مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

«نظام دوری» از مهر ماه در ۶۴۰ کلاس اول ابتدایی پیاده می‌شود

  • کد خبر: ۱۸۴۳۱۱
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۴
«نظام دوری» از مهر ماه در ۶۴۰ کلاس اول ابتدایی پیاده می‌شود
از مهر امسال «نظام دوری» در ۶۴۰ کلاس اول ابتدایی کل کشور اجرا می‌شود، یعنی معلم دانش آموزان کلاس اولی در این تعداد کلاس درس تا سوم ابتدایی همراه دانش آموزان خواهند بود؛ بنابراین معلم این دانش آموزان کلاس اولی تا سال سوم دبستان تغییر نمی کند.

به گزارش شهرآرانیوز در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که قریب به ۱۲ سال از تصویب آن می‌گذرد، به‌صراحت اجرای نظام دوری در مدارس ابتدایی عنوان و به تفکیک تدریجی مدارس ابتدایی به دو دوره سه ساله تحت عنوان نظام دوری تاکید شده است.

استقرار نظام دوری به معنای همراهی معلم با دانش آموزان در چند پایه تحصیلی است و طبق سند تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش باید این نظام را برای سه پایه اول دوره ابتدایی محقق کند.

بر این اساس معلمان کلاس اولی‌ها در پایه دوم و سوم ابتدایی نیز به آن‌ها درس می‌دهند و دیگر معلم کلاس اول، دوم و سوم ابتدایی تغییر نمی‌کند بلکه تمام این سه پایه را یک معلم تدریس می‌کند.

هدف از این کار برقراری ارتباط عاطفی و نزدیکی دانش آموزان با معلم و ایجاد یک شناخت کافی نسبت به دانش آموزان برای معلم به منظور کیفیت‌بخشی به آموزش است.

اینگونه در دوره اول ابتدایی (پایه‌های اول، دوم و سوم دبستان) به عنوان دوره کسب شایستگی‌های پایه، یک فضای تربیتی واحد ایجاد می‌شود و اگر دانش‌آموز کلاس اول تا سوم دبستان را با یک معلم طی کند شرایط به گونه‌ای می‌شود که در مدت سه سال همانند یک خانواده شوند و فضای تربیتی خاصی برای دانش‌آموز ایجاد می‌شود.

در همین راستا وزارت آموزش و پرورش هر ساله بر اساس امکاناتی که دارد برنامه‌ای را به استان‌ها ارائه داده و استان‌ها بر اساس امکانات خود تعهد می‌کنند که چه تعداد از مدارس را به سمت استقرار نظام دوری ببرند و تفکیک کنند.

گرچه همزمان با ایجاد نظام آموزشی جدید یعنی نظام شش، سه، سه در وزارت آموزش و پرورش باید «نظام دوری» نیز در سه پایه اول مقطع ابتدایی مستقر می‌شد، اما مناسب نبودن فضا و امکانات مدارس همچنین نبود زیرساخت‌های فیزیکی لازم باعث شد استقرار این نظام به کندی پیش رود. به طوری که نظام دوری در سال ۹۲ تنها در پنج درصد مدارس اجرا شد و تا سال ۹۵ در ۶۰ درصد مدارس بالای ۲۰۰ دانش‌آموز کشور مستقر شده بود.

علیرغم تمامی محدودیت‌ها امسال نظام دوری در ۶۴۰ کلاس درس اول ابتدایی به صورت آزمایشی اجرا می‌شود و دانش‌آموزان پایه اول تا مقطع سوم دبستان خود را با یک معلم درس می‌خوانند، این تعداد از دانش آموزان از اول ابتدایی تا سال سوم دبستان یک معلم دارند و معلم آن‌ها تغییر نمی‌کند.

بنا بر اعلام معصومه نجفی پازوکی - معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش - امسال پس از اجرای آزمایشی این نظام، نتایج مورد بررسی قرار می‌گیرد و درباره آن تصمیمات جدیدی گرفته می‌شود.

پازوکی همچنین تاکید کرده است که هیچ الزامی برای حضور معلمان و دانش‌آموزان در نظام دوری وجود ندارد، اما با برنامه‌ریزی انجام شده قطعاً از سال ۱۴۰۳ نظام دوری جای خود را میان معلمان و خانواده‌ها خواهد یافت و خانواده‌ها از آن استقبال خواهند کرد چراکه شرایط تربیتی برای دوره اول ابتدایی به صورت ویژه برنامه‌ریزی شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->