انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود
سرخط خبرها

نقشه‌ شیطانی تعمیرکار موبایل برای زنان جوان در اصفهان

  • کد خبر: ۱۸۲۷۴۷
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۵
نقشه‌ شیطانی تعمیرکار موبایل برای زنان جوان در اصفهان
تعمیرکار موبایل که با سرقت عکس‌ها و فیلم‌های خصوصی مشتریانش از گوشی آنها دست به اخاذی می‌زد، دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، تحقیقات مأموران پلیس فتای اصفهان برای دستگیری این فرد با شکایت زنی جوان شروع شد. این زن که مربی یوگا بود، به مأموران گفت: من در خانه‌ام دوره‌های یوگا برگزار می‌کنم و به همین دلیل در داخل گوشی‌ام عکس‌های خصوصی زیادی بود. یک روز گوشی موبایلم دچار مشکل شد و آن را نزد تعمیرکار جوانی در حوالی خانه‌مان بردم. او پس از بررسی گوشی مدعی شد که تعمیر آن زمان می‌برد و گوشی‌ام باید در این مدت در اختیارش باشد. من هم بی‌خبر از همه جا قبول کردم و چند روز بعد به آنجا رفتم و گوشی‌ام را پس گرفتم. اما تنها مدت کوتاهی پس از این ماجرا، پیامکی به دستم رسید که فرد ناشناسی برایم ارسال کرده بود. این فرد از من درخواست دوستی کرده بود و تهدید کرد که اگر به درخواستش جواب منفی بدهم، عکس‌های خصوصی‌ام را در اینترنت منتشر می‌کند.

شاکی ادامه داد: ابتدا به تهدیدش توجه نکردم، اما لحظاتی بعد یکی از عکس‌های خصوصی‌ام را برایم ارسال کرد و مدعی شد که عکس‌ها و فیلم‌های دیگری هم از من دارد. من که شوکه شده بودم، به وی گفتم که متأهلم و التماس کردم که عکس و فیلم‌هایم را پاک کند، اما او همچنان به تهدیدهایش ادامه می‌داد و در این شرایط تنها راهی که به ذهنم رسید، کمک گرفتن از پلیس بود. با اظهارات زن جوان، تیمی از مأموران وارد عمل شدند و با بررسی‌های تخصصی موفق شدند ارسال‌کننده پیام‌های تهدیدآمیز را شناسایی کنند. او همان پسر جوانی بود که شاکی، گوشی موبایلش را برای تعمیر به وی سپرده بود.

با دستور قضایی، مأموران راهی محل کار متهم شدند و او را دستگیر کردند. وی پس از انتقال به اداره پلیس به سرقت تصاویر و فیلم‌های داخل گوشی‌های زنان و دخترانی که برای تعمیر موبایلشان نزد او می‌رفتند، اعتراف کرد و پرونده وی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفت.

فرزانه افشاری، کارشناس ارشد مرکز مشاوره آرامش پلیس اصفهان با اشاره به این پرونده به شهروندان توصیه کرد: یکی از خطراتی که امروزه زنان و دختران جوان را تهدید می‌کند ذخیره‌سازی تصاویر و فیلم‌های خصوصی در موبایل است. گوشی تلفن همراه، صندوقچه اسرار نیست و نباید هر تصویر، فیلم و یا اطلاعات محرمانه و خصوصی و خانوادگی را در آن ذخیره‌سازی کنیم؛ چرا که در نتیجه یک غفلت، در اثر مفقود شدن، سرقت و یا اعتماد بیجا و سپردن آن به دیگران ممکن است در معرض مشکلات زیادی قرار بگیریم. وی ادامه داد: حتی قفل گذاشتن روی گوشی هم باعث نمی‌شود که اطلاعات گوشی از دست افراد حرفه‌ای و هکر‌ها در امان بماند و بهترین راه ذخیره نکردن عکس و فیلم خصوصی در موبایل است.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->