اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

نقشه‌ شیطانی تعمیرکار موبایل برای زنان جوان در اصفهان

  • کد خبر: ۱۸۲۷۴۷
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۵
نقشه‌ شیطانی تعمیرکار موبایل برای زنان جوان در اصفهان
تعمیرکار موبایل که با سرقت عکس‌ها و فیلم‌های خصوصی مشتریانش از گوشی آنها دست به اخاذی می‌زد، دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، تحقیقات مأموران پلیس فتای اصفهان برای دستگیری این فرد با شکایت زنی جوان شروع شد. این زن که مربی یوگا بود، به مأموران گفت: من در خانه‌ام دوره‌های یوگا برگزار می‌کنم و به همین دلیل در داخل گوشی‌ام عکس‌های خصوصی زیادی بود. یک روز گوشی موبایلم دچار مشکل شد و آن را نزد تعمیرکار جوانی در حوالی خانه‌مان بردم. او پس از بررسی گوشی مدعی شد که تعمیر آن زمان می‌برد و گوشی‌ام باید در این مدت در اختیارش باشد. من هم بی‌خبر از همه جا قبول کردم و چند روز بعد به آنجا رفتم و گوشی‌ام را پس گرفتم. اما تنها مدت کوتاهی پس از این ماجرا، پیامکی به دستم رسید که فرد ناشناسی برایم ارسال کرده بود. این فرد از من درخواست دوستی کرده بود و تهدید کرد که اگر به درخواستش جواب منفی بدهم، عکس‌های خصوصی‌ام را در اینترنت منتشر می‌کند.

شاکی ادامه داد: ابتدا به تهدیدش توجه نکردم، اما لحظاتی بعد یکی از عکس‌های خصوصی‌ام را برایم ارسال کرد و مدعی شد که عکس‌ها و فیلم‌های دیگری هم از من دارد. من که شوکه شده بودم، به وی گفتم که متأهلم و التماس کردم که عکس و فیلم‌هایم را پاک کند، اما او همچنان به تهدیدهایش ادامه می‌داد و در این شرایط تنها راهی که به ذهنم رسید، کمک گرفتن از پلیس بود. با اظهارات زن جوان، تیمی از مأموران وارد عمل شدند و با بررسی‌های تخصصی موفق شدند ارسال‌کننده پیام‌های تهدیدآمیز را شناسایی کنند. او همان پسر جوانی بود که شاکی، گوشی موبایلش را برای تعمیر به وی سپرده بود.

با دستور قضایی، مأموران راهی محل کار متهم شدند و او را دستگیر کردند. وی پس از انتقال به اداره پلیس به سرقت تصاویر و فیلم‌های داخل گوشی‌های زنان و دخترانی که برای تعمیر موبایلشان نزد او می‌رفتند، اعتراف کرد و پرونده وی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفت.

فرزانه افشاری، کارشناس ارشد مرکز مشاوره آرامش پلیس اصفهان با اشاره به این پرونده به شهروندان توصیه کرد: یکی از خطراتی که امروزه زنان و دختران جوان را تهدید می‌کند ذخیره‌سازی تصاویر و فیلم‌های خصوصی در موبایل است. گوشی تلفن همراه، صندوقچه اسرار نیست و نباید هر تصویر، فیلم و یا اطلاعات محرمانه و خصوصی و خانوادگی را در آن ذخیره‌سازی کنیم؛ چرا که در نتیجه یک غفلت، در اثر مفقود شدن، سرقت و یا اعتماد بیجا و سپردن آن به دیگران ممکن است در معرض مشکلات زیادی قرار بگیریم. وی ادامه داد: حتی قفل گذاشتن روی گوشی هم باعث نمی‌شود که اطلاعات گوشی از دست افراد حرفه‌ای و هکر‌ها در امان بماند و بهترین راه ذخیره نکردن عکس و فیلم خصوصی در موبایل است.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->