زمان‌بندی مرحله دوم پرداخت وام قرض‌الحسنه بازنشستگان اعلام شد + جزئیات سرقت‌های سریالی کلان از خانه تهرانی‌ها با همدستی دو برادر قتل خونین، پایان بازی دوستانه در گیم‌نت قتل همسر به بهانه اختلاف خانوادگی در کلاردشت صید پشه «آئدس آلبوپیکتوس» در مازندران سازمان غذاودارو: گواهی بهداشت صادرات مواد غذایی و آشامیدنی برخط صادر می‌شود هوشیاری خارق‌العاده یک کودک ۸ساله و دستگیری ۱۳ داعشی در قم مادران در دوران شیردهی مجاز به دریافت چه مقدار کالری هستند؟ قتل هولناک پسر جوان با ضربات چاقو در تهران | قاتل دستگیر شد گرگِ مسلحِ خوزستان در دام پلیس خراسان | اعترافات هولناک از جنایت‌های کلاشینکفی، در بازجویی شبکه سازمان‌یافته فساد در حوزه خرید تضمینی گندم متلاشی شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۵ بسته هرویین از معده یک تبعه خارجی در تایباد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) رئیس دفتر رئیس جمهور: ارتقای کیفی آموزش و پرورش به گفتمان ملی تبدیل شده است دلیل افزایش آمار شهادت محیط‌بانان چیست؟ انهدام باند شرکت هرمی و دستگیری ۱۲ نفر از اعضای آن در مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) یک فعال سیاسی: حدود ۱۰ سال از معطل ماندن لایحه مقابله با خشونت علیه زنان می‌گذرد همه عوامل مدارس غیردولتی باید متخصص باشند رئیس پلیس راهور فراجا: بیش از ۷۰ درصد جان‌باختگان حوادث رانندگی مربوط به جاده‌های برون‌شهری است برخی از رشته‌های آزمون استخدامی آموزش و پرورش حذف شد تأمین ارز واردات دارو و تجهیزات پزشکی از یک میلیارد دلار گذشت دوچرخه سواری باعث تقویت عضلات و بهبود تعادل افراد می‌شود نایب‌رئیس شورای شهر تهران تأکید کرد: لزوم تشکیل قرارگاه تاکسیرانی برای نظارت بر مسافرکشی در پایتخت تعهدات خیرین مدرسه‌ساز، مرز ۱۸ هزار همت را رد کرد توزیع ۴ میلیون واحد خون در کشور طی سال ۱۴۰۳ سکته‌های مغزی خفیف با خستگی طولانی‌مدت مرتبط هستند تهران در معرض طوفان تندری (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت برگزاری دوره‌های توانمندسازی معلمان پیشرفت ۲۱ درصدی پروژه ذخیره‌سازی آب در ارتفاعات جنوبی مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آموزش در پیش دبستانی‌ها باید باعث کاهش شکاف آموزشی شود
سرخط خبرها

تعداد مصدومان و بیماران سفر اربعین امسال نسبت به سال گذشته کاهش یافته است

  • کد خبر: ۱۸۳۵۵۸
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۴
تعداد مصدومان و بیماران سفر اربعین امسال نسبت به سال گذشته کاهش یافته است
رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین از استفاده ۵۶۷ هزار و ۳۴۸ زائر اربعین از خدمات فوریت‌های پزشکی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، جعفر میعادفر با اشاره به انتقال دو هزار و ۵۸۵ مصدوم حوادث ترافیکی به مراکز درمانی توسط اورژانس، یادآور شد: در این مدت، ۳۳ مصدوم و بیمار به وسیله بالگرد‌های اورژانس به مراکز درمانی استان‌های مرزی و ۶۶ بیمار و مصدوم نیز توسط هواپیما از ایلام به تهران منتقل شده‌اند. همچنین از ۲۷ مرداد تا ۱۸ شهریور، ۵۴ هزار و ۷۳۹ نفر نیز دچار گرمازدگی شده بودند که ۶ هزار و ۸۳۵ نفر، سرم درمانی شده اند.۸ هزار و ۷۵۸ مصدوم و بیمار در این ایام توسط نیرو‌های اورژانس به مراکز درمانی منتقل شده اند که نسبت به سال گذشته، کاهش داشته است.

وی آمار گرمازدگی و سرم درمانی بیماران دچار گرمازدگی را در مقایسه با بیش از ۸ میلیون تردد رفت و برگشت زائران را بالا ندانست و گفت: خوشبختانه مرگ و میر ناشی از گرمازدگی نداشتیم و از سوی دیگر تمهیدات خوبی از جمله اتاق و کانکس‌های سرد در مرز‌ها در نظر گرفته شده بود که در بهبود وضعیت بسیاری از بیماران، نقش موثری ایفا کرد.

رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به تزریق ۸۶ هزار و ۶۷۰ دُز واکسن برای اتباع بیگانه در ورودی مرز‌های شرقی کشور، یادآور شد: در این مدت ۹ هزار و ۱۸۷ بیمار در بیمارستان‌ها پذیرش و یک هزار و ۷۸۰ بیمار و مصدوم، بستری شده و ۴۴۲ عمل جراحی و ۳۳ مورد جراحی اورژانس برای آن‌ها انجام شده است. همچنین ۴۰۹ هزار و ۸۴ مراجعه کننده به مراکز جامع سلامت در مناطق مرزی ۸ گانه ثبت شده که ۸۶ هزار و ۵۵۲ نفر، خدمات بهداشتی و درمانی و یک هزار و ۳۴۲ نفر، خدمات دندانپزشکی و دو هزار و ۳۰۴ مورد نیز خدمات آزمایشگاهی را دریافت کرده اند.

به گفته میعادفر در این مدت ۱۲ هزار و ۶۷۳ بازدید بهداشتی از مراکز اقامتی و موکب ها، ۵۷ هزار مورد بازدید از مراکز طبخ غذا و ۱۵۶ هزار متر مکعب کلرسنجی توسط بازرسان بهداشتی دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام شده است. همچنین در این مدت یک هزار و ۹۲۴ ویزیت طب ایرانی برای زائران انجام و ۳۰ هزار جلد کتاب «زیارت به سلامت» و ۲۰ هزار بسته دارو‌های گیاهی نیز توزیع شده است.

وی با اشاره به همکاری سازمان انتقال خون در تامین خون مورد نیاز برای موارد ضروری جهت خدمت رسانی به زائران، گفت: ۲۲۳ واحد خونی در این مدت برای مصدومان و بیماران، تامین شد و مورد استفاده قرار گرفت.

رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه بر اساس پیش بینی‌ها حدود ۶ میلیون نفر در دهه پایانی ماه صفر به مشهد مقدس سفر می‌کنند، گفت: کمیته بهداشت و درمان در این راستا هماهنگی‌های لازم را انجام داده و بیمارستان‌های صحرایی، درمانگاه‌های سیار، اتوبوس آمبولانس، موتورلانس، اورژانس هوایی و آمبولانس در مشهد مقدس و مسیر‌های پیاده روی زائران از سبزوار تا مشهد، مستقر می‌شوند و این امکانات از فردا تا پایان مراسم عزاداری دهه پایانی صفر استقرار خواهند داشت تا خدمات مورد نیاز بیماران و مصدومان حرم مطهر رضوی نیز به نحو شایسته‌ای ارائه شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->