مهاجرانی پس از تماشای فیلم «پیرپسر»: فضای فرهنگی باید مجال گفت‌و‌گو بدهد همایون، بازیگر معروف سینمای پیش از انقلاب، درگذشت گیشه داغ؛ رقابت کمدی‌ها با فیلم پرحاشیه این روزهای سینما رئیس سازمان سینمایی: سینما در روزهای جنگ تعطیل نشد + تصاویر ابوالفضل پورعرب گواهینامه درجه یک هنری گرفت + عکس نگاهی به قسمت اول سریال «از یاد رفته» | نمایشی از روابط پیچیده و پرتنش مراسم یادبود یعقوب صباحی در تماشاخانه ایران‌شهر روایت واکین فینیکس از وحشتناک‌ترین شب زندگی‌‌اش ویدئو | گریم سنگین پرویز پرستویی در سریال «شکارگاه» کافکا و همسر شکسپیر در پنجاهمین دوره جشنواره تورنتو بیانیه خانه مطبوعات خراسان رضوی درباره ممانعت از ورود رسانه‌ها به حوزه کنکور در دانشگاه فردوسی مشهد دبیر هفته کتاب در سال ۱۴۰۴ را بشناسید پربیننده‌ترین سریال‌های ۲۰۲۵ را بشناسید ساخت یک مجموعه مستند درباره سپهبد شهید غلامعلی رشید برگزاری آیین بزرگداشت حامیان نسخ خطی بازگشت «کامرون دیاز» به سینما پس از ده سال
سرخط خبرها

فیلم انگل، اسکار سینمای ایتالیا را نیز از آن خود کرد

  • کد خبر: ۱۸۲۵۲
  • ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۹
فیلم انگل، اسکار سینمای ایتالیا را نیز از آن خود کرد
فهرست اسامی نامزدان جایزه دیوید دی دوناتللو، اسکار سینمای ایتالیا اعلام شد. در بخش بهترین فیلم خارجی، انگل، به کارگردانی بونگ جون-هو، در اولین دور رأی‌گیری برگزیده شد.
هدی جاودانی- فهرست اسامی نامزدان جایزه دیوید دی دوناتللو، اسکار سینمای ایتالیا اعلام شد. «اولین پادشاه»، «خائن»، «پیرانهاس»، «مارتین ادن» و «پینوکیو» پنج نامزد بهترین فیلم جایزه «دیوید دی دوناتللو»، اسکار ایتالیایی‌ها، هستند. نامزد‌های بهترین کارگردانی نیز «ماتئو روور»، «مارکو بلوکیو»، «کلودیو جیوانسی»، «پیترو مارچلو» و «ماتئو گارونه» هستند. خائن، به کارگردانی مارکو بلوکیو، با نامزدی در ۱۸ بخش، اولین پادشاه به کارگردانی ماتئو روور و پینوکیو به کارگردانی ماتئو گارونه با نامزدی در ۱۵ بخش و مارتین ادن به کارگردانی پیترو مارچلو با نامزدی در ۱۱ بخش، پرافتخارترین فیلم‌های جایزه دی دوناتللو در سال ۲۰۲۰ هستند.

اما نامزدان بهترین فیلم خارجی جایزه دیوید دی دوناتللو، شامل «روزی روزگاری در هالیوود» به کارگردانی «کوئینتین تارانتینو»، «کتاب سبز» به کارگردانی «پیتر فارلی»، «جوکر» به کارگردانی «تاد فیلیپس»، «یک افسر و یک جاسوس» به کارگردانی «رومن پولانسکی» و «انگل» به کارگردانی «بونگ جون-هو» می‌شدند. در اولین دور رأی‌گیری برای این بخش، فیلم انگل یک بار دیگر توانست جایزه بهترین فیلم خارجی را از آن خود کند.

شصت‌وپنجمین دوره از جایزه «دیوید دی دوناتللو» در هفته‌های ابتدایی سال ۲۰۲۰، با کسب امتیازی بیش از ۲۲ درصد در باکس‌آفیس، برای سینمای ایتالیا حس‌وحال متفاوتی را به ارمغان آورده است. این جشنواره فیلم ایتالیایی نیز، همانند دیگر جشنواره‌ها، کماکان به نابرابری جنسیتی در انتخاب اسامی نامزدان دریافت جایزه در مهمترین بخش‌ها متهم‌اند. با وجود این که نام ۳۱ نفر از زنان سینما‌گر نیز در فهرست نامزدان دریافت جایزه دیده می‌شود، نام هیچ زنی در فهرست نامزدان بخش‌های بهترین فیلم، بهترین کارگردانی و بهترین کارگردانان فیلم اولی دیده نمی‌شود.  دست‌اندرکاران جشنواره دیوید دی دوناتللو این فقدان را متوجه مرحله تولید فیلم‌ها می‌دانند و بر این باورند که باید کارگردانان و تهیه‌کنندگان زن بیشتری در تولید فیلم‌ها شرکت داشته باشند.

 نامزدان این دوره از جایزه دیوید دی دوناتللو، سنین، سلایق و دیدگاه‌های متنوعی را دربرمی‌گیرند و در میان آن‌ها کارگردانان جوان نسل دوم ایتالیا نیز به چشم می‌خورند. مراسم اعطای جایزه دیوید دی دوناتللو، در تاریخ سوم آوریل، ۱۵ فروردین، برگزار می‌شود.

منبع: CINNECITTÀ NEWS
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->