و پس از تیراندازی متقابل ۲ نفر از این افراد به هلاکت رسیده و ۳ نفر دیگر دستگیر شدند.

همچنین در بررسی خودرو و محل اختفای این عناصر تعداد دو قبضه سلاح کلاشینکف و کلت کمری، یک سینه خشاب، ۴۰۰ عدد فشنگ جنگی و ۶ خشاب کشف و ضبط گردید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
صدف
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۲
0
0
سلام داستان چیه ؟
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->