زنگنه: تغییر مکرر سیاست‌های ارزی و توزیع ناعادلانه نهاده‌های دامی، تولیدکنندگان را با مشکل مواجه کرده است لاریجانی فردا (۵ آبان ۱۴۰۴) با وزیر کشور عمان در تهران دیدار خواهد کرد تذکر خضریان به وزیر کار درپی برخی انتصابات نیکزاد: مشکلات معیشتی و اقتصادی در سه‌شنبه نظارتی مجلس بررسی‌ می‌شود گفت‌وگوی تلفنی ترامپ با نخست‌وزیر جدید ژاپن رئیس‌جمهور روسیه: در بالاترین و قدرتمندترین سطح توان هسته‌ای جهان قرار داریم جست‌وجوی اجساد اسیران اسرائیلی در پشت «خط زرد» معاون وزیر امور خارجه: حفظ نظم جامعه جهانی از طریق مقابله با جرائم سایبری ضروری است انفعال اسرائیل در سایه بازدارندگی موشکی ایران با موافقت نمایندگان مجلس، سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل می‌شود نایب‌رئیس کمیسیون برنامه و بودجه: از انحلال بانک آینده استقبال می‌کنیم قالیباف در صحن علنی مجلس: امر ملی را بر امر جناحی مقدم بداریم | انتقاد از صحبت‌های «روحانی» و «ظریف» استاندار خراسان رضوی: اجلاس سرمایه‌گذاری کشور‌های اسلامی در مشهد برگزار می‌شود هشدار وزیر دفاع پاکستان در مورد بروز جنگ با افغانستان اسرائیل در پی تنش با ترکیه در قبرس پدافند هوایی پیشرفته مستقر کرد آغاز عملیات بی‌سابقه تایلند برای تعقیب و اخراج صهیونیست‌ها کارشناس اسرائیلی: در ۷ اکتبر با فروپاشی کامل یک دقیقه فاصله داشتیم ترامپ: به‌زودی نیروی بین‌المللی در غزه مستقر می‌شود ترامپ برای دیدار با پوتین شرط گذاشت خشم وزیر افراطی اسرائیل از طرح تشکیل کشور فلسطین منتقد اسرائیل و ناتو، رئیس‌جمهور ایرلند شد آیین تجلیل از قهرمانان امنیت استان به میزبانی شهرداری مشهد برگزار شد+ فیلم فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی: دستاوردهای جدیدی در عرصه تأمین امنیت داشته‌ایم استاندار خراسان رضوی: امنیت استان، مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی قهرمانان فراجاست شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی: اسرائیل به ایالت پنجاه و یکم آمریکا تبدیل شده است امیر قطر با ترامپ در هواپیمای ریاست‌جمهوری آمریکا دیدار کرد (۳ آبان ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی ترور یکی از فرماندهان حزب‌الله شد (۳ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مذاکرات انصارالله و عربستان در ریاض برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۱۸۴۶۸۲
  • ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۴
مذاکرات انصارالله و عربستان در ریاض برگزار می‌شود
انصارالله یمن از برگزاری آخرین دور مذاکرات با عربستان سعودی در ریاض خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، گروه «انصارالله» یمن روز یکشنبه با تایید این که «مذاکرات صلح با عربستان سعودی آخرین دوری است که در ریاض برگزار می‌شود»، اعلام کرد که این مذاکرات «در فضایی مثبت» پیش می‌رود.

براساس گزارش اسپوتنیک، حزام الاسد، یکی از اعضای دفتر سیاسی انصارالله در بیانیه‌ای گفت: مذاکرات صلح با عربستان سعودی با میانجی‌گری عمان پیش می‌رود و کاملا از سوی سازمان ملل به دور است. 

عربستان سعودی پنجشنبه گذشته اعلام کرد: طبق ابتکار اعلام شده توسط انصارالله، از هیاتی از این جنبش دعوت کرده است تا برای تکمیل گفتگو‌ها در مورد دستیابی به آتش بس همه جانبه در یمن و راه حل سیاسی برای مناقشه در این کشور به ریاض سفر کند.

دیروز یک منبع در صنعا به اسپوتنیک گفت: هیاتی به ریاست محمد عبدالسلام، رئیس هیات مذاکره کننده انصارالله، فرودگاه بین المللی صنعا را با در هواپیمای نیروی هوایی عمان به مقصد ریاض ترک کردند. آن‌ها برای گفت‌وگوی مستقیم با طرف سعودی درباره جزئیات راه‌حل نهایی درگیری در یمن، شروع با توافق بر سر آتش‌بس و رسیدگی به پرونده بشردوستانه به عربستان رفتند.

پیش‌تر مهدی المشاط، رئیس شورای عالی سیاسی یمن از سفر هیات صنعا در مذاکرات صلح یمن به کشور عربستان به همراه یک هیئت عمانی خبر داده بود. پس از دعوت عربستان از صنعا محمدعلی الحوثی، عضو شورای عالی سیاسی جنبش انصارالله یمن اعلام کرد که گفتگو‌ها با عربستان به عنوان رئیس ائتلاف عربی همچنان ادامه دارد چرا که این کشور باید در مورد توقف جنگ یمن تصمیم بگیرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->