شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز عملیات اجرایی احداث چهارراه شهید محسن کاشانی در مشهد | ظرفیت بالای بافت فرسوده «حر عاملی» برای سرمایه‌گذاری

  • کد خبر: ۱۸۴۷۱۸
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۹
آغاز عملیات اجرایی احداث چهارراه شهید محسن کاشانی در مشهد | ظرفیت بالای بافت فرسوده «حر عاملی» برای سرمایه‌گذاری
معاون شهردار و رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری مشهد گفت: قرار است سه راه کاشانی به چهارراه کاشانی تبدیل شود.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدهادی محمدی مقدم در آغاز عملیات اجرایی احداث چهارراه شهید محسن کاشانی ضمن تشکر و قدرانی از مدیریت شهری و اعضای شورا به دلیل پذیرایی بی‌نظیر در دهه پایانی صفر از زائران علی بن موسی الرضا (ع)، اظهار کرد: خرسندم که در ابتدای ماه ربیع الاول اتفاق خوبی در محور سه راه کاشانی و حرعاملی در حال رخ دادن است.

وی با اشاره به این که قرار است سه راه کاشانی به چهارراه کاشانی تبدیل شود، افزود: شهرداری فروش اوراق مشارکت را از سال ١٣٩٩ آغاز کرده است و با اتفاق امروز شاهد شکوفایی و زنده شدن این بافت خواهیم بود.
 
معاون شهردار و رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری مشهد ادامه داد: ١٧ پروژه در محور حر عاملی تعریف شده است. پروژه‌های سرمایه گذاری که بعد از این اتفاق رونق خوبی خواهند داشت. شهرداری در دو تا سه پروژه ورود کرده که نمونه آن پروژه ترمه و پروژه حریر است که از محل اوراق ساخت آن‌ها آغاز شده و اکنون در مرحله ۴٠ درصد پیشرفت فیزیکی قرار دارد.

وی تاکید کرد: امیدواریم با اتفاقی که امروز در این محل رخ خواهد داد، شاهد اتفاقات خوب برای مردم باشیم. زیرا بیش از ده سال است که مردم این منطقه درگیر هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->