لغو پرواز‌های ایران تا ساعت ۱۴ امروز (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) حمله صهیونیست‌ها به ایران (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) ترکیه به حمله رژیم صهیونیستی به صدا و سیما واکنش نشان داد عملیات وعده صادق ۳ | موج جدید موشک‌های ایرانی در راه شهر‌های اسرائیل (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم توانایی دفاع موشکی اسرائیل تنها ۱۰ تا ۱۲ روز دیگر دوام خواهد آورد عیادت محمد مخبر، رئیس دفتر رئیس جمهور و جمعی از نمایندگان مجلس تهران از مصدومان حمله دشمن صهیونیستی آتشی که نتانیاهو روشن کرد دامان اسرائیل را گرفت | خسارت‌های فراوان جنگ به صهیونیست‌ها دستگیری جاسوسان موساد در شهرستان بهارستان (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) انصارالله یمن: از ایران همانند غزه حمایت می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواستار توقف جنگ ایران و اسرائیل از طریق دیپلماسی است ابراز نگرانی شدید دبیرکل سازمان جهانی بهداشت درباره حملات ددمنشانه اسرائیل به مردم ایران اطلاعیه شماره ۹ سپاه پاسداران: پایگاه‌های هوایی مبدا تعرض گستاخانه رژیم صهیونیستی به خاک ایران هدف قرار گرفتند هشدار وزارت خارجه روسیه درباره جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران: حملات اسرائیل جهان را به سمت فاجعه هسته‌ای سوق می‌دهد وزیر خارجه روسیه: حمله اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران غیرقانونی است ‌‌دستگیری عوامل اسرائیل در زنجان | کشف پهپاد از خانه تیمی مزدوران بازدید شبانه وزیر راه و شهرسازی از ترمینال مسافربری جنوب پایتخت گزارش رسانه آمریکایی درباره تقلای اسرائیل برای ورود آمریکا به جنگ ویدئو| جاسوسی یک تبعه خارجی از نیروگاه اتمی بوشهر درخواست مصر برای از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا اطلاعیه دفتر احمدی نژاد درباره شایعه ترور او (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) دموکرات‌های آمریکا طرف ایران را گرفتند | ارائه طرح سناتور آمریکایی به کنگره برای مهار ترامپ جنایتکار رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و ویتکاف آلمان دوباره از اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی حمایت کرد بیانیه شدید اللحن جنبش عدم تعهد در محکومیت حمله اسرائیل به ایران ایروانی: اگر شورای امنیت اقدام قاطع نکند، ایران با قاطعیت به دفاع ادامه خواهد داد قطر: هدف قرار دادن تأسیسات اقتصادی ایران باعث فاجعه منطقه‌ای و بین‌المللی می‌شود گزافه گویی تازه ترامپ علیه ایران
سرخط خبرها

خلبانان صهیونیست: حاضر به هدایت هواپیمای حامل نتانیاهو برای سفر به آمریکا نیستیم

  • کد خبر: ۱۸۳۱۲۱
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۲
خلبانان صهیونیست: حاضر به هدایت هواپیمای حامل نتانیاهو برای سفر به آمریکا نیستیم
برای سومین بار خلبان‌های بزرگترین شرکت هواپیمایی رژیم صهیونیستی اعلام کردند که حاضر به هدایت هواپیمای حامل نخست‌وزیر این رژیم برای سفر به نیویورک نیستند.

به گزارش شهرآرانیوز، خلبانان شرکت هواپیمایی «ال عال» به عنوان بزرگترین شرکت هواپیمایی رژیم صهیونیستی اعلام کرده‌اند که در اعتراض به طرح «تغییرات کلان قضایی» حاضر به هدایت هواپیمایی که قرار است «بنیامین نتانیاهو» را به نیویورک برای حضور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل ببرد، نیستند.

به نوشته وبگاه خبری عرب۴۸، شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی گزارش داد که این اتفاق برای سومین بار در چند ماه گذشته رخ می‌دهد. در ماه فوریه نیز خلبان‌های این شرکت حاضر نشدند نتانیاهو و همسرش را به پاریس ببرند. یک ماه بعد نیز به هنگام سفر نتانیاهو به ایتالیا، همین اتفاق تکرار شد.

سفر نخست‌وزیر اسرائیل به نیویورک ۱۰ روز دیگر انجام خواهد شد و با این حال هنوز مناقصه مخصوص برای این پرواز برگزار نشده است؛ اما خلبانان اسکادران هوایی ۷۷۷ شرکت «ال عال» با یکدیگر توافق کرده‌اند که هواپیمای حامل نتانیاهو و همسرش را هدایت نکنند.

در گزارش شبکه ۱۳ عبری‌زبان آمده است: «ما از خلبان‌هایی صحبت می‌کنیم که جزو بهترین خلبانان شرکت ال عال و با تجربه‌ترین نیرو‌های این شرکت هستند که بیشترشان در نیروی هوایی اسرائیل خدمت کرده‌اند».

در مقابل شرکت ال عال نیز در بیانیه کوتاهی در پاسخ به گزارش شبکه ۱۳ گفت که هنوز مناقصه مربوط به این پرواز برگزار نشده است و اگر در مناقصه شرکت ال عال برنده شود، پرواز مذکور انجام خواهد گرفت.

در دو مورد قبلی که خلبان‌های شرکت «ال عال» از هدایت هواپیمای حامل نتانیاهو امتناع کرده بودند، این شرکت با صدور بیانیه‌ای اعلام کرده بود که برای قانع کردن خلبانان، مهمانداران و دیگر کادر پروازی جهت حضور در این سفر با مشکلات جدی روبرو شده است. در نهایت اعضای اداری شرکت مجبور شدند خودشان هواپیما را هدایت کنند.

اما به گفته شبکه ۱۳ اسرائیل، مسأله این بار فرق دارد؛ چرا که برای پرواز به فرانسه و ایتالیا از هواپیما‌های کوچک استفاده شد و امکان فرود در فواصل زمانی کوتاه وجود داشت؛ اما این بار پرواز به نیویورک نیاز به هواپیما‌های غول پیکر دارد که هدایت آن‌ها فقط از عهده خلبان‌های ماهر و با تجربه بر می‌آید.

امتناع خلبانان شرکت ال عال، در حالی است که تاکنون صد‌ها خلبان ذخیره نیروی هوایی رژیم صهیونیستی اعلام کرده‌اند که در اعتراض به لایحه موسوم به «اصلاحات قضایی» از حضور در محل خدمتشان امتناع می‌کنند؛ لایحه‌ای که مخالفان از آن با عنوان «کودتای قضایی» و «تثبیت دیکتاتوری» یاد می‌کنند و ۹ ماه است که هر هفته ده‌ها هزار نفر در اعتراض به آن در خیابان‌های تل آویو و دیگر شهر‌های فلسطین اشغالی به خیابان‌ها می‌آیند.

به گفته مقامات امنیتی و نظامی صهیونیستی، امتناع نیرو‌های ذخیره در تمامی بخش‌ها به ویژه نیروی هوایی و دریایی موجب کاهش محسوس توان عملیاتی ارتش این رژیم شده است؛ تا جایی که «تومر بار» فرمانده نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی از مخالفان نتانیاهو اعلام حمایت کرده و از مخالفت خود با تصویب لایحه اصلاحات قضایی خبر داده است.

در این راستا «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی و رئیس حزب ملی‌گرای افراطی «اسرائیل خانه ما» در مصاحبه با رادیو ۱۰۳ FM گفت: «نتانیاهو اجازه بررسی شرایط ارتش در کابینه خود و حتی در کابینه امنیتی را نمی‌دهد و اصولا حاضر نیست در خصوص کاهش قابلیت‌ها و توانایی‌های ارتش اسرائیل در پی سیاست‌های او بحثی صورت گیرد».

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->