سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعتبار گذرنامه‌ها به ۱۰ سال افزایش می‌یابد+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۸۴۴۴۹
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۷
اعتبار گذرنامه‌ها به ۱۰ سال افزایش می‌یابد+ جزئیات
معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به تصمیم دولت برای افزایش اعتبار گذرنامه‌ها به ۱۰ سال، جزئیات این تصمیم دولت را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بهادری‌جهرمی در حاشیه جلسه هیئت دولت در چهارشنبه گذشته گفت: بنا بر پیشنهاد وزارت کشور و تصویب هیأت وزیران و به منظور تسهیل تردد‌های خارج از کشور و کاهش هزینه‌ها، لایحه‌ای تصویب شد که طبق آن مدت اعتبار گذرنامه‌ها برای افراد بالای ۱۵ سال از پنچ سال به ۱۰ سال افزایش یابد.

وی گفت: این لایحه به مجلس ارائه خواهد شد.

سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در همین زمینه در گفتگو با خبرنگار پارلمانی باشگاه توانا، گفت: در حال حاضر اعتبارگذرنامه‌ها پنج سال است. یعنی هر پنج سال یک بار افراد باید به اداره گذرنامه مراجعه و آن را تمدید کنند. این مسأله علاوه بر اینکه سبب تلف شدن وقت افراد و بعضاً مستلزم مسافرت برای متقاضیان در داخل و خارج کشور است برای خانواده‌ها و نیز اداره گذرنامه هزینه‌هایی را همراه دارد.

وی با اشاره به جلوگیری از اتلاف زمان و هزینه افراد، افزود: براین اساس فراجا، وزارت کشور و وزارت خارجه درخواست داشتند که مانند غالب کشور‌های دنیا مدت اعتبار گذرنامه‌ها از پنج سال به ۱۰ سال افزایش یابد. این تصمیم سبب صرفه جویی در مصرف اوراق خاص گذرنامه و رضایت صاحبان گذرنامه می‌شود.

معاون پارلمانی رئیس جمهور تصریح کرد: این پیشنهاد ابتدا در کمیسیون حقوقی و قضایی دولت مطرح شد و پس از بررسی‌های کارشناسی مورد موافقت قرار گرفت که طبق آن گذرنامه‌هایی که جدیداً صادر می‌شود به مدت ۱۰ سال معتبر باشد، البته با این قید که شامل افراد کمتر از ۱۵ سال نشود، چون قبل از این سن تغییر چهره‌ها به سرعت انجام می‌شود و اعتبار ۱۰ ساله موجب مشکلات در تطبیق تصویر با شخص می‌شود.

حسینی خاطرنشان کرد: بعد از کمیسیون مذکور، بلافاصله این پیشنهاد در قالب لایحه در دستور کار جلسه دولت در هفته گذشته قرار گرفت و به تصویب رسید و در اولین فرصت تقدیم مجلس خواهد شد.

او اظهار کرد: به نظر می‌رسد این لایحه با همراهی مجلس و تائید شورای نگهبان تبدیل به قانون خواهد شد، البته تا زمانی که قانون جدید ابلاغ نشود قانون قبلی مبنای عمل دستگاه‌های اجرایی خواهد بود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->