به گزارش شهرآرانیوز، سالاد الویه یکی از مشهورترین سالادهای دنیاست که در ایران بسیار محبوب است و پایه ثابت میز غذا در مهمانیها و به خصوص جشن تولدهاست. این سالاد خوشمزه در میان کودکان هم بسیار پرطرفدار است. تاریخچه ابداع سالاد الویه به قرن نوزدهم میلادی و کشور روسیه بر میگردد.
یک آشپز بلژیکی فرانسوی تبار به نام «لوسین الیویه» که سرآشپز رستوران اِرمیتاژ در مسکو بود، برای اولین بار این سالاد خوشمزه را ابداع کرد و دستور تهیه آن به تدریج از کشور روسیه به سایر کشورهای اروپایی هم راه پیدا کرد. این سالاد معروف سالهاست که یکی از غذاهای اصلی برای شام شب سال نو در روسیه محسوب میشود. تهیه سالاد الویه خوشمزه و مجلسی که در اروپا به سالاد روسی معروف است، نیاز به رعایت یک سری نکات و فوت و فنهای خاص دارد که در ادامه این مطلب تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
۱ـ اولین نکته مهم برای تهیه یک سالاد الویه خوشمزه این است که مرغ و سیب زمینی را با هم بپزید تا سیب زمینی از همان اول طعمدار شود. برای این کار باید حتما سیب زمینی را پوست کنید و همراه با سینه مرغ داخل قابلمه بریزید و کمی آب اضافه کنید تا کاملا بپزند.
۲ـ برای بهتر شدن طعم سالاد الویه میتوانید نیمی از خیارشور را رنده و نیم دیگر آن را به صورت خیلی ریز و نگینی خرد کنید.
۳ـ حتما سیب زمینی را با بعد از رنده کردن، با سس سالاد مخلوط کنید و بعد بقیه مواد سالاد الویه را به آن اضافه کنید؛ زیرا سیب زمینی باید مزهدار شود تا درنهایت یک سالاد الویه خوشمزه داشته باشید.
۴ـ سعی کنید همیشه دو تا سه قاشق خامه یا ماست پر چرب و همزده به سس مایونز اضافه کنید؛ زیرا این کار سالاد اولیه را خوشمزهتر میکند. میزان سس مایونز هم اختیاری است، بعضیها الویه را کم سس و بعضی با سس بیشتر میپسندند؛ اما توجه داشته باشید که اگر سس مایونز نسبت به مواد بیش از حد کم باشد، سالاد شما خوشمزه نمیشود.
۵ـ حتما سیب زمینی و تخم مرغ و سایر مواد را از شب قبل بپزید و داخل یخچال بگذارید تا حسابی خنک شوند. اگر سیب زمینی گرم باشد، همه سس را به خود جذب میکند و ناچارید مدام سس مایونز اضافه کنید.
منبع: فرادید