افزایش ۶۰ درصدی استفاده از دوچرخه‌های بایدو مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | دوچرخه برای بانوان، امروز رایگان است (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ظرفیت پذیرش کمپ غدیر و بوستان وکیل‌آباد مشهد تکمیل شد | مردم به بوستان‌های دیگر تغییر مسیر بدهند شهردار مشهد مقدس: محور کار ما در مدیریت شهری ارتقای محیط زیست است ترافیک سنگین و پرحجم در مسیر‌های خروجی مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | پلیس: مردم از رانندگی شتاب‌زده پرهیز کنند سرویس‌دهی ویژه مترو مشهد در روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) لغو رویداد «نورنما» در میدان شهدا مشهد در پی بارش باران(۱۲ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه پارکینگ پارک جنگلی وکیل آباد مشهد برای روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| تجربه دل‌انگیز زیارت امام رضا(ع) در جشنواره گل ره باغ رضوان ۲۱۵ بازرس بهداشت محیط در مشهد، آماده نظارت ویژه در روز طبیعت آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت
سرخط خبرها

پایان احداث چهارراه شهید محسن کاشانی تا سه ماه آینده | شهردار مشهد: در اجرای پروژه‌ها به ویژه نوسازی بافت فرسوده، مردم را دخیل کنیم تا موفق باشیم 

  • کد خبر: ۱۸۴۷۲۵
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۲
پایان احداث چهارراه شهید محسن کاشانی تا سه ماه آینده | شهردار مشهد: در اجرای پروژه‌ها به ویژه نوسازی بافت فرسوده، مردم را دخیل کنیم تا موفق باشیم 
شهردار مشهدمقدس با بیان اینکه تاکنون ۱۰۰ میلیارد تومان برای تملک ١٣ قطعه از املاک این مسیر هزینه کرده‌ایم، گفت: برای اجرای این پروژه نیز ٣٠ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته‌ایم.  
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندر شریف در مراسم آغاز عملیات اجرایی احداث چهارراه شهید محسن کاشانی ضمن تشکر و قدردانی از همه همکاران شهرداری که در ایام پرکار و پرتلاش محرم و صفر با آبرومندی از زائران پذیرایی کردند و با گرامیداشت یاد شهید محسن کاشانی اظهار کرد: پروژه‌های بافت فرسوده جزو زخم‌هایی‌ست که بر بدن شهر وجود دارد و برای احیای آن‌ها نیاز به زمان زیادی داریم و این امر نارضایتی‌هایی برای مردم ایجاد کرده است. 

وی با اشاره به اینکه یکی از محدودیت‌های که در غالب پروژه‌های طرح تفصیلی موضعی بیان می‌شود محدوده حر عاملی است، افزود: بیش از ده سال است عملیات نوسازی، بازگشایی معابر و خرید املاک انجام شده، اما همچنان بهم ریختگی‌هایی در این محدوده وجود دارد.
شهردار مشهد مقدس با ابراز خرسندی از اینکه در دومین روز ماه ربیع الاول شاهد اجرای این پروژه و سروسامان گرفتن این محله هستم، افزود: لازم به ذکر است تا زمانی که مردم را در اجرای پروژه‌ها به ویژه نوساری بافت فرسوده دخیل نکنیم و اعتمادسازی را ایجاد نکنیم، موفق نخواهیم شد. 

شهردار مشهدمقدس با بیان اینکه تاکنون صد میلیارد تومان برای تملک ١٣ قطعه از املاک این مسیر هزینه کرده ایم، اضافه کرد: برای اجرای این پروژه نیز ٣٠ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته‌ایم. در این محدوده هم تقاطع شکل خواهد گرفت و هم فضای سبز ٧٠٠ متری در این منطقه به سه هزار متر مربع توسعه خواهد یافت. احداث تقاطع، فضای سبز و پیاده‌رو‌های حداکثر ظرف مدت سه ماه باید به سرانجام برسد. همچنین مسیر پیاده‌رو خیابان عامل تا چهارراه عامل تا قبل از عید نوروز امسال باید به بهره برداری برسد.

وی تاکید کرد: امسال اوراق مشارکت جهش خوبی داشته است. شهرداری مشهد حدود ٣٩٠٠ میلیارد تومان اوراق مشارکت را تهیه و اقدامات قانونی آن‌ها را انجام داده است. تا روز گذشته ١٩٠٠ میلیارد آن به صورت نقدی به حساب شهرداری واریز شده که از این مبلغ ١٨۵٠ میلیارد تومان اوراق مشارکت متعلق به پروژه‌های قطار شهری است. 

قلندر شریف اضافه کرد: همچنین از این مبلغ هزار میلیارد برای بافت فرسوده محدوده ثامن و ٣٠٠ میلیارد برای محدود عامل و مابقی برای محله آبکوه و وکیل آباد در نظر گرفته شده است که طی هفته‌های آینده کل مبلغ به حساب شهرداری واریز خواهد شد. این امر گشایشی در ایجاد پروژه‌ها به ویژه پروژه‌های قطار شهری و عامل خواهد داشت.

وی با اشاره به این موضوع که در ماه ربیع الاول آغاز عملیات اجرایی پروژه‌ها و بهره‌برداری پروژه‌های نیمه تمام در ادوار گذشته را خواهیم داشت، ادامه داد: هدف اصلی ما کار برای مردم و ایجاد رضایتمندی آن‌ها است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->