مجیدی در امارات ماندنی شد بازیکنان جوانان و امید در ترکیب استقلال مقابل سپاهان+عکس مشکل جدید استقلال برای عقد قرارداد با سیدورف خبر شهرآرانیوز تأیید شد | استقلالی‌ها با ماسک راهی اصفهان شدند اردوی پرسپولیس در ترکیه قطعی شد تاریخ و ساعت بازی سپاهان و استقلال | مهم‌ترین بازی برای پرسپولیس! روبرتو پیاتزا فردا (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) به ایران می‌آید تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و هوادار | آخرین بازی ستاره‌ها روابط عمومی فدراسیون فوتبال هم تأیید کرد | مسابقه ایران و کره شمالی با حضور بانوان در مشهد تاریخ و ساعت بازی میلان و بولونیا | روسونری در نزدیک‌ترین فاصله تا جام شجاع: به‌دنبال تشکیل یک تیم خوب از دل مسابقات جام شهر هستیم خاموشی ادامه‌دار چراغ کشتی لیست کارتال در کشوی درویش خاک می‌خورد | اردوی ترکیه هم قطعی نیست اراک، میزبان فینال جام حذفی شروع کار نقل و انتقالاتی استقلال عضو کمیته استیناف: رأی بیرانوند صادر شده، اما اجازه نداریم اعلام کنیم! آلومینیوم در انتظار پیامک پرسپولیس! هفته سی‌ام لیگ برتر تحت تأثیر خلیج‌فارس
سرخط خبرها

بانوان ایرانی در مسابقات جهانی مچ رقبای خود را خواباندند

  • کد خبر: ۱۸۱۷۹۵
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۱
بانوان ایرانی در مسابقات جهانی مچ رقبای خود را خواباندند
مسابقات مچ اندازی قهرمانی جهان در قزاقستان در رده پیشکسوتان پیگیری شد که نمایندگان کشورمان توانستند در بخش بانوان خوش بدرخشند.

به گزارش شهرآرانیوز، مسابقات مچ اندازی قهرمانی جهان در قزاقستان در رده پیشکسوتان پیگیری شد که نمایندگان کشورمان توانستند در بخش بانوان خوش بدرخشند. 

بهروز عباسی در دست راست مقابل نمایندگان قرقیزستان و قزاقستان به برتری دست یافت، اما با شکست مقابل حریف فرانسوی به مقام چهارم جهان دست یافت.

مرضیه مهدی زاده در وزن ۶۰- کیلوگرم مقابل نماینده‌ای با پرچم فدراسیون جهانی شکست خورد، اما در ادامه توانست رقبایی از کشور‌های هند و آلمان را شکست دهد. او مدال برنز رقابت‌های دست چپ را به ارمغان آورد.

رویا مهبودی در وزن ۹۰- کیلوگرم و در دو بخش دست راست و دست چپ به مصاف رقبای خود رفت. او در بخش دست راست مقابل نماینده عربستان شکست خورد، اما با پیروزی برابر ورزشکار قزاقستانی در نهایت به مدال برنز رسید. او همچنین با شکست رقبایش به فینال دست چپ رسید و در نهایت با شکست مقابل نماینده میزبان یک نقره دیگر هم به دست آورد.

مسیح رنجبر در بخش پیشکسوتان بعد از پیروزی مقابل ورزشکار هندی، برابر ورزشکاران ترکیه و قزاقستان شکست خورد و در نهایت به مقام پنجم رسید.

به این ترتیب پرونده ایران در روز سوم با یک نقره و دو برنز بسته شد. پیش از این نیز در رده‌های نوجوانان، جوانان و امید، ورزشکاران کشورمان به یک مدال برنز توسط کارینا کرمی، یک مدال برنز توسط حسین جعفری و یک مدال نقره توسط آرتین یاری نژاد دست یافته بودند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->