واژگونی ون مسافربری در تربت جام هشت نفر را راهی بیمارستان کرد (۵ اسفند ۱۴۰۳) برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم نامه رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی به مدیرعامل این سازمان: در پرداختی‌های اعلامی تجدیدنظر کنید | دستور سالاری برای پرداخت سریع‌تر عیدی ۱۴۰۳ و حقوق بازنشستگان خبر خوش برای کنکوری‌ها | وضعیت تأثیر قطعی سوابق تحصیلی مشخص شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس صندوق رفاه دانشجویان: تاکنون مبلغی بیش از ۱۹۲۰ میلیارد تومان بابت وام‌های دانشجویی پرداخت شده است آمادگی ستاد مدیریت بحران کلات خراسان رضوی درپی صدور هشدار زرد هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان هواشناسی کشور: بارش‌های اسفندماه، جبران کامل کمبود‌ها نیست برگزاری سیزدهمین گردهمایی سالانه متصدیان مجتمع‌های میان‌راهی آستان قدس رضوی برای خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی (۵ اسفند ۱۴۰۳) علائم یکی از سرطان‌های مرگبار کودکان
سرخط خبرها

اختصاص ۸میلیارد تومان به عنوان کمک‌هزینه سرویس مدارس دانش‌آموزان استثنایی مشهد

  • کد خبر: ۱۸۱۴۱۷
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۲
اختصاص ۸میلیارد تومان به عنوان کمک‌هزینه سرویس مدارس دانش‌آموزان استثنایی مشهد
سرپرست سازمان تاکسیرانی شهرداری مشهدمقدس از تخصیص اعتبار ۸میلیارد تومانی سرویس‌ مدارس دانش‌آموزان استثنایی در این شهر خبر داد.

اکبر فلاح در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره به جلسات اخیر با محوریت تأمین سرویس ویژه مدارس استثنایی مشهد عنوان کرد: براساس گزارشی که از آموزش و پرورش استثنایی مشهد داریم، بیش از ۳هزار و ۱۵۵دانش‌آموز معلول نیازمند استفاده از سرویس مدرسه در این شهر حضور دارند و سیاست شهرداری مشهدمقدس براساس مصوبات اخیر، حمایت از آن‌ها و خانواده‌هایشان است.

وی ادامه داد: تفاهم‌نامه‌ای میان شهرداری و آموزش و پرورش استثنایی آماده شده است که براساس آن، شهرداری مکلف به پرداخت ۳۰درصد از هزینه سرویس مدارس این دانش‌آموزان، معادل ۸میلیارد تومان می‌شود. این تفاهم‌نامه هنوز از سوی آموزش و پرورش استثنایی به امضا نرسیده است و منتظریم تا این امر محقق شود.

فلاح اضافه کرد: تعهد ابتدایی و بودجه مدنظر ما، یک میلیارد و ۵۰۰میلیون تومان بود که در جلسات اخیر و با همیاری بودجه شهرداری مشهد، به ۸میلیاردتومان رسید.

سرپرست سازمان تاکسیرانی شهرداری مشهدمقدس همچنین خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش استثنایی، پیمانکار سرویس مدارس دارد. با این حال درصورتی‌که به ناوگان تاکسی‌های شهری احتیاج داشته باشند، ۱۶۰دستگاه تاکسی سمند مناسب‌سازی شده که می‌تواند در امر جابه‌جایی دانش‌آموزان عزیز فعالیت داشته باشد.

وی ادامه داد: این تاکسی‌ها با قابلیت صندلی چرخشی به سمت بیرون برای سوار و پیاده‌شدن مسافر ویلچری آماده شده است و عمدتا در اختیار «تاکسی بیسیم۱۳۳» است که در ایام پیک، در اطراف حرم مطهر رضوی نیز حضور دارند تا به زائران معلول یا سالمندان گرامی هم خدمت‌رسانی کنند.

فلاح در پایان تأکیدکرد: تاکسی‌های مناسب‌سازی شده در مشهد، ظرفیت بسیار خوب و بستری آماده برای شهروندان ماست؛ اما آن‌طورکه باید از سوی سازمان بهزیستی در بین جامعه هدف تبلیغ نشده است و بسیاری از شهروندان ما از این خدمت اطلاع دقیقی ندارند.

آموزش و پرورش استثنایی در خواست پرداخت ۴۰درصدی سرویس را دارد

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی از اعلام درخواست مشارکت ۴۰درصدی شهرداری مشهدمقدس در مورد هزینه سرویس‌های مدارس ویژه خبر داد.

جواد روحانی در ادامه گفت: با توجه به نرخ‌های سال جاری سرویس مدارس، پیش‌بینی ما این است که رقمی در حدود ۵۴میلیارد تومان برای سراسر استان و ۳۰میلیارد تومان برای مشهد براساس ۹ماه سال تحصیلی احتیاج باشد.

وی افزود: البته این رقم در مشهد با احتساب پرداخت ۴۰درصد از کل هزینه‌ها توسط شهرداری مشهدمقدس است و رایزنی‌های ما برای افزایش ۳۰ به ۴۰درصد کمک هزینه سرویس‌هاست که امیدواریم محقق شود.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی گذشته، ۴هزار و ۲۰۰دانش‌آموز در مدارس مشهد تحصیل کردند که برخی ترک تحصیل داشتند یا به شهر‌های دیگری رفتند و آمار امسال ما چیزی در حدود ۳هزار و ۵۰۰نفر پیش‌بینی می‌شود که بایستی برای سرویس آن‌ها چاره‌اندیشی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->