آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟
سرخط خبرها

سرقت ۹ میلیاردی، یک خواننده را به دام پلیس انداخت

  • کد خبر: ۱۸۱۹۲۴
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۲
سرقت ۹ میلیاردی، یک خواننده را به دام پلیس انداخت
یک خواننده که برای سفر به انگلیس مقدار زیادی طلا سرقت کرده بود، توسط پلیس شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، خرداد امسال بود که جوان طلا‌فروش به‌نام حسین بوستان‌چی، سوار موتورسیکلت خود شد و از خانه‌شان واقع در جنت‌آباد تهران بیرون آمد. ٣ کیلو طلا به همراه ١٠٠ سکه تمام بهار آزادی همراهش بود که می‌خواست آن‌ها را تحویل فردی دهد تا به شهرستان ببرد. همین که سوار موتور‌سیکلت خود شد و در خیابان مشغول راندن شد، ناگهان چهار مرد نقابدار قمه به‌دست به او حمله کردند.

در چشم‌بر‌هم‌زدنی ضربه قمه پشت‌سر حسین فرود آمد و سارقان کیف پر از طلا و سکه را از او ربودند و پا به‌فرار گذاشتند. مالباخته در یک چشم بر‌هم‌زدن مقدار قابل‌توجهی طلا و سکه به ارزش ٩ میلیارد تومان را از دست داده بود و حالا جان او هم به‌خطر افتاده بود.

حدود دو ماه از سرقت می‌گذشت که سرانجام کارآگاهان پلیس آگاهی موفق به دستگیری باند ۵ نفره سرقت طلا‌ها شدند.

یکی از اعضای این باند جوان ۲۸ ساله‌ای بود که برای تامین هزینه رفتن به انگلیس و خواننده شدن دست به این کار زد. این خواننده جوان در زمینه هنری خود موفقیت‌هایی کسب کرده و چند آهنگ و کلیپ هم منتشر کرده، اما حالا یکی از اعضای باند سارقان است و دلیل او برای اینکه عضو این باند شد، به جیب زدن پولی بود که بتواند برای رسیدن به رویای خوانندگی میانبر بزند: وقتی اولین کلیپ‌های من منتشر شد، در فضای مجازی طرفداران زیادی پیدا کردم. برای همین ذوق داشتم که با مخاطبانم در لایو صحبت کنم و حتی برای آن‌ها اجرای زنده انجام می‌دادم. تا اینکه یک روز در فضای مجازی فردی به من پیام داد و گفت اگر بتوانم خودم را به انگلستان برسانم اسپانسر من می‌شود و از من حمایت می‌کند. از همان موقع فکر رفتن به انگلیس مثل خوره به جانم افتاد و یک لحظه هم این فکر رهایم نمی‌کرد. تا اینکه یکی از دوستانم پیشنهاد سرقت را به من داد.

منبع: اقتصاد آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->