رهایی نوجوانی ۱۶ ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

رئیس پلیس راهور فراجا: هیچ حادثه فوتی در جاده‌های منتهی به مرزهای کشور با عراق ثبت نشده است

  • کد خبر: ۱۸۱۵۹۲
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۹
رئیس پلیس راهور فراجا: هیچ حادثه فوتی در جاده‌های منتهی به مرزهای کشور با عراق ثبت نشده است
رئیس پلیس راهور فراجا گفت: تا به امروز هیچ فوتی ناشی از حوادث رانندگی و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های کشور به سمت عراق ثبت نشده که این نشان از اربعینی ایمن‌تر از گذشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سید کمال هادیانفر روز سه‌شنبه اظهار داشت: عدم فوتی ناشی از تصادفات در اربعین امسال و همچنین روان بودن مسیر‌های منتهای به مبادی مرزی نشان از همکاری مناسب مردم و همچنین حضور گسترده پلیس از جمله پلیس راهور برای تامین امنیت و نظم محور‌های مواصلاتی و شهری دارد.

وی با بیان اینکه ۱۰ هزار پلیس راهور با تمام توان در ۲ هزار و ۶۰۰ کیلومتر از مسیر‌های اربعین در حال خدمت رسانی هستند، افزود:تا به امروز تنها ۱۹ تصادف جرحی در محور‌های منتهی به ۶ پایانه مرزی ثبت شد که خوشبختانه تمامی این تصادفات سطحی بودند.

رئیس پلیس راهور فراجا همچنین به کاهش محسوس تصادفات خسارتی اشاره کرد و افزود: طبق گزارشات ۹۷ درصد زائران از طریق مسیر‌های زمینی وارد کشور عراق شدند که از این تعداد ۸۵ درصد با خودرو‌های شخصی سفر کردند.

سردار هادیانفر ۳۵ درصد تصادفات اربعین سال گذشته را ناشی از خستگی و خواب آلودگی دانست که منجر به واژگونی خودرو شد و تاکید کرد: با وجود اینکه امسال کاهش چشمگیر تصادفات را شاهد هستیم، اما از رانندگان می‌خواهیم که کماکان استراحت در مسیر و عدم رانندگی طولانی را اولویت قرار دهند.

رئیس پلیس راهور همچنین بر مدیریت زمان تاکید کرد و از زائران خواست تا زمان بازگشت خود را به روز‌های پیک سفر موکول نکنند تا هم مدت بازگشت خود را کوتاه کرده و هم برای دیگر زائران فرصت سفر را فراهم کنند.

وی بستن کمربند ایمنی در خودرو‌های شخصی و عمومی، استفاده از ۲ راننده برای خودرو‌های شخصی، رعایت سرعت قانونی، عدم تعجیل در جاده، رعایت زمانبندی اعلامی توسط رانندگان اتوبوس‌ها و صبر و حوصله را مهم‌ترین نکات برای سفری بی خطر دانست و اضافه کرد: از رانندگان اتوبوس نهایت رعایت قوانین و مقررات را می‌خواهیم و باید همه به آن تمکین کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->