راهکاری خوراکی در درمان پرخاشگری آیا سما جهانباز به افغانستان منتقل شده است؟ + توضیحات خواهر سما زمان انتشار کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد وزیر میراث فرهنگی: ظرفیت گردشگری استان‌های آسیب‌دیده در جنگ، احیا می‌شود صدور هشدار سطح نارنجی برای مشهد و ۱۹ مرکز استان در پی پیش‌بینی خیزش گرد و خاک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) چند توصیه‌ از سوی وزارت بهداشت درمورد روزهای گرد و غبار زمان اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق نفت مشخص شد کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: زمان پرداخت معوقات فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را مشخص کنید جزئیات دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) تسهیلات ویژه برای فرهنگیان آسیب دیده در جنگ ۱۲ روزه چند توصیه بهداشتی در پی خیزش گرد و خاک پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سایت‌های خرید و فروش مجازی در رصد پلیس

  • کد خبر: ۱۸۱۱۳
  • ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۸
سایت‌های خرید و فروش مجازی در رصد پلیس
سایت‌های خرید و فروش مجازی رصد و نظارت می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ تورج کاظمی، رئیس پلیس فتا پایتخت در خصوص نظارت پلیس بر آگهی‌ سایت‌های خرید و فروش مجازی از جمله دیوار و شیپور اظهار داشت: متولیان این سایت‌های خرید و فروش اعلام می‌کنند که به طور کامل در مجموعه خود رصد دارند و اگر افراد موارد را به خود سایت اعلام کنند، سریعاً هماهنگ شده و برخورد و حذف موارد مجرمانه را انجام می‌دهند؛ اگرچه خود پلیس فتا نیز بر سایت‌های خرید و فروش مجازی رصد و نظارت کامل دارد.

رئیس پلیس فتا پایتخت در ادامه به معضل موجود در فضای خرید و فروش مجازی و وقوع کلاهبرداری‌ها اشاره و تصریح کرد: هرگونه خرید و فروش به صورت غیرقانونی و غیرمجاز در رصد پلیس بوده و در صورت شناسایی به مرجع قضایی اعلام می‌شود تا مجوز مربوطه اخذ و برخورد قانونی صورت پذیرد.

وی افزود: در حوزه کلاهبرداری با توجه به نوع جرم می‌طلبد که شاکی خصوصی وجود داشته باشد؛ اگر شهروندی مورد ظلم قرار گرفت باید به مرجع قضایی شکایت کند تا در نهایت دستور لازم جهت برخورد قانونی پلیس صادر شود.

سرهنگ کاظمی گفت: پلیس فتا بر فضای مجازی رصد کامل داشته و در مواجهه با موارد مجرمانه آنها را شناسایی و به مرجع قضایی اعلام می‌کند تا بعد از اخذ دستور با آنها برخورد کند.

گفتنی است شهروندان با درج موضوعی با عنوان «نظارت بر آگهی دیوار و شیپور» پیگیری این موضوع را از پلیس فتا خواستار بودند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->