سخنگوی وزارت آموزش و پرورش خبر داد: افزایش "نیم‌نمره‌ای" آزمون نهایی دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۳ خدمات اورژانس اجتماعی به صورت رایگان ارائه می‌شود آیا مراجعان به روانپزشک، «بیمار روانی» و «دیوانه» هستند؟ انجام سالانه ۵۰۰ هزار سقط جنین در کشور آمار معلمان زندانی به دلیل بدهی مالی | کدام استان‌ها بیشترین زندانی دبیر را دارند؟ تأکید سرکنسول جمهوری ترکیه بر افزایش تعداد پرواز‌ها بین مشهد و این کشور حمایت آموزش و پرورش از دانش‌آموزان حادثه دیده بندرعباس مهلت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور امشب به پایان می‌رسد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا روز‌های پایانی هفته جاری جزئیات سهمیه کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد مسئله مهم بغل‌کردن تا صدسالگی آخرین مهلت اعلام وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی تعیین شد معضل کمبود روانشناس در شهرستان‌ها جدی است زائران حج ۵۰۰ یورو ارز زائری دریافت می‌کنند | زائران زمینی عتبات هم به زودی ارز زیارتی دریافت می‌کنند استاندارد مهدکودک‌ها، یک مربی به‌ازای هر کودک است پلمب یک داروخانه در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار تعداد داوطلبان رشته‌های آزمایشی اعلام شد | حضور پررنگ زنان در صف کنکور پزشکی دخترت را در آغوش بگیر | درباره رابطه مطلوب والدین با دختران نوجوان مهلت دریافت کارت کنکور فردا (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پایان می‌یابد هشدار: عفونت گوش میانی کودکان را جدی بگیرید بلیت پرواز تهران-مشهد ۹.۴میلیون تومان شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حق بیمه باید برای همه کارگران و بر اساس مزد و مزایای آنان پرداخت شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری سارقانی که خانه مال‌باختگان را جارو می‌زدند! شناسایی ۱۶ مورد ابتلا به تب دنگی در سال ۱۴۰۴ فاکتور و تسویه شیرخشک باید جدا از دارو باشد نوار شمالی کشور خنک می‌شود (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهمیت نقش «آموزش» در مدیریت بیماری دیابت چه افرادی بیش از دیگران در خطر سکته مغزی هستند؟
سرخط خبرها

صدور و تمدید مجوز پایگاه تغذیه سلامت مدارس خراسان رضوی در حال انجام است

  • کد خبر: ۱۸۵۷۷۰
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۱
صدور و تمدید مجوز پایگاه تغذیه سلامت مدارس خراسان رضوی در حال انجام است
معاوت تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: صدور و تمدید مجوز پایگاه تغذیه سلامت یا همان بوفه مدارس استان در حال انجام است.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

رضا کشتی دار در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: متقاضیان این پایگاه‌ها باید در سامانه اعلام شده مشخصات بوفه را ثبت کنند تا این مشخصات در اختیار نماینده بهداشت محیط مراکز بهداشت جهت بازدید و صدور تاییدیه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه پس از تایید نماینده بهداشت صدور مجوز انجام می‌شود، افزود: برای بوفه‌های مدارسی که قبلا مجوز دریافت کرده اند، نیز طبق روال تمدید مجوز صورت می‌گیرد.

معاون آموزش و پرورش خراسان رضوی در خصوص کم و کیف عرضه محصولات غذایی در بوفه مدارس نیز گفت: مجوز عرضه محصولات نیز به این صورت است که محصولات مورد نظر از سوی متقاضی مجوز معرفی و به دفتر بهبود تغذیه مرکز بهداشت استان معرفی می‌شود.

کشتی دار ادامه داد: فروش و عرضه محصولات صرفا با لیست تاییدیه همان محصولات قابل انجام است و در صورت هرگونه فروش محصول خارج از لیست تاییدشده و فرایند اعلام شده، تخلف محسوب می‌شود.

وی بیان کرد: در بازدید‌های دوره‌ای و تصادفی کلیه محصولات در معرض فروش بوفه مدارس چک شده و در صورت بی توجهی به تذکر شفاهی و کتبی، پلمب بوفه قطعی خواهد بود.

معاوت تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه سامانه برای ثبت درخواست‌های جدید هنوز باز نشده است، افزود: بوفه‌هایی که از سال گذشته مجوز فعالیت داشته اند هم اکنون فعالند و در حال تکمیل مراحل تمدید مجوز هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->