۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها

تعداد مصدومان و بیماران سفر اربعین امسال نسبت به سال گذشته کاهش یافته است

  • کد خبر: ۱۸۳۵۵۸
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۴
تعداد مصدومان و بیماران سفر اربعین امسال نسبت به سال گذشته کاهش یافته است
رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین از استفاده ۵۶۷ هزار و ۳۴۸ زائر اربعین از خدمات فوریت‌های پزشکی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، جعفر میعادفر با اشاره به انتقال دو هزار و ۵۸۵ مصدوم حوادث ترافیکی به مراکز درمانی توسط اورژانس، یادآور شد: در این مدت، ۳۳ مصدوم و بیمار به وسیله بالگرد‌های اورژانس به مراکز درمانی استان‌های مرزی و ۶۶ بیمار و مصدوم نیز توسط هواپیما از ایلام به تهران منتقل شده‌اند. همچنین از ۲۷ مرداد تا ۱۸ شهریور، ۵۴ هزار و ۷۳۹ نفر نیز دچار گرمازدگی شده بودند که ۶ هزار و ۸۳۵ نفر، سرم درمانی شده اند.۸ هزار و ۷۵۸ مصدوم و بیمار در این ایام توسط نیرو‌های اورژانس به مراکز درمانی منتقل شده اند که نسبت به سال گذشته، کاهش داشته است.

وی آمار گرمازدگی و سرم درمانی بیماران دچار گرمازدگی را در مقایسه با بیش از ۸ میلیون تردد رفت و برگشت زائران را بالا ندانست و گفت: خوشبختانه مرگ و میر ناشی از گرمازدگی نداشتیم و از سوی دیگر تمهیدات خوبی از جمله اتاق و کانکس‌های سرد در مرز‌ها در نظر گرفته شده بود که در بهبود وضعیت بسیاری از بیماران، نقش موثری ایفا کرد.

رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به تزریق ۸۶ هزار و ۶۷۰ دُز واکسن برای اتباع بیگانه در ورودی مرز‌های شرقی کشور، یادآور شد: در این مدت ۹ هزار و ۱۸۷ بیمار در بیمارستان‌ها پذیرش و یک هزار و ۷۸۰ بیمار و مصدوم، بستری شده و ۴۴۲ عمل جراحی و ۳۳ مورد جراحی اورژانس برای آن‌ها انجام شده است. همچنین ۴۰۹ هزار و ۸۴ مراجعه کننده به مراکز جامع سلامت در مناطق مرزی ۸ گانه ثبت شده که ۸۶ هزار و ۵۵۲ نفر، خدمات بهداشتی و درمانی و یک هزار و ۳۴۲ نفر، خدمات دندانپزشکی و دو هزار و ۳۰۴ مورد نیز خدمات آزمایشگاهی را دریافت کرده اند.

به گفته میعادفر در این مدت ۱۲ هزار و ۶۷۳ بازدید بهداشتی از مراکز اقامتی و موکب ها، ۵۷ هزار مورد بازدید از مراکز طبخ غذا و ۱۵۶ هزار متر مکعب کلرسنجی توسط بازرسان بهداشتی دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام شده است. همچنین در این مدت یک هزار و ۹۲۴ ویزیت طب ایرانی برای زائران انجام و ۳۰ هزار جلد کتاب «زیارت به سلامت» و ۲۰ هزار بسته دارو‌های گیاهی نیز توزیع شده است.

وی با اشاره به همکاری سازمان انتقال خون در تامین خون مورد نیاز برای موارد ضروری جهت خدمت رسانی به زائران، گفت: ۲۲۳ واحد خونی در این مدت برای مصدومان و بیماران، تامین شد و مورد استفاده قرار گرفت.

رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه بر اساس پیش بینی‌ها حدود ۶ میلیون نفر در دهه پایانی ماه صفر به مشهد مقدس سفر می‌کنند، گفت: کمیته بهداشت و درمان در این راستا هماهنگی‌های لازم را انجام داده و بیمارستان‌های صحرایی، درمانگاه‌های سیار، اتوبوس آمبولانس، موتورلانس، اورژانس هوایی و آمبولانس در مشهد مقدس و مسیر‌های پیاده روی زائران از سبزوار تا مشهد، مستقر می‌شوند و این امکانات از فردا تا پایان مراسم عزاداری دهه پایانی صفر استقرار خواهند داشت تا خدمات مورد نیاز بیماران و مصدومان حرم مطهر رضوی نیز به نحو شایسته‌ای ارائه شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->